Diğer Evcil Forumları

Tavşan

arkadaşlar yardım edremisiniz ? -
ben eşimle anlaştım ve bir cüce tavşan almaya karar verdik ama malum cüce deyip kandırıyorlarmış ben maltepede oturuyorum ve cüce tavşan çok istiyorum lütfen bana nerde bulucağım konusunda yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler..

ben eşimle anlaştım ve bir cüce tavşan almaya karar verdik ama malum cüce deyip kandırıyorlarmış ben maltepede oturuyorum ve cüce tavşan çok istiyorum lütfen bana nerde bulucağım konusunda yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler..

gine pig arıyorum/ankara -
arkadaşlar.pet shoplara güvenemediğim için bu siteden bir gine pig arıyorum.dişi erkek farketmez.yavru olmasa bile genç olması tercihimdir.bakım konusunda yeterli araştırma yaptım,daha önceden de hamster besledim.şu anda da bir kedim.bir köpeğim,bir muhabbet kuşum ve bir balığım var.iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.mail adresim 🔒 Üyelere Özel lütfen bana ulaşın.yalnız fiyat konusunda;öğrenciyim,çok fazla veremem.yeter ki iyi bakılsın derseniz gözünüz arkada kalmaz.ankaradayım.

eylo79 İZMİR.... -
Selam arkadaşım bende izmir bornovalıyım.... sende hollanda lop tavşanı var forumdan okuduğum kadarıyla.... yavru lop varmı sende .... bildiğin birisinde varmı izmir içi...... teşekkürler... 🔒 Üyelere Özel

eylo79 İZMİR.... -
Selam arkadaşım bende izmir bornovalıyım.... sende hollanda lop tavşanı var forumdan okuduğum kadarıyla.... yavru lop varmı sende .... bildiğin birisinde varmı izmir içi...... teşekkürler... 🔒 Üyelere Özel

tavşan satılır -
beyaz renk tavşan satılır

tavşan satılır -
beyaz renk tavşan satılır

Ankaradan acil satılık kafes -
Eşim rahatsızlandığı için artık baktığım tavşanlara vakit ayıramıyorum gerçekten iyi bakacak birine satılıktır.Dilerseniz tavşanları almaya bilirisiniz.Onlara başka bir yuva da bulabilirim. 1 adet 3 ay kullanılmış Ferplast Delux 100 Kafes (Suluğu çatlamıştı bende slikonladım bir sorun yok) Ebatları: 101 x 53 x 33.5 cm Kafese ait aksesuarlar: Plastik tavşan evi ve mama kabı linkten görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 10 adet hiç açılmamış Champion 750 gr yem 🔒 Üyelere Özel 3 adet hiç açılmamış 1 lt lik talaş. 🔒 Üyelere Özel 2 adet siyah beyaz biri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık tavşan Hepsine 130 YTL istiyorum.Tavşanları alsanızda almasanızda fiyat aynıdır. 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz. Saygılar