Diğer Evcil Forumları

Hamster

uygun fiyata hamster -
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım rica etdi elinde 4 veya 5 tane hamster var uygun fiyata bırakacak buraya ilğilenenler için yazmamı istedi İrtibat telefonunu aşağıya yazıyorum saygılar. istanbul çağlayan mehmet 🔒 Üyelere Özel

uygun fiyata hamster -
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım rica etdi elinde 4 veya 5 tane hamster var uygun fiyata bırakacak buraya ilğilenenler için yazmamı istedi İrtibat telefonunu aşağıya yazıyorum saygılar. istanbul çağlayan mehmet 🔒 Üyelere Özel

uygun fiyata hamster -

DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM! -
selam arkadaşlar hamsterlarımıza 1 hafta boyunca neler yedirdiğimizi anlaalım 7 gün boyunca hergün neler verdiğimizi söyleyelim lütfen hamsterı sağlıklı olmayanlar bilgi vermesin herkes açısından zararlı olabilir o yüzden hamsterını sağlıklı yaşatanların yazmasını bekliyorum çünkü yanlış bilgiler hamsterlara mal olabilir!

acil satılık hamster ve kafesi -
hamster ve kafesini 10 ytl ye satıyorum ankarada oturuyorum 🔒 Üyelere Özel ilgilenenler mesaj atsın

acil satılık hamster ve kafesi -
hamster ve kafesini 10 ytl ye satıyorum ankarada oturuyorum 🔒 Üyelere Özel ilgilenenler mesaj atsın

beni unuttu -
arkadaşlar işim dolayısıyla yazın 20 gün eve uğramadığım oluyor. fareme annem bakıyor. yani yemini ve suyunu veriyor. oda hatırım için. geri döndüğümde ise farem kokumu unutmuş oluyor sanırım. eskiden ıslık çaldığımda hemen kafesin kapağına gelir elime otururdu. şimdi yine geliyo ama elimi yumuşaktan serte doğru kemirmeye başlıyo. çekmesem kanatıcak belli. başınıza böyle bi olay geldiyse çözümü nedir.

yardım edin -
hamsterımı 12 saatlik şehirlerarası otobüste yolculuk etmesi gerek nasıl götürebilirim hamsterımın benim eşliğimde doğal ortamda vakit geçirmesini istiyorum yani götürmem zorunlu

yardım edin -
hamsterımı 12 saatlik şehirlerarası otobüste yolculuk etmesi gerek nasıl götürebilirim hamsterımın benim eşliğimde doğal ortamda vakit geçirmesini istiyorum yani götürmem zorunlu

yardım edin -

istanbulda guinea????????? -
slm.. benim bi sorum olcaktı,özellikle guinea pig besleyen arkadaslara ve yeni guinea pig almıs olanlara.bugün bakırköydeki petshop un birine guinea pig getirip getirmediklerini sordum.bana,genleriyle oynanmıs hayvanlar oldukları için guinea lerin türkiyeye sokulmasının yasak oldugunu ve getirmelri halinde ceza alacaklarını söledi... verdigi cevabı inandırıcı bulmadıgım için,size danısmak istedim.gercekten yasakmı getirilmesi ve artık getirilmeme bi durumları varmı?????

slm.. benim bi sorum olcaktı,özellikle guinea pig besleyen arkadaslara ve yeni guinea pig almıs olanlara.bugün bakırköydeki petshop un birine guinea pig getirip getirmediklerini sordum.bana,genleriyle oynanmıs hayvanlar oldukları için guinea lerin türkiyeye sokulmasının yasak oldugunu ve getirmelri halinde ceza alacaklarını söledi... verdigi cevabı inandırıcı bulmadıgım için,size danısmak istedim.gercekten yasakmı getirilmesi ve artık getirilmeme bi durumları varmı?????

satılık hamster -
hamsterimi,kafesiyle birlikte 10 ytl ye satıyorum bakacak zamanım yok ilgilenemiyorum. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirler.

satılık hamster -
hamsterimi,kafesiyle birlikte 10 ytl ye satıyorum bakacak zamanım yok ilgilenemiyorum. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirler.

minik gonzileri nasıl eğitirim -
minik gonzileri nasıl eğitirim. bildiğiniz bütün bilgileri bana anlatın.....
saygılarr...

gonzimi çifleştirebileceğin 2,5 aylık yavru arıyorum -
arkadaşlar benim gonzi kız arkadaşıyla çifleşmiyo. benim erkeği kandi kafesinde çifleştirip geri vermenizi istiyorum ve 2-3 yavrusunuda verebilirmisiniz...

İst. Anadolu Yakasında yavru vermek isteyen var mı? -
Anadolu yakasında, 3-5 haftalık erkek yavru vermek isteyen varsa mesaj atabilirler. felist @ 🔒 Üyelere Özel

Göz Hastalığı -
Bir erkek hamsterın sol gözünün çevresinde kızarıklık görüyorum. göz kapağı daha belirgin gibi ve yaşlı, daha önce de olmuştu bu fakat tekrar olacak gibi acaba nedeni nedir ve ne yapılabilir?

Göz Hastalığı -
Bir erkek hamsterın sol gözünün çevresinde kızarıklık görüyorum. göz kapağı daha belirgin gibi ve yaşlı, daha önce de olmuştu bu fakat tekrar olacak gibi acaba nedeni nedir ve ne yapılabilir?