ya ben petshopta satılan yemınden aldım yeminin içinde herşey var mısırdan cekşrdeğe kadar:)ama ben başka yemlerede alıştırmak istiyorum nasıl yapabılırım solermısınız mesela et turu seyler yermı sosıs gıbı_?
ya ben petshopta satılan yemınden aldım yeminin içinde herşey var mısırdan cekşrdeğe kadar:)ama ben başka yemlerede alıştırmak istiyorum nasıl yapabılırım solermısınız mesela et turu seyler yermı sosıs gıbı_?
Bugun sabah 1 tane yavru hediye aldım ve hemen kosarak petshopa gıttım ve bırtanede 1yasında hamster aldım cunku alanyada bulamamıstım petshoplarda:)ama sımdı ıkı tane hamster ım var ıkı tane dişi:)buyugunun adı sid otekınınkı diego çok mutluyum yuvanıza hosgeldınız sid ve diego :)
hamsterimin sağ ayağında bir şey var kırmızı yara tarzı bir şey fakat ayağı şişmiş ve üstüne basamıyor.hamsteri aldıktan 1 gün sonra farkettim bunu acaba bu önceden kaldığı kafesteki hamsterlarla kavga ettiğinden mi böyle birşey olmuş olabilir yoksa enfeksiyon mudur önemli birşey midir.bir bilgisi olan var mı?lütfen acil cevap verin
hamsterimin sağ ayağında bir şey var kırmızı yara tarzı bir şey fakat ayağı şişmiş ve üstüne basamıyor.hamsteri aldıktan 1 gün sonra farkettim bunu acaba bu önceden kaldığı kafesteki hamsterlarla kavga ettiğinden mi böyle birşey olmuş olabilir yoksa enfeksiyon mudur önemli birşey midir.bir bilgisi olan var mı?lütfen acil cevap verin
hamsterım 5 gun once dogum yaptı ve cok sevımlı 3 tane bebıs var almak ısteyen arkadaslar varsa 5 ytl den verıcem yalnız ben boluda okuyorum ıstanbula hafta sonları gelebılıyorum ancak
hamsterım 5 gun once dogum yaptı ve cok sevımlı 3 tane bebıs var almak ısteyen arkadaslar varsa 5 ytl den verıcem yalnız ben boluda okuyorum ıstanbula hafta sonları gelebılıyorum ancak
arkadaşlar 1 hafta önce erkek 6 aylık bi guinea pig aldım. beslenme konusunda bi problemim var. burda okuduklarıma göre bize çok obur geldi. helede kıvırcık gördümü gözleri dönüyo hayvanın. benim istediğim yardım, bunların yemleri yada koyduğumuz yeşillikler sürekli kafeste bulundurulmalımı (misal kuşlar gibi) yoksa sadece belli saatlerdemi verilmeli (balık gibi). biz kıvırcık veya salata koyduğumuzda daha 3 dk geçmeden sapıyla birlikte yiyo hayvan :) hiç vermeyin yemem demiyo.
birde bahçeden ot topladım bu kuru olarakmı verilse dahi iyi olur yoksa taze olarakmı?
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.