Elimde bu senenin yavrusu 5 adet erkek altuni sülün var.Yerim gebze/kocaeli ihtiyacı olan arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel`den arayabilir.Sarı altın ilede takas olur.Tane fiyatı 75 tl dir.
ELİMDE BULUNAN 40 ADET KEKLİK SATILIKITR...
KEKLİKLER BU SENENNİN PALAZI OLUP ÇOK SAGLIKLIDIR...
DENİZLİDEYİM...
TANESİ 35 TL DEN SATIYORUM...
🔒 Üyelere Özel
MURAT....
selamlar 2 tavuk bir horoz cüce koşhin aramaktayım bursadan veya bursaya yollama imkanı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum 🔒 Üyelere Özel ekleyin görüşelim saygılar
Bıldırcın Yumurtası Viyolu 2.50 TL den, Yavru Bıldırcının tanesi ise 1.50 TL den satılık. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel mail adresinden irtibata geçebilirler.
Bıldırcın Yumurtası Viyolu 2.50 TL den, Yavru Bıldırcının tanesi ise 1.50 TL den satılık. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel mail adresinden irtibata geçebilirler.
Arkadaşlar kendi üretimim olan(günlük 4-5 viyol)kafeslerinde 2 dişi,1 erkek şeklinde bulunan bıldırcın yumurtasının viyolü 2.00 TL.dir.Sofralık bıldırcın yumurtasıda bulunur.Viyolü 1.50 TL.olup,istenilen ile kargoyla gönderilir.
Ayrıca sipariş üzerine bıldırcın üretimide yapılır. Tel:🔒 Üyelere Özel
elimizde fazlasıyla süs tavuğu bulunmaktadır olmayan türler de temin edilir yollama şekli otobüs iledir isterseniz gelip görün elden alın 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel
elimizde fazlasıyla süs tavuğu bulunmaktadır olmayan türler de temin edilir yollama şekli otobüs iledir isterseniz gelip görün elden alın 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.