Satılan Canlı(lar): frontoza brundi Toplu Alım Fiyatı: 1600 Adedi: 14 Boyu: 3 erkek 20-24cm / 9 dişi 15-20cm / 2dişi 10-11cm İli/Semti: ANKARA İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden 🔒 Üyelere Özel BLACK CAMERUN CALVUS 2erkek 3 dişi 5-7cm arası ilk yavruları alındı topluca 5 adet 625ytl
arkadaşlar elimde 8 adet zebra ciklet bulunmukta bunlardan 4 tanesi eş ikisi ufak 1 tanede vatoz var evde kedilerim olduğundan dolayı akvaryumu kaldırıyorum.çiftlerden daha önce yavru aldım iksindende geçen ay gene yumurta attılar yavrular çıktı ama malesefe ben ilginemediğim için yavrular yem oldu diğerlerine hem kedilerden dolayı hemde artık ilginemediğimden dolyı vermek istiyorum balıklarımı hepsine 50YTL istiyorum sadece çift isteyen arkadaşlara 15ytlye çiftini verebilirm bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsniz
22-24 cm pirana (pacu) ve aynı büyüklükte kedi balığı ayrıca 2 adet su kablumbağası(10-12cm) satılıktır. Hepsini 50 ytl ye vercem, balıkesir içi tercihimdir. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine e mail
gönderebilir.
150 adet karışık boylarda en küçükleri dahi renklenmiştir dişi sayısı fazladır 150 adet balık 80 ytl yanında mikro kurt kültürü hediye elden teslim istanbul anadolu yakası pendik veya bostancıdan gsm :🔒 Üyelere Özel
150 adet karışık boylarda en küçükleri dahi renklenmiştir dişi sayısı fazladır 150 adet balık 80 ytl yanında mikro kurt kültürü hediye elden teslim istanbul anadolu yakası pendik veya bostancıdan gsm :🔒 Üyelere Özel
boyut önemli değil..yeterki sağlıklı ve uygun fiyata olsun..akvaryumcular ticaret icin yaptıklarındanfiyatlar pahalı..buradaki herkes zevk için yaptığından fiyatlarda daha makul olacağına eminim... 🔒 Üyelere Özel bana burdanda ulaşabilirsiniz!!!!
SATILIK BALIKLAR:2erkek 4dişi balıklar damızlıkdır.
TOPLU FİAT: 375.00 YTL PAZARLIK PAYI VARDIR.
yer darlığı nedeni ile satmak zorunda kaldım.gayet sağlıklı ve renkleri çok güzel
Tarkan Erdal, Ferıkoy-Istanbul, 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
3 adet piranhamı(pacu) satıyorum,son derece sağlıklılar,tanesi 10 ytl(akvaryumcularda bu boy 25-30ytl),3`ünü birden alana 3`ü 25 ytl.Resim isteyene resim de koyarım ancak gerek olduğunu da sanmıyorum,neticede görülerek alınacak.
Yer; Ankara,bahçelievler
Teslimat; Eve gelinip alınacak
Ödeme; Elden nakit
İletişim; Satış ile ilgili görüşmeler bu sayfadan yapılacak
3 adet piranhamı(pacu) satıyorum,son derece sağlıklılar,tanesi 10 ytl(akvaryumcularda bu boy 25-30ytl),3`ünü birden alana 3`ü 25 ytl.Resim isteyene resim de koyarım ancak gerek olduğunu da sanmıyorum,neticede görülerek alınacak.
Yer; Ankara,bahçelievler
Ödeme; Elden nakit
Yer; Ankara,bahçelievler
Ödeme; Elden nakit
Yer; Ankara,bahçelievler
Ödeme; Elden nakit
Yer; Ankara,bahçelievler
Ödeme; Elden nakit
Yer; Ankara,bahçelievler
Ödeme; Elden nakit
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.