Diğer Evcil Forumları

Hamster

Hamster Yavruları! -
1,5 hafta önce doğan hamster yavrularını büyüdükleri zaman satmak istiyorum.almak isteyenler şimdiden ayırtabilirler.yavrular 8 tane,cinsiyetlerini bilmiyorum şu an,3 tanesi kahverengi-beyaz olmak üzere iki renkli,diğerleri beyazdır. 🔒 Üyelere Özel (msn adresimi eklerseniz daha kolay ulaşabilirsiniz.)

Dişi Syrian hamster`ımı çiftleştirmek istiyorum -
Tam kaç aylık olduğunu bilmediğim, 15 cm. kadar boyundaki dişi hamster`ım için yakışıklı bir delikanlı arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

Dişi Syrian hamster`ımı çiftleştirmek istiyorum -
Tam kaç aylık olduğunu bilmediğim, 15 cm. kadar boyundaki dişi hamster`ım için yakışıklı bir delikanlı arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

mashter ım hapsırır gibi tıslıyorr. . .:( yardım istiyorum -
hamster ım hapsırır gıbı tıs dıye ses cıkartıyor sebebı ne ola bılır :S

gine pig(kobay) arıyorum/ankara LÜÜTFEENNN -
arkadaşlar.pet shoplara güvenemediğim için bu siteden bir gine pig arıyorum.dişi erkek farketmez.yavru olmasa bile genç olması tercihimdir.bakım konusunda yeterli araştırma yaptım,daha önceden de hamster besledim.şu anda da bir kedim.bir köpeğim,bir muhabbet kuşum ve bir balığım var.iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.mail adresim 🔒 Üyelere Özel lütfen bana ulaşın.yalnız fiyat konusunda;öğrenciyim,çok fazla veremem.yeter ki iyi bakılsın derseniz gözünüz arkada kalmaz.ankaradayım.

gine pig(kobay) arıyorum/ankara LÜÜTFEENNN -
arkadaşlar.pet shoplara güvenemediğim için bu siteden bir gine pig arıyorum.dişi erkek farketmez.yavru olmasa bile genç olması tercihimdir.bakım konusunda yeterli araştırma yaptım,daha önceden de hamster besledim.şu anda da bir kedim.bir köpeğim,bir muhabbet kuşum ve bir balığım var.iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.mail adresim 🔒 Üyelere Özel lütfen bana ulaşın.yalnız fiyat konusunda;öğrenciyim,çok fazla veremem.yeter ki iyi bakılsın derseniz gözünüz arkada kalmaz.ankaradayım.

Gonzales Arıyorum -
Arkadaşlar sarı kahve siyah beyaz kırçılı yani herrenk gonzales arıyorum istanbul avrupa yakasında olması rica olunur tanesine 2.5 liradan fazla veremem ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail atabilirler

SATILIK GİNEPİG ARIYORUM....(ERKEK) -
Arkadaslar satılık ginepig arıyorum ankarada oturyorum ve ankara ıstanbul nerde olursa gelıp alma sansım var!!!yardımlarınız beklıyorum ulasmak ıcın 🔒 Üyelere Özel son olarak erkek arıyorum.....

Gonzalesim asabileşti! -
Yaklaşık bir aydır erkek gonzales besliyorum. Bu 3. gonzalesim. Cok küçüktü aldığımda alışmıştı hemen bana. Ama şu son 3 gündür çok asabi ve eskiden elimi uzatınca elime gelmesine rağmen şimdi elimi gördüğü anda kaçmaya başlıyor. Elime almaya kalktığımdaysa ısırmak söyle dursun kanatıyor! Hayvanın huyu değişti sanki :( Yanlış birşey yaptığımı da sanmıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba bu asabiyeti?

Gonzalesim asabileşti! -
Yaklaşık bir aydır erkek gonzales besliyorum. Bu 3. gonzalesim. Cok küçüktü aldığımda alışmıştı hemen bana. Ama şu son 3 gündür çok asabi ve eskiden elimi uzatınca elime gelmesine rağmen şimdi elimi gördüğü anda kaçmaya başlıyor. Elime almaya kalktığımdaysa ısırmak söyle dursun kanatıyor! Hayvanın huyu değişti sanki :( Yanlış birşey yaptığımı da sanmıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba bu asabiyeti?

ne bu sevimliler -
hamsterler gonziler ne yere ne yemez bana biri yazsın allahaşkına bilgimiz hiç yok birde bilmemiz gerekenler nelerdir teşekkürler

ne bu sevimliler -
hamsterler gonziler ne yere ne yemez bana biri yazsın allahaşkına bilgimiz hiç yok birde bilmemiz gerekenler nelerdir teşekkürler

ne bu sevimliler -

ne bu sevimliler -

Kafes + Oyuncak + yem + hamster = ne kadar? -
Arkadaşlar Kafes + Oyuncak + yem + hamster hepsi ne kadar tutar? A`dan Z`ye kaliteli ve ucuzu

Arkadaşlar Kafes + Oyuncak + yem + hamster hepsi ne kadar tutar? A`dan Z`ye kaliteli ve ucuzu