Arkadaşlar ben bir hamster veya gonzales almak istiyorum ama kafamda birkaç soru var.
1)Gonzales mi alayım yoksa Hamster mı?
2)Tam takım bir kafes (oyuncakları,evi,çark ve suluk) ve bir hamster ne kadar tutar?
3)Bakımı zormudur?
4)Hemen bana alışabilecek tür hangisidir?
Acil cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar ben bir hamster veya gonzales almak istiyorum ama kafamda birkaç soru var.
1)Gonzales mi alayım yoksa Hamster mı?
2)Tam takım bir kafes (oyuncakları,evi,çark ve suluk) ve bir hamster ne kadar tutar?
3)Bakımı zormudur?
4)Hemen bana alışabilecek tür hangisidir?
Acil cevaplarınızı bekliyorum.
cokca siteden hamsterlar hakkinda bilgi aldiktan snra bgn gidip kndime dunyalar tatlisi bi erkek gonzales aldim herseyi normal hatta cok uysal ilk gunden elime alabiliorum isirmior brz elimden atlamak icin cabaliorr ama daa ilk gun olur bole die dusunuorum ama ufak bi problemimiz war boyna kasinioruz bu ufakliklarda bit ve bnzeri seyler olabilirmi suphelenmeye Basladim bu konu hakkinda pek bi bilgide yok forumlarda bide bizimki tavuk cikti geceleri uyuyo gerci deisir bu durum byk ihtimalle die dusunuorum :D bide okuduklarima gore suyuna sut fln katmayla ilgili seyler solemisler petshopun dediine gore 1 aylikMis suyuna sut katiim mi faydali olurmu... cevaplari buraya yada msn yoluyla bna iletirseniz ck mutlu olurum msn: 🔒 Üyelere Özel
ilginize simdiden tesekkurlerr...
Benim 1,5-2 aylık 8 adet hamster satılıktır.Gonzales cinsi olup istanbul içinde özenle bakabilecek olanlara verlicektir.Tel:0-🔒 Üyelere Özel caner yetkin
Benim 1,5-2 aylık 8 adet hamster satılıktır.Gonzales cinsi olup istanbul içinde özenle bakabilecek olanlara verlicektir.Tel:0-🔒 Üyelere Özel caner yetkin
merhabalar elimde dogalı 2 ay olmuş olan gozales türü hemstarım var evde sorun oldugundan dolayı satmak istiyorum.kafesi,sulugu,yemligi ve oyuncakları da var.kafes aynı zamanda taşıma kabı olarak da kullanılabiliyor.hepsi dahil fiyatım 75 ytl dir. bana msn den ulaşabilirsiniz= 🔒 Üyelere Özel
selam Arkadaşlar,
Benim Gonzolar sürekli çifleştiği için elimdeki, iki dişi gri sırtı siyah çizgili gonzomu bir yem bir talaş karşılığı veriyorum.
ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler.
Yer istanbul küçükyalı.
Bu pazara ( 16-12-2007) kadar alan olmaz ise maalesef petşopa vermek zorunda kalacağım.
arkadaşlar 1buçuk aylık 3 yavrumu satıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler istanbul dışına göndermiyorum hayvanların telef olmasına müsade edemem mümkünse elden vericem fiyat 70 ytldir düz tüylülerdr..
arkadaşlar 1buçuk aylık 3 yavrumu satıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler istanbul dışına göndermiyorum hayvanların telef olmasına müsade edemem mümkünse elden vericem fiyat 70 ytldir düz tüylülerdr..
5 haftalık 2 yavru kahverengi hamster`ıma özenle bakacaklar 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler. Kalan son yavrular olduğu için en fazla onlar süt emdi, en kaliteli besinlerle itinayla beslendiler. Fiyat:10 YTL
5 haftalık 2 yavru kahverengi hamster`ıma özenle bakacaklar 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler. Kalan son yavrular olduğu için en fazla onlar süt emdi, en kaliteli besinlerle itinayla beslendiler. Fiyat:10 YTL