Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

Keklik Palazları (2-3 Aylık) -

Toplam 6 adet keklik palazı toptan satılıktır. Fiyat 6 adet palaz içindir. Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Son derece sağlıklı ve iri Kınalı keklik palazlarıdır.

İstanbul elden teslim. İl dışına gönderim yapılmaz.

Fiyat : 100 TL.

🔒 Üyelere Özel

Beşiktaş

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Keklik Palazları (2-3 Aylık) -

Toplam 6 adet keklik palazı toptan satılıktır. Fiyat 6 adet palaz içindir. Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Son derece sağlıklı ve iri Kınalı keklik palazlarıdır.

İstanbul elden teslim. İl dışına gönderim yapılmaz.

Fiyat : 100 TL.

🔒 Üyelere Özel

Beşiktaş

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

K.MARAŞ HAYVANAT BAHÇESİ....... -
Sezallerin K.Maraş hayvanat bahçesinde kanatlı hayvanların yavru satışları yapılıyor. Bugün gittim. Tokat tavuğu dolu. Bilginize.......

Sezallerin K.Maraş hayvanat bahçesinde kanatlı hayvanların yavru satışları yapılıyor. Bugün gittim. Tokat tavuğu dolu. Bilginize.......

zibrit yumurtası arıyorum -
arkadaşlar elinde zibrit yumurtası olan varmı istanbul tercihimdir.

zibrit yumurtası arıyorum -
arkadaşlar elinde zibrit yumurtası olan varmı istanbul tercihimdir.

KAVGA EDEN SÜLÜNLERE NE YAPILIR -
ARKADAŞLAR SELAM YA ERKEK SÜLÜNÜM ÇOK KAVGACI DİŞİLERİ BİLE PATAKLIYOR NE YAPMALIYIM

KAVGA EDEN SÜLÜNLERE NE YAPILIR -
ARKADAŞLAR SELAM YA ERKEK SÜLÜNÜM ÇOK KAVGACI DİŞİLERİ BİLE PATAKLIYOR NE YAPMALIYIM

ANADOLU YAKASINDA TAVUK ARIYORUMMMMMMMM -
arkadaşlar tavuk arıyorum cinsi fark etmez ama kesinlikle istanbul anadolu yakası ve ümraniyede olursa sevinirim

arkadaşlar tavuk arıyorum cinsi fark etmez ama kesinlikle istanbul anadolu yakası ve ümraniyede olursa sevinirim

kekliklerde kavga -
selam arkadaşlar bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var bende bir erkek iki dişi kekliğim var ama bugün erkek dişiği çok fena hırpalamaya başladı ve diğer dişide bu kavgaya katılıyor neden kavga ediyorlar acaba bu konuda yardım larınızı bekliyorum (kavgayı başlatan erkek)