Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

satılık calvus -
elimde bulunun fazla miktardaki goldhead ve redfine calvus yavruları satıyorum. boyları 3-3.5 cm telefon numaram 🔒 Üyelere Özel

satılık calvus -
elimde bulunun fazla miktardaki goldhead ve redfine calvus yavruları satıyorum. boyları 3-3.5 cm telefon numaram 🔒 Üyelere Özel

satılık calvus -

satılık calvus -

satılık calvus -

toptan yunus yavrusu -
toptan yunus yavrusu 🔒 Üyelere Özel

toptan yunus yavrusu -

toptan yunus yavrusu -

toptan yunus yavrusu -

toptan yunus yavrusu -

toptan yunus yavrusu -
selamlar toptan yunus yavrusu verılır 🔒 Üyelere Özel

Ancistrus - cuce vatoz satilik/takas... -
2 adet 7-10 cm E damizlik siyah ancistrus (dikenli vatoz) u eriskin disilerle takas etmek istiyorum. Satilik olursa ad 30 YTL. ikisini alana 50 YTL. Mehmet Dizdar 🔒 Üyelere Özel / 4-Levent/ist.

Challenger arıyorum -
20 cm boylarında olacak şekilde uygun Challenger arıyorum satacak olan varsa 🔒 Üyelere Özel adresime not bırakabilir

Teksas,Terör,Gromi,Oskar(Astronot) -
Teksas Yavrusu,Green Terör yavrusu,Gromi,Oskar(Astronot Albino beyaz 2,Oskar normal 1) Teksas Yav. 1Ytl.-Green terör 10 adet 1,5 ytl-Gromi 10 adet mavi sarı renk 4 ytl-Oskar Albino beyaz astronot 20 ytl -Oskar astronot 1 adet 20 ytl teksas 2 cm-green terör 3-4 cm-gromi 8-10 cm-astronotlar 12-14 cm 🔒 Üyelere Özel Evi bu hafta sonu taşıyorum.Coğunu satıcağım tür değişikliğide yapıcağım ayrıca.Uygun fiyata vermeye çalıştım. Üçkuyular, elden teslim.

Kafalı Yunus Ailesi -
Satılan Canlı(lar): 5 adet kafalı yunus 4 dişi ,1 erkek Toplu Alım Fiyatı:200Ytl Adedi:5 Boyu: Erkek 20 cm , Dişiler 1 tanesi 17cm ,2 tanesi 16,5cm ,1 tanesi 12cm (ebatlarda 1 cm yanılma payı olabilir) İli: Uşak İrtibat Bilgileri:Msn (🔒 Üyelere Özel) Tel : 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim tercihli, yakın illere otobus Fotoğraf: var Diğer Ek Bilgiler:Büyük dişiden yavru alınmıştır, 16,5 cm olan 2 dişi yumurtlamıştır.Balıkların tümü kafalıdır(12cm olan yunusta kafa oluşumu yeni başlamış durumda) RESİMLER: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Yavru resimleri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Kafalı Yunus Ailesi -
Satılan Canlı(lar): 5 adet kafalı yunus 4 dişi ,1 erkek Toplu Alım Fiyatı:200Ytl Adedi:5 Boyu: Erkek 20 cm , Dişiler 1 tanesi 17cm ,2 tanesi 16,5cm ,1 tanesi 12cm (ebatlarda 1 cm yanılma payı olabilir) İli: Uşak İrtibat Bilgileri:Msn (🔒 Üyelere Özel) Tel : 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim tercihli, yakın illere otobus Fotoğraf: var Diğer Ek Bilgiler:Büyük dişiden yavru alınmıştır, 16,5 cm olan 2 dişi yumurtlamıştır.Balıkların tümü kafalıdır(12cm olan yunusta kafa oluşumu yeni başlamış durumda) RESİMLER: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Yavru resimleri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satıılkkkkk : Discus 6-7 cm -
Satılan Canlı(lar): Discus Adet Fiyatı: 25 Toplu Alım Fiyatı:125 +Adedi: 5 +Boyu:5-6 cm Gövde) +İli: istanbul +İrtibat Bilgileri: özel mesajdan ulaşabilirsiniz seabass_84@ benim msn adresim ekleyebilirisniz :(🔒 Üyelere Özel.) +Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden veya Beşiktaş`tan +Fotoğraf:🔒 Üyelere Özel +Diğer Ek Bilgiler: Balıklar toplu halde satılacaktır. +Cinsleri: red marlbora , blue dimond , Albino ,Leopard, Birde Kahve renkli üstü siyah çizgili

astronot isteyen var mı?? -
samsundan 15cm civarı beyaz astronot. 🔒 Üyelere Özel messengerdan ulaşırsanız ii olur. buraya bakmicam

samsundan 15cm civarı beyaz astronot. 🔒 Üyelere Özel messengerdan ulaşırsanız ii olur. buraya bakmicam