Diğer Evcil Forumları

Hamster

hamster mı gonzales mi ? -
selam arkadaşlar sizce hangisi daha iyi hamster mı gonzales mi ? birde bunların ısırmaları tehlikelimidir ?

ISIRIYOR!!! -
gonzalesim çok ısırdıyor kanadı her yerim bi çözm nolur ...

ISIRIYOR!!! -

ISIRIYOR!!! -

ISIRIYOR!!! -

ISIRIYOR!!! -

ISIRIYOR!!! -

ISIRIYOR!!! -

yaa lütfeeeeen yardım ediiin!!!!!... -
ist/anadolu yakasında oturuyorum..bi tane hamster alıcam ama kafesim yook:(:(..30-35 ytl veririm ama kafese bağlı tabiki...lütfen yardım edin kafesi almadan hamsterımı alamıorum..:(

ist/anadolu yakasında oturuyorum..bi tane hamster alıcam ama kafesim yook:(:(..30-35 ytl veririm ama kafese bağlı tabiki...lütfen yardım edin kafesi almadan hamsterımı alamıorum..:(

YAWRU GUINEA PİG ARIYORUM -
ya lütfen bi hamster istiorum.bursada hiç hamster besleyen yok mu yahu? ya da guınea pig satan bi yer bilior musunuz? 🔒 Üyelere Özel

Satılık CritterTrail Revolution kafes... -
Kafesi yeni aldım fakat taşınma dolayısıyla satıyorum. İsteyenlere resim de gönderebilirim. itribat için alfam@ttnet.🔒 Üyelere Özel başvurabilirsiniz..

YAWRU GUINEA PİG ARIYORUM -
arkadaşlar bursadayım satmak istyenler iletişim kursunlar lütfen 🔒 Üyelere Özel

satılık kafes -
HAMSTERlarınız veya GONZALESleriniz için HABİTRAİL SPACE STATİON marka kafes ve ekstradan fotoğrafta gördüğünüz 2 adet suluk,2 adet boru birleştirme aparatı,1 adet u şeklinde boru,1 adet boru kapama kapağı, 1 adet evciliniz için diş taşı ve çok azı kullanılmış bir paket talaş.ürünler sıfır değildir 4 ay kadar kullanılmıştır.artık hamster besleyemeyeceğim için satıyorum. satış ankara içine yapılacaktır. fiyat 35 ytl herkese segiler 🔒 Üyelere Özel

satılık kafes -
HAMSTERlarınız veya GONZALESleriniz için HABİTRAİL SPACE STATİON marka kafes ve ekstradan fotoğrafta gördüğünüz 2 adet suluk,2 adet boru birleştirme aparatı,1 adet u şeklinde boru,1 adet boru kapama kapağı, 1 adet evciliniz için diş taşı ve çok azı kullanılmış bir paket talaş.ürünler sıfır değildir 4 ay kadar kullanılmıştır.artık hamster besleyemeyeceğim için satıyorum. satış ankara içine yapılacaktır. fiyat 35 ytl herkese segiler 🔒 Üyelere Özel

satılık kafes -

satılık yavru gonzalesler -
meraba arkadaşlar..2 tane gonzim vardı ama şimdi 8 taneler:) yer problemi olduğundan 6 yavruyu satmak zorundayım.gözleri yeni açıldı..bir haftaya kalmaz hazır hale gelirler.tanesi 10 ytl.kadıköyde oturuyorum.gsm:🔒 Üyelere Özel sabit:0216 345 05 13.

satılık yavru gonzalesler -
meraba arkadaşlar..2 tane gonzim vardı ama şimdi 8 taneler:) yer problemi olduğundan 6 yavruyu satmak zorundayım.gözleri yeni açıldı..bir haftaya kalmaz hazır hale gelirler.tanesi 10 ytl.kadıköyde oturuyorum.gsm:🔒 Üyelere Özel sabit:0216 345 05 13.