Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

merhaba yardım -
yeni civcivlr aldım çok güzellerdi 20 günlükken büyük tavukların arasına koydum dövmüşler ve sanırım soğuktan üşümüşler ne yapabilir ölmeye başladılar.birde kokuyu önlemek için ne yapabilirim.teşekkürler

selamlar -
ankara beytepe köyünden yazmaktayım.kral sülün limon sülün ve kafkas sülünlerim cins tavuklarım bulunmakta.gürk tavuk arıyorum yardımcı olursanız ve yumurta isterseniz görüşelim 🔒 Üyelere Özel muammer babamın adı can benim ismim

cin tavuğu yumurtası (6 parmak) -
6+6 parmak paçalı cin tavuğu yumurtaları 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ANAÇ VE ERKEK HİNDİ -
ERKEK VE DİŞİ HİNDİ BULUNUR.YUMURTA İSTEYEN OLURSA AZ MİKTARDA GÖNDERİYORUM .YERİMİZ İZMİR TORBALI            CELAL 🔒 Üyelere Özel          🔒 Üyelere Özel

dev koşin -
sevdiğim bi abimden civciv olarak aldığım dev koşinlerimin ikiside erkek olduğundan dolayı bir tanesini dev koşin tavuğuyla takas yapmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum balıkesir 🔒 Üyelere Özel

yumurta aramaktayım -
değerli dostlarım kılkuyruk veya fiyu yumurtası aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim hayırlı evciller

yumurta aramaktayım -
değerli dostlarım kılkuyruk veya fiyu yumurtası aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim hayırlı evciller

satılık tokat tavuğu -
elimde bulunan tokat tavuklarından 1 yada 2 çiftini satacağım.çift fiyatı son 100 lira.yumurtaya başladılar.yer kocaeli/kartepe 🔒 Üyelere Özel selçuk karakuş

satılık tokat tavuğu -
elimde bulunan tokat tavuklarından 1 yada 2 çiftini satacağım.çift fiyatı son 100 lira.yumurtaya başladılar.yer kocaeli/kartepe 🔒 Üyelere Özel selçuk karakuş

satılık tokat tavuğu -

satılık tokat tavuğu -

satılık tokat tavuğu -

satılık tokat tavuğu -

DİKKAT....... -
Bursa Park Hayvancılık`a Türkiye`de bulunmayan yeni cins süs tavukları gelmiş. Resimler ileride yayınlanacakmış. Bilginize. Sezonda birkaç cins alıcam inşallah.

KRAL VE KIRMIZI ALTUNİ SÜLÜN YUMURTASI -
SÜLÜNLERİMİZ KÜMESTE 1 ERKEK 1 DİŞİ OLARAK YUMURTLAMAKTADIR.TANE 20TL DİR.🔒 Üyelere Özel RAMAZAN DELER ADANA

SÜLÜNLERİMİZ KÜMESTE 1 ERKEK 1 DİŞİ OLARAK YUMURTLAMAKTADIR.TANE 20TL DİR.🔒 Üyelere Özel RAMAZAN DELER ADANA

kuluçka makinası yapımı -
slm arkadaşlar istanbul sefaköy küçükçekmece civarında olan arkadaşlar bıldırcın ve tavuk için kuluçka makinası yapmak istiyorum fikir ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 2 tane satın aldım 4 tahtayla işi hallettiklerini sanıyorlar sanırım arkadaşlar bu işe gönül verenlerden yardım rica ediyorum

kuluçka makinası yapımı -
slm arkadaşlar istanbul sefaköy küçükçekmece civarında olan arkadaşlar bıldırcın ve tavuk için kuluçka makinası yapmak istiyorum fikir ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 2 tane satın aldım 4 tahtayla işi hallettiklerini sanıyorlar sanırım arkadaşlar bu işe gönül verenlerden yardım rica ediyorum