merhaba bıldırcın üretimi işine girmek istiyorum yavru yada genç bıldırcın almak istiyorum izmirde satan varsa irtibata geçerse sevnirim bana telefondan ulaşın lütfen
🔒 Üyelere Özel
elimde 3 adet altuni erkek 3 adetde gümüş sülün var gümüşler 1 erkek 2 dişi tane fiyatı 100 tl ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur yerim gebze kocaeli tel 🔒 Üyelere Özel msn nadir açtığım için tel ederseniz memnun olurum...çil veya beyaz keklikle takas olur...
merhaba elimde 10 adet erkekli dişili damızlık keklik var ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur tane fiyatı 50 tldir ihtiyacı olan beni tel den arasın 🔒 Üyelere Özel yerim gebze kocaeli
merhaba elimde 10 adet erkekli dişili damızlık keklik var ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur tane fiyatı 50 tldir ihtiyacı olan beni tel den arasın 🔒 Üyelere Özel yerim gebze kocaeli
Aralık sonu yumurtadan çıkan 50 adet dişi-erkek karışık yumurtaya yeni başlamış japon bıldırcınları 4 tl.den satıyorum ben tamamen jumbo bakmak istiyorum o yüzden.
🔒 Üyelere Özel
il:BURSA
Aralık sonu yumurtadan çıkan 50 adet dişi-erkek karışık yumurtaya yeni başlamış japon bıldırcınları 4 tl.den satıyorum ben tamamen jumbo bakmak istiyorum o yüzden.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel