Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

safkanpleymuntyumurtası -
harikapleymuntyumurtasımeraklısına

satılık yeşilbaş -
2 çift eşli yeşilbaş ördeklerimi vermek istiyorum ördeklrin hiç bir kusuru yoktur ve yumurtlamaya başladılar ben daha öncede bi abime ördeklerimden gönderdim hiç bir şikayeti olmadı bunlarda kendi damızlıklarımdandır tane fiyat 20 TL dir herkese iyi evciller sercan balıkesir 🔒 Üyelere Özel

satılık yeşilbaş -
2 çift eşli yeşilbaş ördeklerimi vermek istiyorum ördeklrin hiç bir kusuru yoktur ve yumurtlamaya başladılar ben daha öncede bi abime ördeklerimden gönderdim hiç bir şikayeti olmadı bunlarda kendi damızlıklarımdandır tane fiyat 20 TL dir herkese iyi evciller sercan balıkesir 🔒 Üyelere Özel

2.el bıldırcın kafesi -
4 katlı önden yemleme otomatik nipel suluk. bıldırcın yumurta kafesleri satılıktır kafesler 1 sene kullanılmış olup temizdir fiyatı 300 tl dir hasan onuk 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel edremit/balıkesir

Damızlık Anaç brahma tavuk arıyorum -
3-4 tane brahma tavuk almak istiyorum. Satmayı düşünen olursa benimle irtibata geçmenizi rica ederim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Not: İzmirdeyim izmire gönderilebilmesi tercih sebebidir.

Damızlık Anaç brahma tavuk arıyorum -
3-4 tane brahma tavuk almak istiyorum. Satmayı düşünen olursa benimle irtibata geçmenizi rica ederim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Not: İzmirdeyim izmire gönderilebilmesi tercih sebebidir.

dev koşin yumurtası -
dev koşin döllü yumurtası olan konyada olanlar beni eklesin 🔒 Üyelere Özel

sülün yumurtası arıyorum -
arkadaşlar konyada sülün yumurtası satan varsa bana ulaşsın 🔒 Üyelere Özel

KEKLİK ARIYORUM -
OSMANİYE YÖRESİNDE YADA OSMNİYEYE GÖNDEREBİLECEK ARKADAŞLARDAN KEKLİK VE BILDIRCIN TEKLİFLERİ BEKLİYORUM

KEKLİK ARIYORUM -
OSMANİYE YÖRESİNDE YADA OSMNİYEYE GÖNDEREBİLECEK ARKADAŞLARDAN KEKLİK VE BILDIRCIN TEKLİFLERİ BEKLİYORUM