Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

Cüce Koşin Ve Denizli horozu -

Mesut Eriş arkadaşıma hediye ettiğim denizli ve cüce koşin horozlar umarım beğenirsin.

Mesut Eriş arkadaşıma hediye ettiğim denizli ve cüce koşin horozlar umarım beğenirsin.

yumurtlayan bıldırcınlar -
toplam 45adet 1erkek 44dişi hepsi yumurtluyo ilgilenemediğim için satıyorum tane 5tl hepsini alırsanız 200tl şimdiden alan kişiye hayırlı olsun 0535.317.59.84 teslimat yeri k.çekmece kanarya veya yakın yerlere arabamla götürebilirim

SATILIK BILDIRIN.KEKLİK KAFESİ. İSTANBUL -
İKİ KATLI BILDIRCIN. İKİ KATLI KEKLİK PROFOSYONEL YUMUTA KAFESLERİ TEL.🔒 Üyelere Özel

SATILIK BILDIRIN.KEKLİK KAFESİ. İSTANBUL -
İKİ KATLI BILDIRCIN. İKİ KATLI KEKLİK PROFOSYONEL YUMUTA KAFESLERİ TEL.🔒 Üyelere Özel

taze günlük bıldırcın yumurtası -
taze günlük bıldırcın yumurtası 12`li paketlerde 2tl sürekli alımlarda haftada 20paket verebilirim bana cepten ulaşırsanız sevinirim 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel teslimat k.çekmece

SATILIK 4 KATLI BILDIRCIN KAFESİ -
SELAM ARKADAŞLAR ELİMDE 1 ADET ÇOK AZ KULLANILMIŞ 4 KATLI BILDIRCIN YUMURTA KAFESİ (HER KAT 40 BILDIRCIN ALIR)AYRICA 1 ADET CİVCİV BÜYÜTÜCÜ KAFES SATILIKTIR HER İKİSİDE ÇOK AZ KULLANILDI TEKİRDAĞ VE YAKIN YERLERDE OTURAN ARKADAŞLARA DUYURULUR BILDIRCIN KAFESİ 300 TL CİVCİV KAFESİ 100 TL AYRICA KENDİ YAPTIĞIM BÜRO TİPİ BUZDOLABINDAN İMAL DİJİTAL TERMOSTAT VE DERECELİ KULUÇKA MAKİNAMDA İSTEYEN OLURSA SATILIKTIR KULUÇKA MAKİNESİNİN FİYATI 200 TL DİR MURAT KIRBAŞ 🔒 Üyelere Özel TEKİRDAĞ

SATILIK ERKEK TAVUS KUŞU -
bısanenin ilk yavrularından mavi tavuskuşu fiyat 175 tl.irtibat tel:🔒 Üyelere Özel mail:🔒 Üyelere Özel

Satılık Bıldırcınlar ve Yumurtaları! -
Merhaba arkadaşlar..Kümes hayvancılığı ve satışı yapıyorum..Şehir şartlarında,doğal ortama uygun yaşıyor hayvanlarımız.. Anaç bıldırcın (yerli) : 7.50 TL Yavru bıldırcın : 2.50 TL Yumurta (1 viyol) : 3.00 TL sipariş ile civciv çıkartımı yapılır.. (tane: 2 tl) (Ayrıca ispenç horozlarımızda mevcuttur...) isim : sercan Tel: 🔒 Üyelere Özel ( 18:00 ile 24:00 arası ararsanız sevinirim)

Satılık Bıldırcınlar ve Yumurtaları! -
Merhaba arkadaşlar..Kümes hayvancılığı ve satışı yapıyorum..Şehir şartlarında,doğal ortama uygun yaşıyor hayvanlarımız.. Anaç bıldırcın (yerli) : 7.50 TL Yavru bıldırcın : 2.50 TL Yumurta (1 viyol) : 3.00 TL sipariş ile civciv çıkartımı yapılır.. (tane: 2 tl) (Ayrıca ispenç horozlarımızda mevcuttur...) isim : sercan Tel: 🔒 Üyelere Özel ( 18:00 ile 24:00 arası ararsanız sevinirim)

hastalık hakk. yardım edeseniz sevinirim. -
tavuğun tek gözü kapandı ve kapılı olan gözün olduğu kısım şişik vaziyette.diğer gözde çok hafif kapalı duruyor.acaba bu bir hastalıkmı yoksa başka bir tavuğun vurması sonucumudur?çaresini bilen üstatlarımızdan yardım istiyorum.teşekkürler.

tavuğun tek gözü kapandı ve kapılı olan gözün olduğu kısım şişik vaziyette.diğer gözde çok hafif kapalı duruyor.acaba bu bir hastalıkmı yoksa başka bir tavuğun vurması sonucumudur?çaresini bilen üstatlarımızdan yardım istiyorum.teşekkürler.

BALIKESİRDEN JUNBO BILDIRCIN -
BALIKESİR PAMUKÇUDA ÜRETİM YAPMAKTAYIM İSTEYEN ARKADAŞLARA ANAÇ PALAZ CİVCİV VEREBİLİRİM BURDA VERİLEN FİYATLAR CİVCİV FİYATIDIR TELEFONLA ARARSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM AYRICA İSTEYEN ARKADAŞLARA DÖLLÜ YUMURTA VEREBİLİRİM SERDAR ALTUNIRMAK TELEFON : 🔒 Üyelere Özel

BALIKESİRDEN JUNBO BILDIRCIN -
BALIKESİR PAMUKÇUDA ÜRETİM YAPMAKTAYIM İSTEYEN ARKADAŞLARA ANAÇ PALAZ CİVCİV VEREBİLİRİM BURDA VERİLEN FİYATLAR CİVCİV FİYATIDIR TELEFONLA ARARSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM AYRICA İSTEYEN ARKADAŞLARA DÖLLÜ YUMURTA VEREBİLİRİM SERDAR ALTUNIRMAK TELEFON : 🔒 Üyelere Özel