Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

SATILIK KEKLİKLER -
ELİMDE MAYIS YAVRUSU 8 ADET KINALI KEKLİK MEVCUT ARAYAN ARKADAŞLAR ARASIN NOT TAKASADA GİRERİM YERİM GEBZE KOCAELİ

SATILIK KEKLİKLER -
ELİMDE MAYIS YAVRUSU 8 ADET KINALI KEKLİK MEVCUT ARAYAN ARKADAŞLAR ARASIN NOT TAKASADA GİRERİM YERİM GEBZE KOCAELİ

tel -
size nasıl ulaşçağız

YUMURTA TAKASI -
Beyaz orjinal habeş ve kıvırcık cüce coşin yumurtası keklik yumurtası yada jumbo bıldırcın yumurtasıyla takas yapabilirm.

YUMURTA TAKASI -
Beyaz orjinal habeş ve kıvırcık cüce coşin yumurtası keklik yumurtası yada jumbo bıldırcın yumurtasıyla takas yapabilirm.

YUMURTA TAKASI -

YUMURTA TAKASI -

YUMURTA TAKASI -

YUMURTA TAKASI -

Brahma ve Fizan -
2 tane sarı brahma tavuğumu ve 1 adet siyah fizan horozumu satıyorum. Hepsi 100 tl. Yer: İzmir.

Brahma ve Fizan -
2 tane sarı brahma tavuğumu ve 1 adet siyah fizan horozumu satıyorum. Hepsi 100 tl. Yer: İzmir.

Brahma ve Fizan -

acil!!!!! satılık köy horozları -
slm elimde 7 tane kendi çıkımım horozlar var 6 tısı kırmızı ve birtanede siyah horoz 6 tısı 9 aylık siyah olan 10 aylık yer yalova elden teslim ama otobüs ayarlanırsa yollarım şimdiden alana hayırlı olsun

acil!!!!! satılık köy horozları -
slm elimde 7 tane kendi çıkımım horozlar var 6 tısı kırmızı ve birtanede siyah horoz 6 tısı 9 aylık siyah olan 10 aylık yer yalova elden teslim ama otobüs ayarlanırsa yollarım şimdiden alana hayırlı olsun

satılık kuluçka makinesi (tam otomatik ) -
tam otomatik kuluçkama kinelerimiz satılıktır tamamen yerli üretim termostatıda yerli üretim olup istenilen ebat ve kapasidede makine imal edilir 35 tavuk 100 bıldırıcın yumurtası kapasiteli tam otomatik makinelerimiz 250 tl dir. istenilen büyüklükteki makinelerde fiyat farketmektedir makinelerimizin üzerinde dijital termostat nem ölçer otom. zamanlayıcı ve çevirme motoru standart olarak sunulmaktadır çıkım oranları %98-%99 dur (dölsüz yumurta haricinde) kargo alıcıya aittir. irtibat tel 🔒 Üyelere Özel Anıl Tugay SAKARYA e-mail:🔒 Üyelere Özel saygılarımla ; merkez/ESKİŞEHİR Ziyaretler: 102

slm -
yumurtanın fiyatı ne ve nerdensiniz internetten böyle geçendee yumurta siparişii verdim magdur oldum yumurtaşar bozuk çıktı yakınsanız elden alırım

slm -
yumurtanın fiyatı ne ve nerdensiniz internetten böyle geçendee yumurta siparişii verdim magdur oldum yumurtaşar bozuk çıktı yakınsanız elden alırım

satılık 1 horoz 2 tavuk hamburg çifti -
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler yer sıkıntısı nedeniyle bakamadığım hamburglarıma alıcı arıyorum hayvanlar ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır yerim sakaryadadır tüm şehirlere sorunsuz gönderme imkanım vardır isteyen gelip elden de alabilir irtibat :🔒 Üyelere Özel resimlerini msn den yollayabilirim iyi günler

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler yer sıkıntısı nedeniyle bakamadığım hamburglarıma alıcı arıyorum hayvanlar ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır yerim sakaryadadır tüm şehirlere sorunsuz gönderme imkanım vardır isteyen gelip elden de alabilir irtibat :🔒 Üyelere Özel resimlerini msn den yollayabilirim iyi günler