Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

İzmirde bıldırcın satan varmı? -
merhaba bıldırcın üretimi işine girmek istiyorum yavru yada genç bıldırcın almak istiyorum izmirde satan varsa irtibata geçerse sevnirim bana telefondan ulaşın lütfen 🔒 Üyelere Özel

altuni ve gümüş sülün -
elimde 3 adet altuni erkek 3 adetde gümüş sülün var gümüşler 1 erkek 2 dişi tane fiyatı 100 tl ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur yerim gebze kocaeli tel 🔒 Üyelere Özel msn nadir açtığım için tel ederseniz memnun olurum...çil veya beyaz keklikle takas olur...

satılık kekliklerrrrrr -
merhaba elimde 10 adet erkekli dişili damızlık keklik var ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur tane fiyatı 50 tldir ihtiyacı olan beni tel den arasın 🔒 Üyelere Özel yerim gebze kocaeli

satılık kekliklerrrrrr -
merhaba elimde 10 adet erkekli dişili damızlık keklik var ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur tane fiyatı 50 tldir ihtiyacı olan beni tel den arasın 🔒 Üyelere Özel yerim gebze kocaeli

satılık kaz (izmir) -
Türü ve cinsiyeti hakkında bilgim yok. Bildiğimiz standart beyaz renkli kaz. Fiyat 40tl. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel

satılık kaz (izmir) -
Türü ve cinsiyeti hakkında bilgim yok. Bildiğimiz standart beyaz renkli kaz. Fiyat 40tl. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel

satılık kaz (izmir) -

satılık kaz (izmir) -

satılık kaz (izmir) -

satılık kaz (izmir) -

SALMA TİPİ KAFES ARIYORUM -
Salma tipi yaklaşık 50-75-50 ölçülerinde(ölçüler az çok değişebilir)kafes arıyorum ikinci el olabilir.🔒 Üyelere Özel

SALMA TİPİ KAFES ARIYORUM -
Salma tipi yaklaşık 50-75-50 ölçülerinde(ölçüler az çok değişebilir)kafes arıyorum ikinci el olabilir.🔒 Üyelere Özel

satılık erkek bob white -
fazla söze gerek yok erkeğin dişisi öldü satıyorum...fiyat:35 TL dir... cep: 🔒 Üyelere Özel

satılık erkek bob white -
fazla söze gerek yok erkeğin dişisi öldü satıyorum...fiyat:35 TL dir... cep: 🔒 Üyelere Özel

50 Adet genç bıldırcın -
Aralık sonu yumurtadan çıkan 50 adet dişi-erkek karışık yumurtaya yeni başlamış japon bıldırcınları 4 tl.den satıyorum ben tamamen jumbo bakmak istiyorum o yüzden. 🔒 Üyelere Özel il:BURSA

50 Adet genç bıldırcın -
Aralık sonu yumurtadan çıkan 50 adet dişi-erkek karışık yumurtaya yeni başlamış japon bıldırcınları 4 tl.den satıyorum ben tamamen jumbo bakmak istiyorum o yüzden. 🔒 Üyelere Özel il:BURSA

50 Adet genç bıldırcın -

ALTUNİ,HATUNİ VE GÜMÜŞ SÜLÜNLER -
SÜLÜNLER 2 VE 3 YAŞINDA DAMIZLIKLARDIR.DİŞİLER EŞE HAZIRDIRLAR. RAHMAN AKÇAY 🔒 Üyelere Özel İST.MALTEPE

x -
x

KEKLİK YUMURTASI DÖLLÜ(KULUÇKALIK) -
KINALI KEKLİK DÖLLÜ YUMURTASI SİPARİŞİ ALINIR.İSTENİLEN ADETTE İSTENİLEN ŞEHİRE ÖZEL ZEDE GÖRMEYECEK PAKETLERDE GÖNDERİLİR. YUMURTALARIMIZ GARANTİLİDİR.ÖN SİPARİŞ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ. İLGİNİZETEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR 🔒 Üyelere Özel