Leptosoma jumbo kitumba 1 ad E 12-13 cm damizlik max boy ve
1 ad 6 cm hicbiryerde bulamayacaginiz limon lelupi ikisi 35 ytl. Leptosoma blackbee yavrulariyla yada kitumba disisi ile takas olur.
Mehmet Dizdar
🔒 Üyelere Özel 4/Levent-ist.
1 ad 6 cm hicbiryerde bulamayacaginiz limon lelupi ikisi 35 ytl. Leptosoma blackbee yavrulariyla yada kitumba disisi ile takas olur.
Mehmet Dizdar
Mehmet Dizdar
Arkadaşlar yokmu 2 adet ikolama müşteri? 5-6 cm. filan. İzmirden isteyen varsa gelip alabilir. Ayvalık yakın 3 saat filan. son fiyat 35 ytl olur. inanın fiyat cok uygun. akvaryumum yetersiz oldugu için satıyorum, diğer balıklarımla bu ikisi kavga ediyorlar, Balıklarda herhangı bısey yok. gayet saglıklılar.
🔒 Üyelere Özel
Yaklaşık 1 aylık 80-85 adet civarında goldhead calvus yavruları satılıktır.Hepsi 150YTL.Ayrıca damızlık dişi black calvus ile takas olabilir.🔒 Üyelere Özel
14 cm 18 cm 25 cm arasında deyişen 7 adet burundi frontozarı 400 ytl toptan satıyorum çoğunluk boy olarak 20 cm ama 25 cm boyunda 2 adet var harika kafa yapmışlar resim olmadığından gösterermiyorum görmek isteyen gelip göre bilir. yerim istanbul avcılarda.
87-55-38 dolaplı elektirik tesisatlı öne bombeli set akvaryumumu 1 sene önce aldığım fiyat olan 200 ytl satıyorum resmini görmek isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden girip göre bilirler yanlız resim pekiyi çıkmamış kusura bakmayın
İnternete pek giremediğimden mailleri okuyamıyorum balık ve akvaryumu almak isteyen arkadaşar lütfen bana 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşsın
elimdeki 6-9 cm arası olan frontoza ve calvuslarımı satıyorum.
frontoza brundi 6-9 cm 4 adet tane 30 ytl
frontoza blue mipimbwe f1 6-9 cm 6 adet tane 40 ytl
6-7 cm black calvus tane 35 ytl
arkadaşlar balıklar erzincandadır.hepsini birlikte satacagım.tek tek istemeyiniz.ayrıca ankaradaki arkadaşlara nisan sonuna kadar ben kendim elden teslim edebilirim.izine gelecegim gelirken ankaraya elden teslim edebilirim.isteyen arkadaşlar için resim bulunmaktadır.tropheus alacagım için akvaryumu boşaltıyorum o yüzden hepsi toplu satılacaktır.ankara dışındaki illere otobüs ile oksijen basılarak gönderilecektir.gönderim ücret alıcıya aitdir.
msn adres:🔒 Üyelere Özel
tel:🔒 Üyelere Özel
fazla siteyi kontrol edemiyorum.msn den yada cep telefonumdan ulaşırsanız sevinrim
Elimde bulunan 8 adet 16-20cm arasındaki 6-7bant karışık frontosalarımı satıyorum hepsi için istediğim fiat 600ytl dir
Tane fiyatı:75ytl dir 1 e 3 d olarakta verebilirim 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel Göztepe İZMİR
10-11 cm civarı safkan,lekesiz,(masmavi)kafa yapmaya başlamış erkek yunus ve 13 cm vatoz satılıktır.İkisi için istediğim fiyat 20 ytl.Ankara/Etlik`teyim.Fiyat sondur. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel resim yok ama isteyen msn den webcam`le izleyebilir.
10-11 cm civarı safkan,lekesiz,(masmavi)kafa yapmaya başlamış erkek yunus ve 13 cm vatoz satılıktır.İkisi için istediğim fiyat 20 ytl.Ankara/Etlik`teyim.Fiyat sondur. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel resim yok ama isteyen msn den webcam`le izleyebilir.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.