Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Satılık Sarı prenses 1cm 1ytl -
Kendi üretimim olan sarı prensesleri satıyorum cm i 1 ytl.1 ile 3cm arası mevcuttur. İrtibat tel 🔒 Üyelere Özel Şehir :İstanbul/bayrampaşa Miktar :50

Kendi üretimim olan sarı prensesleri satıyorum cm i 1 ytl.1 ile 3cm arası mevcuttur. İrtibat tel 🔒 Üyelere Özel Şehir :İstanbul/bayrampaşa Miktar :50

herşey var (RESİMLİİ) -
arkadaşlar aradığınız bütün balıklar var

herşey var (RESİMLİİ) -

herşey var (RESİMLİİ) -

DİSCUSLAR yerli üretim extra (resimli) -
kendi üretimim olan extra büyüttüğüm haziran üretimi red melon discuslarımı satıyorum toplam 12 adet boyları 10 cm adet fiyatı 85 ytl toplu alım fiyatı 750 ytl dir teslimat elden yapılmaktadır, kargoya verilmez , takas yapılmaz istanbul/bahçelievler tel:0212 442 69 17 gsm:🔒 Üyelere Özel (saim , serdar) resimleri aşşağıdaki linklerden görebilirsiniz  🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özelred melon

Chickled cinsi Papağan veriyorum -
2 Adet papağan balığı veriyorum. Balıklar son derece sağlıklı turuncu renkte aldığımda ceviz kadarlardı şu anda yuvarlak bir poğaça ebatındalar.Oldukça sağlıklı ve zor şartlara dayanıklı balıklardır. Adet Fiyatı 25 ytl dir. Pazarlık yoktur çünkü böyle sağlıklısını bulamazsınız. Aynı Balığı Ankarada Pet shoplarda adedini 50 ytl den alabilirsiniz.Ankara içi teslim yapılır.İrtibat için 🔒 Üyelere Özel

Chickled cinsi Papağan veriyorum -
2 Adet papağan balığı veriyorum. Balıklar son derece sağlıklı turuncu renkte aldığımda ceviz kadarlardı şu anda yuvarlak bir poğaça ebatındalar.Oldukça sağlıklı ve zor şartlara dayanıklı balıklardır. Adet Fiyatı 25 ytl dir. Pazarlık yoktur çünkü böyle sağlıklısını bulamazsınız. Aynı Balığı Ankarada Pet shoplarda adedini 50 ytl den alabilirsiniz.Ankara içi teslim yapılır.İrtibat için 🔒 Üyelere Özel

Frontosa - Maymun Kafa -
Damızlık frontosalar: 3 adet erkek Burindi frontosa; 19 cm. 75 YTL. - 20 cm. 80 YTL. - 24 cm. 100 YTL. Boylar metre ile ölçülerek verilmiştir. NOT : 19 ve 20 cm. olanlar iyi kafa yapmış durumdalar. Her türlü takas teklifini değerlendirebilirim. Malawi yada Tanganyika farketmez; Yavru Maymun Kafa: Satılan Canlı(lar): Maymun Kafa Yavru Adet Fiyatı: 6 Toplu Alım Fiyatı: Sayıya göre görüşülebilir. Adedi: Yaklaşık 20 Boyu: 4 cm. - 5 cm. arası İli: İstanbul İrtibat Bilgileri: Özel Mesaj Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Eyüp yada Alibeyköy`den teslim. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar kendi balıklarımın yavrusudur. 🔒 Üyelere Özel

Frontosa - Maymun Kafa -
Damızlık frontosalar: 3 adet erkek Burindi frontosa; 19 cm. 75 YTL. - 20 cm. 80 YTL. - 24 cm. 100 YTL. Boylar metre ile ölçülerek verilmiştir. NOT : 19 ve 20 cm. olanlar iyi kafa yapmış durumdalar. Her türlü takas teklifini değerlendirebilirim. Malawi yada Tanganyika farketmez; Yavru Maymun Kafa: Satılan Canlı(lar): Maymun Kafa Yavru Adet Fiyatı: 6 Toplu Alım Fiyatı: Sayıya göre görüşülebilir. Adedi: Yaklaşık 20 Boyu: 4 cm. - 5 cm. arası İli: İstanbul İrtibat Bilgileri: Özel Mesaj Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Eyüp yada Alibeyköy`den teslim. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar kendi balıklarımın yavrusudur. 🔒 Üyelere Özel

TROPEUS BULUPOİNT -
3 ERKEK 1 DİŞİ ERKEKLER 11CM DİŞİ 8 CM BURSA İÇİ SATILIKTIR

TROPEUS BULUPOİNT -

TROPEUS BULUPOİNT -

sarı prenses veriyorum -
5 adet sarı prensesimi yunus ve frontozalarla kavga ettikleri için satmak istiyorum. ikisi yetişkin ve 10-12cm civarlarındalar. yetişkinlerin erkek olduğu kesin. 3 tane de 4-6cm civarı var ama cinsiyetlerinden tam emin değilim. çok iştahlı ve hareketli balıklar, klorlu dinlendirilmemiş su veriyorum, dolayısıyla çetin şartlara alışkınlar. tanesi 10ytl, pazarlık yapamıyorum çünkü daha sağlıklısını bulmak zordur ve fiyat makuldur. yavrular 5-6 aylıktır. Barış Coşkun şehir: istanbul/şişli tel: 🔒 Üyelere Özel mail: 🔒 Üyelere Özel

damızlık sarı prenses ve yunuslar -
10 arlı şekilde verilecektir tane yunuslar:10 ytl sarı prensesler 9 ytl yada muhabbet kuşları ile takas yaparım ahmet ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

11 tane auratus (izmir) -
Satılan Canlı(lar):Auratus Adet Fiyatı:6,5 YTL Toplu Alım Fiyatı: 60 YTL Adedi:11 Boyu: 5-8 cm arası İli:İzmir İrtibat Bilgileri:Özel mesaj ve msn Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:İzmir içi elden Fotoğraf:Aşağıda Diğer Ek Bilgiler:2 erkek 9 dişi auratus 2 dişiden yavru alınmıştır. [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel]

Satılan Canlı(lar):Auratus Adet Fiyatı:6,5 YTL Toplu Alım Fiyatı: 60 YTL Adedi:11 Boyu: 5-8 cm arası İli:İzmir İrtibat Bilgileri:Özel mesaj ve msn Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:İzmir içi elden Fotoğraf:Aşağıda Diğer Ek Bilgiler:2 erkek 9 dişi auratus 2 dişiden yavru alınmıştır. [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel]