Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

6 çift çil keklik satılıktır -
Satılık 6 çift çil keklik çift fiyatı 300 tl .irtibat tel:🔒 Üyelere Özel mail:🔒 Üyelere Özel.lütfen ciddi alıcılar arasın.

6 çift çil keklik satılıktır -
Satılık 6 çift çil keklik çift fiyatı 300 tl .irtibat tel:🔒 Üyelere Özel mail:🔒 Üyelere Özel.lütfen ciddi alıcılar arasın.

elinde dişi kırmızı altın sülün olan varmı?? -
izmir`de elinde dişi kırmızı altın sülün olan varsa almak isterim.. Adil DERİCİ 🔒 Üyelere Özel

(ÇİFT) OLARAK SATILIK MANDERİN ÖRDEĞİ -

ÖRDEKLER ANAÇTIR ÇİFT OLARAK SATILIKTIR. İRTİBAT NO: 🔒 Üyelere Özel FİYATI: 450 TL.

(ÇİFT) OLARAK SATILIK MANDERİN ÖRDEĞİ -

ÖRDEKLER ANAÇTIR ÇİFT OLARAK SATILIKTIR. İRTİBAT NO: 🔒 Üyelere Özel FİYATI: 450 TL.

(Hepsi satılık sarı ve kırmızı altuni sülünleri)Resimlerinin düzenlenmiş halidir. -

SARI ALTUNİLER ERKEK .1 ADET DİŞİ 3 ADET KIRMIZI ALTUNİLER ERKEK. 1 EDET DİŞİ 2 ADET TANE OLARAK SATMIYORUM! ALINIRSA TAKIM OLMAK ZORUNDA. KIRMIZI YADA SARI OLARAK TAKIM HALİNEDE SATILIKTIR. NOT. SÜLÜNLER 7 AYLIKTIR RENKLERİNİ YENİ ALMAYA BAŞLAMIŞTIR. İRTİBAT NO: 🔒 Üyelere Özel SARILARIN FİYATI TOPLAM. 350 TL. KIRMIZILAR FİYATI TOPLAM. 265 TL. HEPSİ ALINIRSA . 600 TL.

(Hepsi satılık sarı ve kırmızı altuni sülünleri)Resimlerinin düzenlenmiş halidir. -

SARI ALTUNİLER ERKEK .1 ADET DİŞİ 3 ADET KIRMIZI ALTUNİLER ERKEK. 1 EDET DİŞİ 2 ADET TANE OLARAK SATMIYORUM! ALINIRSA TAKIM OLMAK ZORUNDA. KIRMIZI YADA SARI OLARAK TAKIM HALİNEDE SATILIKTIR. NOT. SÜLÜNLER 7 AYLIKTIR RENKLERİNİ YENİ ALMAYA BAŞLAMIŞTIR. İRTİBAT NO: 🔒 Üyelere Özel SARILARIN FİYATI TOPLAM. 350 TL. KIRMIZILAR FİYATI TOPLAM. 265 TL. HEPSİ ALINIRSA . 600 TL.

HEPSİ SATILIK SARI VE ALTUNİ SÜLÜN ÇİFTLERİ -
SARI ALTUNİLER ERKEK .1 ADET DİŞİ 3 ADET --------------- KIRMIZI ALTUNİLER ERKEK. 1 EDET DİŞİ 2 ADET .TANE OLARAK SATMIYORUM! ALINIRSA TAKIM OLMAK ZORUNDA. KIRMIZI YADA SARI OLARAK TAKIM HALİNEDE SATILIKTIR. NOT. SÜLÜNLER 7 AYLIKTIR RENKLERİNİ YENİ ALMAYA BAŞLAMIŞTIR. İRTİBAT NO: 🔒 Üyelere Özel SARILARIN FİYATI TOPLAM. 350 TL. KIRMIZILAR FİYATI TOPLAM. 265 TL. HEPSİ ALINIRSA . 600 TL.

DÖLLÜ KEKLİK YUMURTASI -
Elimde döllü keklik yumurtaları var hepsi özel seçilmiş en iri kınalı kekliklerimin yumurtalarıdır . minimum 10 adet gönderilir. fiyat tane 5 tl tel:🔒 Üyelere Özel

DÖLLÜ KEKLİK YUMURTASI -
Elimde döllü keklik yumurtaları var hepsi özel seçilmiş en iri kınalı kekliklerimin yumurtalarıdır . minimum 10 adet gönderilir. fiyat tane 5 tl tel:🔒 Üyelere Özel

DÖLLÜ KEKLİK YUMURTASI -

DÖLLÜ KEKLİK YUMURTASI -

DÖLLÜ KEKLİK YUMURTASI -

dark -
dark brahma yavrus lazım satmak ısteyen varmı ırk garantılı olcak

dark -

dark -

HİNT HOROZU ANKARA - KIZILCAHAMAM -
SAFKAN HOROZLARIM VE TAVUKLARIM SATILIKTIR. İLGİLİLERE DUYRULUR. 🔒 Üyelere Özel

california bıldırcını arıyorum -
slm arkadaşlar 1 erkek 2 dişi veya 1 dişi de olabilir bıldırcın arıyorum elinde var olan arkadaşlar bana yazarsa çok sevinirim saygılar..

slm arkadaşlar 1 erkek 2 dişi veya 1 dişi de olabilir bıldırcın arıyorum elinde var olan arkadaşlar bana yazarsa çok sevinirim saygılar..