ben eşimle anlaştım ve bir cüce tavşan almaya karar verdik ama malum cüce deyip kandırıyorlarmış ben maltepede oturuyorum ve cüce tavşan çok istiyorum lütfen bana nerde bulucağım konusunda yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler..
ben eşimle anlaştım ve bir cüce tavşan almaya karar verdik ama malum cüce deyip kandırıyorlarmış ben maltepede oturuyorum ve cüce tavşan çok istiyorum lütfen bana nerde bulucağım konusunda yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar.pet shoplara güvenemediğim için bu siteden bir gine pig arıyorum.dişi erkek farketmez.yavru olmasa bile genç olması tercihimdir.bakım konusunda yeterli araştırma yaptım,daha önceden de hamster besledim.şu anda da bir kedim.bir köpeğim,bir muhabbet kuşum ve bir balığım var.iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.mail adresim 🔒 Üyelere Özel lütfen bana ulaşın.yalnız fiyat konusunda;öğrenciyim,çok fazla veremem.yeter ki iyi bakılsın derseniz gözünüz arkada kalmaz.ankaradayım.
Eşim rahatsızlandığı için artık baktığım tavşanlara vakit ayıramıyorum gerçekten iyi bakacak birine satılıktır.Dilerseniz tavşanları almaya bilirisiniz.Onlara başka bir yuva da bulabilirim.
1 adet 3 ay kullanılmış Ferplast Delux 100 Kafes (Suluğu çatlamıştı bende slikonladım bir sorun yok)
Ebatları: 101 x 53 x 33.5 cm
Kafese ait aksesuarlar: Plastik tavşan evi ve mama kabı
linkten görebilirsiniz
🔒 Üyelere Özel
10 adet hiç açılmamış Champion 750 gr yem
🔒 Üyelere Özel
3 adet hiç açılmamış 1 lt lik talaş.
🔒 Üyelere Özel
2 adet siyah beyaz biri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık tavşan
Hepsine 130 YTL istiyorum.Tavşanları alsanızda almasanızda fiyat aynıdır.
🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz.
Saygılar
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.