Safkan ve makul fiyatlı yavru çiklitler arıyorum. Boyları önemli değildir. Yeterki sağlıklı ve safkan olsunlar.... Tercihlerimi istediğim balık sayısını aşağıda belitiyorum. bu balıkları bana satabilecek arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel msn adresinden benimle irtibat kurabilirlerse sevinirim.
Safkan Yunus (1e;4d)
Safkan Sarı Prenses (1e;4d)
Safkan Ahli (1e;4d)
Safkan Iceman (1e;4d)
Safkan Redrubin (1e;4d)
Safkan Lithobates (1e;4d)
Safkan Venüstüs (1e;4d)
not; Gelecek mesajlar çerçevesinde değerlendirme yaparak alımlarımı arttırabilirim
Safkan ve makul fiyatlı yavru çiklitler arıyorum. Boyları önemli değildir. Yeterki sağlıklı ve safkan olsunlar.... Tercihlerimi istediğim balık sayısını aşağıda belitiyorum. bu balıkları bana satabilecek arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel msn adresinden benimle irtibat kurabilirlerse sevinirim.
Safkan Yunus (1e;4d)
Safkan Sarı Prenses (1e;4d)
Safkan Ahli (1e;4d)
Safkan Iceman (1e;4d)
Safkan Redrubin (1e;4d)
Safkan Lithobates (1e;4d)
Safkan Venüstüs (1e;4d)
not; Gelecek mesajlar çerçevesinde değerlendirme yaparak alımlarımı arttırabilirim
Eskişehir içine 100*40*50 ebatlarında ki akvaryumumu içinde balıkları ile satıyorum;
5 frontoza 7-10cm
3 lelupi 4-7 cm
1 iç motor Unistar 3L
kayalar,midye kırığı,siyah artalan, ışık sistemi, balıklar zorluk çekmesin diye kendi suyu ile 350 ytl dir 🔒 Üyelere Özel ciddi olanlar ile pazarlık payı vardır
Eskişehir içine 100*40*50 ebatlarında ki akvaryumumu içinde balıkları ile satıyorum;
5 frontoza 7-10cm
3 lelupi 4-7 cm
1 iç motor Unistar 3L
kayalar,midye kırığı,siyah artalan, ışık sistemi, balıklar zorluk çekmesin diye kendi suyu ile 350 ytl dir 🔒 Üyelere Özel ciddi olanlar ile pazarlık payı vardır
3 adet Steveni Taiwan erkek 12cm dişiler 9cm
4 adet ahli 2erkek 14cm ve 8cm dişiler 12 cm ve 8cm
3 adet papağan 7cm
2 adet Lithobates erkek 11cm dişi 8cm
9 adet prenses 4erkek 5 dişi boyları 8 ila 9cm
1 adet kadanga 7cm
2 adet iceman erkek 8cm dişi 6 cm
6 adet imparator 2 adet erkek biri sarı biri mavi boyları sarı 9 cm mavi 8 cm dişiler ikisi 9 cm ikisi 7cm
2 adet malawi 6cm
2 adet Auratus 4cm
damızlık dişi yunuslara ihtiyacım var balıkları çift olarakta verebilirim
ankara içi
balıkları evdede gösterebilirm
msn: 🔒 Üyelere Özel
e mail: 🔒 Üyelere Özel
mozambik ( mercan ) ciklet yavrusu
Boyu : 3 cm
Adet Fiyatı : 1 YTL
Miktar : 100 Adet
elimde daha küçük boylarda vardır
Teslim Yeri Buca İZMİR
İrtibat telfon : 0.538.6704097
Mail : 🔒 Üyelere Özel
istanbul kartal civarlarında etçil balık arıyorum.Uygun fiyata tabi Astronot Natteri Challenger Arowana olabilir...
daha farklı egzotik balıklarda varsa ulaşabilirsiniz...
ödemeyi nakit yapıcam takas falan düşünmüyorum...
🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): Pengasus
Adet Fiyatı: 25
Toplu Alım Fiyatı: 40
Adedi: 2
Boyu: 30 cm
İli: Ankara
İrtibat Bilgileri: İlgilenenler foruma yazabilir.
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:
Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel jpg
Diğer Ek Bilgiler:
Diğer Ek Bilgiler:
Diğer Ek Bilgiler:
akvaryum yetiştirmesi lepistesler,aymoliler adet çok ücret makul gelip görmeniz ve seçmeniz yeter. tlf 2483653 cep 🔒 Üyelere Özel semt güzelyalı amerikan kız lisesi
akvaryum yetiştirmesi lepistesler,aymoliler adet çok ücret makul gelip görmeniz ve seçmeniz yeter. tlf 2483653 cep 🔒 Üyelere Özel semt güzelyalı amerikan kız lisesi
Merhabalar; 2 yıldır beslediğim balıklarımı akvaryumum ufak gelmesi nedeniyle takas yapağım yada satacağım. takası 100 - 120 cm. arası akvaryum yada calvus ve diskus türüyle düşünüyorum. elimde olan balıklar ,18 cm. erkek frontoza, 16 cm. erkek frontoza, 10 cm frontoza hepsi blue zaire, 2 adet 10-11 cm. arası tropheus (sarı yeşil), 1 adet lelupi 10 cm., 2 adet argus 12 cm. İstanbul Beylik düzündeyim. balıkların fotoları nasıl ekleniyor bilmiyorum. İsteyene foto gönderebilirim.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Burak
Merhabalar; 2 yıldır beslediğim balıklarımı akvaryumum ufak gelmesi nedeniyle takas yapağım yada satacağım. takası 100 - 120 cm. arası akvaryum yada calvus ve diskus türüyle düşünüyorum. elimde olan balıklar ,18 cm. erkek frontoza, 16 cm. erkek frontoza, 10 cm frontoza hepsi blue zaire, 2 adet 10-11 cm. arası tropheus (sarı yeşil), 1 adet lelupi 10 cm., 2 adet argus 12 cm. İstanbul Beylik düzündeyim. balıkların fotoları nasıl ekleniyor bilmiyorum. İsteyene foto gönderebilirim.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Burak
5-6cm black camerun calvus adet 50ytl/ 12-13cm chımba ve bemba adet fiyatı 35ytl/ 6-7cm bemba duboisi cımba 20ytl balıkların net boylarıdır.kesinlikle küçük değildir fiyatlar sondur pazarlık için aramayınız.🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
6 adet tropheus spec.black,pemba balığımı satıyorum. boyları en az 10 cm tanesi 30 YTL toplu 150 YTL tropheus dubousi ile takas olur.
İrtibat : 🔒 Üyelere Özel
Türün örnek resmi: 🔒 Üyelere Özel
6 adet tropheus spec.black,pemba balığımı satıyorum. boyları en az 10 cm tanesi 30 YTL toplu 150 YTL tropheus dubousi ile takas olur.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.