Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

Yumurta ve anaç -
Arkadaşlar Hindi, keklik, bıldırcın ve sülün yumurtaları aramaktayım yardımcı olana arkadaşlar varsa sevinirim ortalama 100 tane lazım her birinden arayın görüşelim 🔒 Üyelere Özel tşk

Yumurta ve anaç -
Arkadaşlar Hindi, keklik, bıldırcın ve sülün yumurtaları aramaktayım yardımcı olana arkadaşlar varsa sevinirim ortalama 100 tane lazım her birinden arayın görüşelim 🔒 Üyelere Özel tşk

SATILIK KULUÇKA MAKİNASI -

Kendi imalatımız olan 600 yumurta kapasiteli,otomatik  çevirme ve ısı kontrolü yapan ,üzerinde yumurta embriyosu kontrol lanbası bulunan makinemiz satılıktır.

Fiyatı: 1500 TL.

Mail: 🔒 Üyelere Özel

Tel. 🔒 Üyelere Özel.  Tel .🔒 Üyelere Özel

SATILIK KULUÇKA MAKİNASI -

Kendi imalatımız olan 600 yumurta kapasiteli,otomatik  çevirme ve ısı kontrolü yapan ,üzerinde yumurta embriyosu kontrol lanbası bulunan makinemiz satılıktır.

Fiyatı: 1500 TL.

Mail: 🔒 Üyelere Özel

Tel. 🔒 Üyelere Özel.  Tel .🔒 Üyelere Özel

satılık italyan minisi çift 1 yaşında -
elimde 1 yaşında italyan minisi tavuk ve horoz vardır tavugun resmini çekmedim ama bu pazar çekerim, horozun resmi 🔒 Üyelere Özel da mevcuttur, çift fiyatı 80 tl dir, tavuk güvercinden biraz büyüktür.yumurtlar durumdadır msn adresim 🔒 Üyelere Özel istanbuldadır ,şehir dışına göndermem mümkün değildir, takas düşünebilirim.

satılık italyan minisi çift 1 yaşında -
elimde 1 yaşında italyan minisi tavuk ve horoz vardır tavugun resmini çekmedim ama bu pazar çekerim, horozun resmi 🔒 Üyelere Özel da mevcuttur, çift fiyatı 80 tl dir, tavuk güvercinden biraz büyüktür.yumurtlar durumdadır msn adresim 🔒 Üyelere Özel istanbuldadır ,şehir dışına göndermem mümkün değildir, takas düşünebilirim.

SATILIK GÜMÜŞ DİŞİ SÜLÜN (ANAÇTIR) YUMURTLUYOR. -

Sülün Anaçtır.2 yaşındadır.(yumurtluyor).

Fiyatı: 150 TL.

TEL: 🔒 Üyelere Özel .Bursa.

SATILIK GÜMÜŞ DİŞİ SÜLÜN (ANAÇTIR) YUMURTLUYOR. -

Sülün Anaçtır.2 yaşındadır.(yumurtluyor).

Fiyatı: 150 TL.

TEL: 🔒 Üyelere Özel .Bursa.

satılık kaliforniya ve bobvayt yumurtaları -
kaliforniya bıldırcını adet fiyatı 10 tl bobvayt yumurtası adet fiyatı 5 tl irtibat tel:🔒 Üyelere Özel kargo ile türkiyenin her yerine gönderilir.

satılık kaliforniya ve bobvayt yumurtaları -
kaliforniya bıldırcını adet fiyatı 10 tl bobvayt yumurtası adet fiyatı 5 tl irtibat tel:🔒 Üyelere Özel kargo ile türkiyenin her yerine gönderilir.

satılık çin kazı yumurtaları -
adet fiyatı 40 tl dir.irtibat tel :🔒 Üyelere Özel türkiyenin her yerine kargo ile gönderilir.

adet fiyatı 40 tl dir.irtibat tel :🔒 Üyelere Özel türkiyenin her yerine kargo ile gönderilir.

satılık brahma civcivleri -
1 aylık brahma civcivleri 15 tl 3 aylık brahma piliçleri 35 tl

satılık brahma civcivleri -
1 aylık brahma civcivleri 15 tl 3 aylık brahma piliçleri 35 tl

KULUCKA MAKİNASI SATILIR..! -
İRTİBAT İCİN: 🔒 Üyelere Özel KULUCKA MAKİNASI SATILIR 150-180 TANE BILDIRCN YUMURTASI ALIR TAVUK YUMURTASI 100 TANE ALIR KULUCKA MAKİNASI:250 TL MANİSA İCİNDE SATIŞ YAPILIR. RESİMLERİ İCİN : 🔒 Üyelere Özel

bilgi alış verişi -
meraba arkadaşlar.aklıma bişey takıldı sizlerle paylaşmak istedim. benim hint kırması tavuğum şuanda gürke yattı elhamdülillah. ve ben altındaki yumurtalardan şüplendim biraz neden derseniz yem olarak ,yumurtaya gelmeleri için yem almıştık ,acaba yumurtalar dölsüz olabilir mi diye şüphelendim .içime kurt düştü . ama horozum var. inşallah 21 gün sonra hüsrana uğramam.

bilgi alış verişi -
meraba arkadaşlar.aklıma bişey takıldı sizlerle paylaşmak istedim. benim hint kırması tavuğum şuanda gürke yattı elhamdülillah. ve ben altındaki yumurtalardan şüplendim biraz neden derseniz yem olarak ,yumurtaya gelmeleri için yem almıştık ,acaba yumurtalar dölsüz olabilir mi diye şüphelendim .içime kurt düştü . ama horozum var. inşallah 21 gün sonra hüsrana uğramam.

bilgi alış verişi -

bilgi alış verişi -