Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

tanesi 250 binden 2 haftalık yunus yavruları -
izmitten türkiyenin heryerine gönderebilirim kargo alıcıya aittir çok alınırsa fiyatta düşüş olur 🔒 Üyelere Özel

izmitten türkiyenin heryerine gönderebilirim kargo alıcıya aittir çok alınırsa fiyatta düşüş olur 🔒 Üyelere Özel

Maskeli bricardi yanında hediyeli -
Elimde bulunan 3 adet maskeli bricardimi satıyorum 1 erkek 2 dişi ve damızlık şuandada kur yapıyorlar gene yavruluyacaklar 50 ytl ve yanında java mosta benzeyen bitki ve 1 adet saz kökü hediye ediyorum bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşa bilirsiniz.

Satılık ciklet-izmir -
taşınma sebebiyle elindeki sarı ve mavi prenses olmak üzere yaklaşık 21 adet erişkin cikleti satıyorum.izmir`deyim. gsm 🔒 Üyelere Özel

Satılık ciklet-izmir -
taşınma sebebiyle elindeki sarı ve mavi prenses olmak üzere yaklaşık 21 adet erişkin cikleti satıyorum.izmir`deyim. gsm 🔒 Üyelere Özel

Satılık ciklet-izmir -

Satılık ciklet-izmir -

Satılık ciklet-izmir -

Damızlık snow + gurami + iceman -
Akvaryumumu boşaltmam gerektiği için bu balıkları satmak istiyorum.Tamamen boşaltmıyorum sadece sayılarını azaltmalıyım balıkların rahat etmesi için..O yüzden takasda yapabilirim. *1e snow(11-12cm) *1 d snow(9-10cm) *1d snow(7cm) *1 altın gurami (6cm) *1 iceman(5-6cm) *13 adet mozambikus yavrusu(2-4cm)hediyem olacaktır.. 23 ytl

Akvaryumumu boşaltmam gerektiği için bu balıkları satmak istiyorum.Tamamen boşaltmıyorum sadece sayılarını azaltmalıyım balıkların rahat etmesi için..O yüzden takasda yapabilirim. *1e snow(11-12cm) *1 d snow(9-10cm) *1d snow(7cm) *1 altın gurami (6cm) *1 iceman(5-6cm) *13 adet mozambikus yavrusu(2-4cm)hediyem olacaktır.. 23 ytl

tropheus dubosi maswa -
elimde bulunan 2 dişi 1 erkek dubosimi,erkek 2.5 yaşında dişiler bir yaş üstü tekinin agzında yumurta olabilir, balıklarımı daha fazla dişi bulamadıgım için 180ytlden satıyorum. tropheus ilangi,bemba, bulu point yavruları ile takas olabilir. cep:🔒 Üyelere Özel Ankara 🔒 Üyelere Özel

tropheus dubosi maswa -
elimde bulunan 2 dişi 1 erkek dubosimi,erkek 2.5 yaşında dişiler bir yaş üstü tekinin agzında yumurta olabilir, balıklarımı daha fazla dişi bulamadıgım için 180ytlden satıyorum. tropheus ilangi,bemba, bulu point yavruları ile takas olabilir. cep:🔒 Üyelere Özel Ankara 🔒 Üyelere Özel

Satılık veya takas bricardi veya frontoza -
Merhaba elimde 3 adet 1 erkek 2 dişi damızlık maskeli bricardi var sarı veya snow prensesler yada lelupilerle takas yapa bilirim yada 50 ytl satıyorum bu arada 4-5-6-7-8 cm frontoza yavruları var elimde 7 banta var 6 bantta dişileri seçe bilirim . şehir dışına havaların soğuk olmasından dolayı yollıyamıyorum görmek isteyenler balıkları gelip göre bilir . bana ulaşmak için cep: 🔒 Üyelere Özel numaradan yada 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşa bilir Msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Satılık veya takas bricardi veya frontoza -
Merhaba elimde 3 adet 1 erkek 2 dişi damızlık maskeli bricardi var sarı veya snow prensesler yada lelupilerle takas yapa bilirim yada 50 ytl satıyorum bu arada 4-5-6-7-8 cm frontoza yavruları var elimde 7 banta var 6 bantta dişileri seçe bilirim . şehir dışına havaların soğuk olmasından dolayı yollıyamıyorum görmek isteyenler balıkları gelip göre bilir . bana ulaşmak için cep: 🔒 Üyelere Özel numaradan yada 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşa bilir Msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Yetişkin, Yavru Veren Çeşit Çeşit Melek Balığı -
Tül Leopar, İnci Gövde vs. vs. her çeşit ve yetişkin boylarda, sağlıklı, damızlık MELEK BALIKLARI. Fiyat: 15 YTL. Toplu alımlarda indirim yapılır. Neon, Kardinal Neon, Tetra, Rasbora vs. balıklarımız ve Melek-Discus akvaryumlarına konulabilecek ucuz bitkilerimiz mevcuttur... Show akvaryumumuzun görüntüsü : 🔒 Üyelere Özel Bilgi almak için iletişim bilgileri : 🔒 Üyelere Özel Ayrıca 18, 40 ve 70 YTL, Çeşitli boylarda, sağlıklı ve kaliteli discuslarımızı mutlaka görün ! Tanışmak, bilgi almak için de bizi arayabilirsiniz. Bulamadığınız, aradığınız balık,bitki,kum ve akvaryum malzemeleri ile ilgili olarak ta bizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel