Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

zibrit brahma vedevkoşin -
herkese selamlar elinde zibrit brahma dev koşin ve diğer orjinal ırk tavuk civcivlerinden uygun fiyata edinmek isterim telim 🔒 Üyelere Özel şimdiden sağolun saygılar

herkese selamlar elinde zibrit brahma dev koşin ve diğer orjinal ırk tavuk civcivlerinden uygun fiyata edinmek isterim telim 🔒 Üyelere Özel şimdiden sağolun saygılar

MAVİ TAVUSKUŞU DÖLLÜ YUMURTASI SİPARİŞİ ALINIR SAYGILAR -
İSTEDİĞİNİZ ADETTE MAVİ TAVUS KUŞU DÖLLÜ YMURTASI İLGİLENENLERE...🔒 Üyelere Özel

MAVİ TAVUSKUŞU DÖLLÜ YUMURTASI SİPARİŞİ ALINIR SAYGILAR -
İSTEDİĞİNİZ ADETTE MAVİ TAVUS KUŞU DÖLLÜ YMURTASI İLGİLENENLERE...🔒 Üyelere Özel

KINALI KEKLİK DÖLLÜ YUMURTASI(KULUÇKALIK) -
KINALI KEKLİK DÖLLÜ YUMURTASI. ÖZEL BAKILAN DAMIZLIKLARIN DÖLLÜ YUMURTALARI SATLIKTIR.İSTENİLEN İLE ÖZEL ZEDE GÖRMEYECEK PAKETLERDE GÖNDERİLİR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR 🔒 Üyelere Özel

brahma süs civcivleri -
orjinal 20 günlük brahma süs civcivleri mevcuttur.Anlaşmalı oldugumuz otobüs firmalarıyla bütün illere gönderme imkanım vardır. adres:Ankara forum alış veriş merkezi hayvanat bahcesi ovacık/etlik/Ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

HANBURG TAVUGU VE HOROZU ARIYORUM -
DAMIZLIK,YARKA,CİVCİV OLARAK HANBURG ARANMAKTA İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel NOLU TLF İRTİBATA GECE BİLİRLER.İLGİNİZ İCİN TEŞEKKÜRLER. ANKARA

acil dev koşin -
arkadaşlar kümesimde 2 adet dev koşin horozu bulnmaktadır bir tanesini dev koşin tavuğuyla takas yapmak istiyorum lütfen yardım edin

acil dev koşin -
arkadaşlar kümesimde 2 adet dev koşin horozu bulnmaktadır bir tanesini dev koşin tavuğuyla takas yapmak istiyorum lütfen yardım edin

acil dev koşin -

KEKLİK-BILDIRCIN-SÜLÜN -
KEKLİK-BILDIRCIN-SÜLÜN arayanlar bana ulasabilir.. 🔒 Üyelere Özel

KEKLİK-BILDIRCIN-SÜLÜN -
KEKLİK-BILDIRCIN-SÜLÜN arayanlar bana ulasabilir.. 🔒 Üyelere Özel

Köy yumurtası veya civcivi / Brahma yumurtası veya civcivi -
Kuluçkalık döllü köy yumurtası ( yılın 11 ayı sürekli yumurta yapan tavuk cinsi olan kırmızı - Çift sarılı yapan tavuklar ) veya Sipariş üzerine civcivler hazırlanır. Köy yumurtası tane 75 kuruş civcivler ise tane 3,5 tl dir. Ayrıca orginal Dev brahma ve dev coshin yumurta veya civcivleri de temin edilir. Dev Brahma ve Dev Coshin yumurtası 3 tl , sipariş üzerine yapılan civcivler ise tane 5 tl dir. Verilen sayıya göre fiyat oynaması mümkündür. Türkiyenin her yerine garantili yumurta gönderilebilir. Silivri v uzak / yakın civarına da civcivler ücretsiz teslim edilir. Sahip olduğum dev barhma , dev cohsin ve köy tavuklarının kendisini görmek için msn adresi 🔒 Üyelere Özel msn adresinden ulaşabilirler. Bununla birlikte sorularınız ve sipariş için 🔒 Üyelere Özel no lu telefonu arayabilirsiniz.

tokat tavugu pec tavugu yumurtaları -
bej tokat yumurtası 2 tl beyaz tokat yumurtası 3 tl 30 adetten az gönderilmez kahve tokat yumurtası 4 tl tel 🔒 Üyelere Özel

tokat tavugu pec tavugu yumurtaları -
bej tokat yumurtası 2 tl beyaz tokat yumurtası 3 tl 30 adetten az gönderilmez kahve tokat yumurtası 4 tl tel 🔒 Üyelere Özel

halkasız sulun yumurtaları -
halkalı halkasız sulun yumurtaları adet 2,5 tl 30 adetten aşagı gönderilmez tel 🔒 Üyelere Özel

halkasız sulun yumurtaları -
halkalı halkasız sulun yumurtaları adet 2,5 tl 30 adetten aşagı gönderilmez tel 🔒 Üyelere Özel