Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

pleymut,denizli,aracunas,süstavuğu yumurtası -
istenilen miktarda temin edilip türkiyenin heryerine gönderilir...irtibat: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel.gg

KINALI KEKLİK DÖLLÜ YUMURTASI(KULUÇKALIK) -
ÖZEL BAKIMLA BAKTIĞIM KINALI KEKLİKLERİN DÖLLÜ YUMURTALARI SATLIKTIR.YUMURTALARIN DÖLLÜLÜK GARANTİSİ VARDIR.İSTENİLEN İLE ÖZEL ZEDE GÖRMEYECEK PAKETLERDE GÖNDERİLİR. İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR 🔒 Üyelere Özel

ÖZEL BAKIMLA BAKTIĞIM KINALI KEKLİKLERİN DÖLLÜ YUMURTALARI SATLIKTIR.YUMURTALARIN DÖLLÜLÜK GARANTİSİ VARDIR.İSTENİLEN İLE ÖZEL ZEDE GÖRMEYECEK PAKETLERDE GÖNDERİLİR. İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR 🔒 Üyelere Özel

Kılkuyruk Fiyu -
Kılkuyruk erkek ve fiyu erkek dişi ördek arıyorum fiyat ve yer bilgilerini yollayınız elinde bulunanlar irtibata geçsin 🔒 Üyelere Özel

Mandarin çifti arıyorum -
Slm arkadaşlar 1 çift damızlık olarak kullanabileceğim mandarin ördeği ve carolin arıyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj yada 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler ilginize şimdiden teşekkür ederim

Slm arkadaşlar 1 çift damızlık olarak kullanabileceğim mandarin ördeği ve carolin arıyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj yada 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler ilginize şimdiden teşekkür ederim

Satılık Anaç Bıldırcın 40`a Yakın -
40`a Yakın bıldırcınım var satıyorum tanesi 5 tl.bıldırcınlar yetişkin olup yumurta yapmaktalar. tel:🔒 Üyelere Özel

Satılık Anaç Bıldırcın 40`a Yakın -
40`a Yakın bıldırcınım var satıyorum tanesi 5 tl.bıldırcınlar yetişkin olup yumurta yapmaktalar. tel:🔒 Üyelere Özel

ORİJİNAL ÇİN KAZI YAVRULARI -

KARS KAZI YAVRULARI 25 TL

ÇİN KAZI YAVRULARI 45 TL

HERKESİN OLSUN DİYE

ORİJİNAL ÇİN KAZI YAVRULARI -

KARS KAZI YAVRULARI 25 TL

ÇİN KAZI YAVRULARI 45 TL

HERKESİN OLSUN DİYE

erkek keklik damızlık 35tl -
ömer doğan istanbul 🔒 Üyelere Özel kuşlar bilezikli

bıldırcın(yemeklik) -
yemeklik bıldırcınlar şehir dışına yollayacak kadar yok istemeyin.sadece erkek var.ömer doğan 🔒 Üyelere Özel istanbul. tane 2 tl.

bıldırcın(yemeklik) -
yemeklik bıldırcınlar şehir dışına yollayacak kadar yok istemeyin.sadece erkek var.ömer doğan 🔒 Üyelere Özel istanbul. tane 2 tl.

bıldırcın(yemeklik) -

ANAÇ MACAR SÜLÜN -

2 ADET DİŞİ 2 YAŞINDA SÜLÜNÜMÜ ERKEK OLMADIĞINDE VERECEĞİM İHTİYACI OLANLAR ARASIN YARDIMCI OLURUM..

İSMAİL DURMUŞ ESKİŞEHİR 🔒 Üyelere Özel                           

Satılık Hindi Civcivleri -
Satılık Etlik hybrid California Beyaz Hindi Civcivleri. Fiyatı: 9,50 TL Civcivler Günlük, Aşıları yapılmış olarak verilecektir. 50 Adetten aşağı satış yapamıyorum. 100 Üstü: 8.50 500 Üstü:7 TL Fiyatlarda Pazarlık İmkanı yoktur. Sorularınız için Telefon açınız veya linkini verdiğim sayfaya yazınız. Otobüsle gönderim yapılır. Ücreti Alıcıya aittir. Tel: 0507 74 94 111 🔒 Üyelere Özel

SATILIK TOKAT TAVUĞU ADET:40 TL -
2 DİŞİ 1 ERKEK 3 ADET 120 TL ULAŞTIRMA MASRAFLARI ALICIYA AİTTİR.... T.DAĞ