Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

MAVİ MAKRAKANTA VE VATOZLA SARI PRENSES TAKASI. -
Elimde bulunan mavi makrakanta (tam adını bilmiyorum.)Ve 16cm,7 cm 2adet vatozu dişi sarı prenses lerle deişimek istiyorum .Ama damızlık boydaki dişilerle İSTANBUL-BAYRAMPAŞA

MAVİ MAKRAKANTA VE VATOZLA SARI PRENSES TAKASI. -
Elimde bulunan mavi makrakanta (tam adını bilmiyorum.)Ve 16cm,7 cm 2adet vatozu dişi sarı prenses lerle deişimek istiyorum .Ama damızlık boydaki dişilerle İSTANBUL-BAYRAMPAŞA

YAVRU ALMAK İSTEYENE (ANKARA) -
2 SENEDİR BESLEDİĞİM 1 ÇİFT ZEBRAMI YER DARLIĞI SEBEBİYLE SATIYORUM E 12 CM D 8 CM CİVARINDA DÜZENLİ YAVRU VERİYORLAR.SADECE İKİSİ 10 YTL DİR .İSTEKLİLERİN 2025949 CEP 🔒 Üyelere Özel TEL. İRTİBAT KURABİLİR

YAVRU ALMAK İSTEYENE (ANKARA) -
2 SENEDİR BESLEDİĞİM 1 ÇİFT ZEBRAMI YER DARLIĞI SEBEBİYLE SATIYORUM E 12 CM D 8 CM CİVARINDA DÜZENLİ YAVRU VERİYORLAR.SADECE İKİSİ 10 YTL DİR .İSTEKLİLERİN 2025949 CEP 🔒 Üyelere Özel TEL. İRTİBAT KURABİLİR

AKVARYUM BAKIMI VE TEMİZLİK SERVİSİ -
ARKADAŞLAR İSTANBUL İÇİ BÜTÜN AKVARYUMLARINIZI GENEL TEMİZLİK HASTALIKLARA KARŞI İLAÇLAMA, VE BAKIM SERVİSİ VERMEKTEYİZ.

ARKADAŞLAR İSTANBUL İÇİ BÜTÜN AKVARYUMLARINIZI GENEL TEMİZLİK HASTALIKLARA KARŞI İLAÇLAMA, VE BAKIM SERVİSİ VERMEKTEYİZ.

çeşitli malawiler 1 gün sonra elinizde -
çeşitli malawiler akvaryumdaki sıkışıklık ve balık fazlalığım nedeniyle balıklarım üremeyi kesti bu yüzden istemeyerek de olsa balıklarımı satıyorum : 1-12 cm lithobates erkek.....10 ytl 2- 7-8 cm red zebra..........10 ytl 3-7-8cm orjinal erkek lutino(kırmızı göz) snow prenses..8 ytl 4-çift yunus 11cm erkek 9cm dişi...(kendim ürettim henüz yavru almadım erkeği kafa yapmaya başladı....Çifti 30 ytl 5-tanesi 1,5 ytl den 2,5 cm SP yavruları50 adet 6-tanesi 1 ytl den 1,5-2 cm sp yavruları 50 adet 7-tanesi 0,75 ytl 1 cm sp yavruları..20 adet 8-1 adet 6 cm dişi olduğunu zannettiğim Sarı Prenses......7 ytl fiyatlar gözden geçirilmiş fiyatlar olup pazarlık için mail atılmaması *Kargo veya otobüs parası alıcıya aittir 🔒 Üyelere Özel (aynı zamanda msn) 🔒 Üyelere Özel Muzaffer Çeşmeci, Çorlu-Tekirdağ, 18 Nisan 2006

MELEK - GURAMİ - VANTUZLU ÇÖPÇÜ -
Dişisi öldüğü için kalan erkek meleğimide vermek istiyorum. Yanında 1 adet bal gurami ve 1 adet algeater(yosun yiyici) diye tanımlanan vantuzlu çöpçü veriyorum. Akavryumu boşaltmam lazım. Fiyat çok uygun olacaktır. 🔒 Üyelere Özel

Dişisi öldüğü için kalan erkek meleğimide vermek istiyorum. Yanında 1 adet bal gurami ve 1 adet algeater(yosun yiyici) diye tanımlanan vantuzlu çöpçü veriyorum. Akavryumu boşaltmam lazım. Fiyat çok uygun olacaktır. 🔒 Üyelere Özel

satılık green terror (erkek) -
12-13 cm green terror erkek esi öldügünden satıyorum fiyatı 20 ytl Ankara`dayım ilgilenen arkadaslar 🔒 Üyelere Özel`dan bana ulasabilirler.

satılık discus yavruları -
arkadaşlar balıklar izmirde

SATILIK DISCUS YAVRULARI -
Anne Red Melone,baba Marlboro olan yaklaşık 5-6 cm çapında olan 15 adet yavru satılıktır. İlgilenenlerin Dikkatine, 🔒 Üyelere Özel

Anne Red Melone,baba Marlboro olan yaklaşık 5-6 cm çapında olan 15 adet yavru satılıktır. İlgilenenlerin Dikkatine, 🔒 Üyelere Özel