yeni civcivlr aldım çok güzellerdi 20 günlükken büyük tavukların arasına koydum dövmüşler ve sanırım soğuktan üşümüşler ne yapabilir ölmeye başladılar.birde kokuyu önlemek için ne yapabilirim.teşekkürler
ankara beytepe köyünden yazmaktayım.kral sülün limon sülün ve kafkas sülünlerim cins tavuklarım bulunmakta.gürk tavuk arıyorum yardımcı olursanız ve yumurta isterseniz görüşelim 🔒 Üyelere Özel
muammer babamın adı can benim ismim
sevdiğim bi abimden civciv olarak aldığım dev koşinlerimin ikiside erkek olduğundan dolayı bir tanesini dev koşin tavuğuyla takas yapmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum balıkesir 🔒 Üyelere Özel
elimde bulunan tokat tavuklarından 1 yada 2 çiftini satacağım.çift fiyatı son 100 lira.yumurtaya başladılar.yer kocaeli/kartepe 🔒 Üyelere Özel selçuk karakuş
elimde bulunan tokat tavuklarından 1 yada 2 çiftini satacağım.çift fiyatı son 100 lira.yumurtaya başladılar.yer kocaeli/kartepe 🔒 Üyelere Özel selçuk karakuş
Bursa Park Hayvancılık`a Türkiye`de bulunmayan yeni cins süs tavukları gelmiş.
Resimler ileride yayınlanacakmış.
Bilginize.
Sezonda birkaç cins alıcam inşallah.
slm arkadaşlar istanbul sefaköy küçükçekmece civarında olan arkadaşlar bıldırcın ve tavuk için kuluçka makinası yapmak istiyorum fikir ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 2 tane satın aldım 4 tahtayla işi hallettiklerini sanıyorlar sanırım arkadaşlar bu işe gönül verenlerden yardım rica ediyorum
slm arkadaşlar istanbul sefaköy küçükçekmece civarında olan arkadaşlar bıldırcın ve tavuk için kuluçka makinası yapmak istiyorum fikir ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 2 tane satın aldım 4 tahtayla işi hallettiklerini sanıyorlar sanırım arkadaşlar bu işe gönül verenlerden yardım rica ediyorum
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.