ARKADAŞLAR ELİNDE YAVRU FRONTOZASI OLAN DENİZLİ DE OTURAN YADA DENİZLİYE SAĞSAĞLİM GÖNDEREBİLECEK BİRİLERİ VARMI 10 YADA 15 TANE DÜŞÜNÜYORUM FİYATLAR ÇOK ÖNEMLİ AKV CU FİYATINA ALMAM!
ELİMDEKİ 30 KADAR 1. SINIF KAN SARI PRENSES YAVRULARINI SATMAK İSTİYORUM YADA FRONTOZA YAVRUSU İLE TAKAS YAPMAK İSTİYORUM DENİZLİ İÇİ TERCİHİMDİR.TEL:🔒 Üyelere Özel
ELİMDEKİ 30 KADAR 1. SINIF KAN SARI PRENSES YAVRULARINI SATMAK İSTİYORUM YADA FRONTOZA YAVRUSU İLE TAKAS YAPMAK İSTİYORUM DENİZLİ İÇİ TERCİHİMDİR.TEL:🔒 Üyelere Özel
Elimde 2 adet 13-14 cm arası yunus var gayet sağlıklı ve güzel balıklar ikiside erkek bu yunuslardan birini dişi yunusla takas yapa bilirim yada ikisini aldığım fiyata yani 60 ytl satıyorum resim koydum fakat cep telefonundan çektiğim için iyi çıkmamış kusura bakmayın bu arada gene resimde bulunan mavi prensesi de yavru aldığınız bir türle takas yapa bilirim ahlide ola bilir . isteyen olursa bana cep : 🔒 Üyelere Özel numaradan yada 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşa bilir
Farklı bir türe geçmek istediğim için , akvaryumumdaki tüm mevcutu oluşturan bu 5 balığımı,hepsini birden alabilecek bir arkadaşa vermek istiyorum.
1 erkek 16 cm
1 erkek 12 cm
1 dişi 10 cm
1 dişi 9 cm
1 dişi 8 cm
Yaklaşık 15 aylıklar,hepsine birden 190 YTL düşünüyorum.Almak isteyen olursa,gelip evimde görebilir.REsimlere aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.Nigripinnis veya ocellatus larla takas yapabilirim
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Teşekkürler.
Vedat ACAR
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Kartal/İSTANBUL
Farklı bir türe geçmek istediğim için , akvaryumumdaki tüm mevcutu oluşturan bu 5 balığımı,hepsini birden alabilecek bir arkadaşa vermek istiyorum.
1 erkek 16 cm
1 erkek 12 cm
1 dişi 10 cm
1 dişi 9 cm
1 dişi 8 cm
Yaklaşık 15 aylıklar,hepsine birden 190 YTL düşünüyorum.Almak isteyen olursa,gelip evimde görebilir.REsimlere aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.Nigripinnis veya ocellatus larla takas yapabilirim
Teşekkürler.
Vedat ACAR
Kartal/İSTANBUL
1 erkek 16 cm
1 erkek 12 cm
1 dişi 10 cm
1 dişi 9 cm
1 dişi 8 cm
Teşekkürler.
Vedat ACAR
Kartal/İSTANBUL
2cm. ile 2,5cm. arası boylarda 5 adet frontosa satılıktır. Toplam 35 YTL.
Ayrıca 20 adet kribensis yavrusu 1,5 cm. boylarında
Toplam 30 YTL.
Yer: İstanbul/Eyüp
🔒 Üyelere Özel
Toplam 30 YTL.
🔒 Üyelere Özel
Toplam 30 YTL.
🔒 Üyelere Özel
Toplam 30 YTL.
🔒 Üyelere Özel
İşyerimde baktığım ,kendi üretimim olan yunusları yer darlığı nedeniyle satıyorum.Hepsi çok sağlıklı ,anne ve babası görülmeye değer.Tane 3YTL ,toplu alımlarda (10 ve üzeri) tane 2,5YTL olur...
Sincan Organize Sanayi
İşyerimde baktığım ,kendi üretimim olan yunusları yer darlığı nedeniyle satıyorum.Hepsi çok sağlıklı ,anne ve babası görülmeye değer.Tane 3YTL ,toplu alımlarda (10 ve üzeri) tane 2,5YTL olur...
Sincan Organize Sanayi
Sincan Organize Sanayi
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.