2 adet 7-10 cm E damizlik siyah ancistrus (dikenli vatoz) u eriskin disilerle takas etmek istiyorum. Satilik olursa ad
30 YTL. ikisini alana 50 YTL.
Mehmet Dizdar
🔒 Üyelere Özel /
4-Levent/ist.
Teksas Yavrusu,Green Terör yavrusu,Gromi,Oskar(Astronot Albino beyaz 2,Oskar normal 1)
Teksas Yav. 1Ytl.-Green terör 10 adet 1,5 ytl-Gromi 10 adet mavi sarı renk 4 ytl-Oskar Albino beyaz astronot 20 ytl -Oskar astronot 1 adet 20 ytl
teksas 2 cm-green terör 3-4 cm-gromi 8-10 cm-astronotlar 12-14 cm
🔒 Üyelere Özel
Evi bu hafta sonu taşıyorum.Coğunu satıcağım tür değişikliğide yapıcağım ayrıca.Uygun fiyata vermeye çalıştım.
Üçkuyular, elden teslim.
Satılan Canlı(lar): 5 adet kafalı yunus 4 dişi ,1 erkek
Toplu Alım Fiyatı:200Ytl
Adedi:5
Boyu: Erkek 20 cm , Dişiler 1 tanesi 17cm ,2 tanesi 16,5cm ,1 tanesi 12cm (ebatlarda 1 cm yanılma payı olabilir)
İli: Uşak
İrtibat Bilgileri:Msn (🔒 Üyelere Özel) Tel : 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim tercihli, yakın illere otobus
Fotoğraf: var
Diğer Ek Bilgiler:Büyük dişiden yavru alınmıştır, 16,5 cm olan 2 dişi yumurtlamıştır.Balıkların tümü kafalıdır(12cm olan yunusta kafa oluşumu yeni başlamış durumda)
RESİMLER:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Yavru resimleri:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): 5 adet kafalı yunus 4 dişi ,1 erkek
Toplu Alım Fiyatı:200Ytl
Adedi:5
Boyu: Erkek 20 cm , Dişiler 1 tanesi 17cm ,2 tanesi 16,5cm ,1 tanesi 12cm (ebatlarda 1 cm yanılma payı olabilir)
İli: Uşak
İrtibat Bilgileri:Msn (🔒 Üyelere Özel) Tel : 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim tercihli, yakın illere otobus
Fotoğraf: var
Diğer Ek Bilgiler:Büyük dişiden yavru alınmıştır, 16,5 cm olan 2 dişi yumurtlamıştır.Balıkların tümü kafalıdır(12cm olan yunusta kafa oluşumu yeni başlamış durumda)
RESİMLER:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Yavru resimleri:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): Discus
Adet Fiyatı: 25
Toplu Alım Fiyatı:125
+Adedi: 5
+Boyu:5-6 cm Gövde)
+İli: istanbul
+İrtibat Bilgileri: özel mesajdan ulaşabilirsiniz seabass_84@ benim msn adresim ekleyebilirisniz :(🔒 Üyelere Özel.)
+Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden veya Beşiktaş`tan
+Fotoğraf:🔒 Üyelere Özel
+Diğer Ek Bilgiler: Balıklar toplu halde satılacaktır. +Cinsleri: red marlbora , blue dimond , Albino ,Leopard, Birde Kahve renkli üstü siyah çizgili