Diğer Evcil Forumları

Hamster

HEMSTER VEYA gonzales ARIYORUM LÜTFEN ÜCRET 20 YTL İ AÇMASIN AYRICA KONYADAYIM KARGO İLE YOLLA -
SELAM ARKADAŞLAR HEMSTER DÜŞKÜNÜYÜM AMA KONYANIN İLÇESİNDE OLDUĞUM İÇİN PET SHOP FELAN YOK BURDA.BENDE BURDAN ALMAYA KARAR VERDİM.LÜTFEN ARKADAŞLAR ÇOK İYİ BAKACAĞIMDAN EMİN OLUN.EVİMDE BAŞKA BİR HAYVAN YOKTUR.GÖZÜM GİBİ BAKARIM.

ginepig arıyorum -
yaa biz ev arkadasımla bu tatlı seyi gorduk ve bi tane edinmek istiyoruz. 2 tane disi istiyoruz ama ole cokta para veremeyiz. izmirde oturuyoruz. bole elinde olan varsa irtibata gecersek cok mutlu oluruz: 🔒 Üyelere Özel

acıll yardım.!! -
ya ben şunu öğrenmek istıorm..şehirler arası kargo yada otobusle kafesle birlikte pigi getirtilebilinıormu ya..neyle gelır başka şehirden..almazlar bence.???

ginepigimizi veriyoruz -
8 aylık erkek ginepigimizi kafesi suluğu ve umutlarıyla birlikte ücretsiz veriyoruz. istanbul çengelköyde oturuyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ginepigimizi veriyoruz -
8 aylık erkek ginepigimizi kafesi suluğu ve umutlarıyla birlikte ücretsiz veriyoruz. istanbul çengelköyde oturuyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

İZMİRDEİM VE Guınea pig ARIYORUM! -
ARKADASLAR İZMİRDEYIM VE YAVRU GINEPİG ARIYORUM...SATAN YADA VERCEK OLAN ARKLAR VARSA LÜTFEN BİLDİRİN 🔒 Üyelere Özel

ARKADASLAR İZMİRDEYIM VE YAVRU GINEPİG ARIYORUM...SATAN YADA VERCEK OLAN ARKLAR VARSA LÜTFEN BİLDİRİN 🔒 Üyelere Özel

yardım istiyorum -
hamster ım için bir arkadaş aldım.bugün.ikiside dişi.fakat feci şekilde kavga ediyorlar.nasıl birbirlerine alıştılabilirim?..deneyimi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorumm..teşekkürler:))

yardım istiyorum -
hamster ım için bir arkadaş aldım.bugün.ikiside dişi.fakat feci şekilde kavga ediyorlar.nasıl birbirlerine alıştılabilirim?..deneyimi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorumm..teşekkürler:))

yardım istiyorum -

acil yardımmm -
Arkadaşlar haster ım bıraz büyüdüğü için ona yeni ve büyükçe bir kafes aldım. Kafese alıştı her yeri keşfetti ancak inanılmaz tedirginleşti hala elimden yem yiyo ama kafese yem koymak için kapağı açtığımda bile saklanmak için deli gibi koşuyo lutfen yardım edin

acil yardımmm -
Arkadaşlar haster ım bıraz büyüdüğü için ona yeni ve büyükçe bir kafes aldım. Kafese alıştı her yeri keşfetti ancak inanılmaz tedirginleşti hala elimden yem yiyo ama kafese yem koymak için kapağı açtığımda bile saklanmak için deli gibi koşuyo lutfen yardım edin

istanbuldan satılık gonzi yavruları. -
İstanbulda anadolu yakasında oturuyorum. 9 tane gonzi yavrum var daha 1 günlükler sütten kesildiğinde satmak istiyorum tanesi 5 ytl ye. ilgilenenlerin alfam@ttnet.🔒 Üyelere Özel adresine mail atmaları rica olunur.

guinea pig, guinea pig ve guinea pig.. -
Arkadaşlar, Konya`da guinea pig arıyorum ve de bulamıyorum.. Yardımcı olabileceklerin mesajlarını bekliyorum..

guinea pig, guinea pig ve guinea pig.. -
Arkadaşlar, Konya`da guinea pig arıyorum ve de bulamıyorum.. Yardımcı olabileceklerin mesajlarını bekliyorum..

Ankara da Golden Hamsterlar cok saglikli -
Ayrancida Cok saglikli evcil 1 er aylik Golden hamsterlar satiyorum..Tanesi 5 YTL den veriyorum. 🔒 Üyelere Özel

(izmirden) yardım edinnnn... -
hemster topu almak istiyorum bakmadık yer kalmadı ama bulamadım nerden bulabilirim acil yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

hemster topu almak istiyorum bakmadık yer kalmadı ama bulamadım nerden bulabilirim acil yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler...