Diğer Evcil Forumları

Hamster

Ginepigler yıkanabilirmi??? -
bilen varsa lütfen yardımcı olun yıkanabilirler mi bilmiyorum ama pis kokmaya başladı

bilen varsa lütfen yardımcı olun yıkanabilirler mi bilmiyorum ama pis kokmaya başladı

satılık kafes -
slm ben hamster kafesi satıyorum iki katlıiçinde (suluk,yemlik,çark,ev)bulunmaktadır.fiyatı40 ytl dir.düşünen olursa ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel

satılık kafes -
slm ben hamster kafesi satıyorum iki katlıiçinde (suluk,yemlik,çark,ev)bulunmaktadır.fiyatı40 ytl dir.düşünen olursa ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel

!!!!!!hamsterım su içmiyor acil yardım!!!!!! -
slm arkadaşlar benim hamsterım su içmiyor suluğu var ama içerken hiç görmedim ben bir iki kere zorladım ama kaçıyor lütfen yardım edin

slm arkadaşlar benim hamsterım su içmiyor suluğu var ama içerken hiç görmedim ben bir iki kere zorladım ama kaçıyor lütfen yardım edin

hamster çarkı isteyen (izmir) -
arkadaşlar kafes almadan önce baya güzel bir çark almıştım şimdi onu satmaya karar verdimfiyatı:6,5 ytl pazarlık yok zaten neye yapılıcak fiyat düşük olduğu için msn nem 🔒 Üyelere Özel izmirden elden teslim yapılacak

arkadaşlar kafes almadan önce baya güzel bir çark almıştım şimdi onu satmaya karar verdimfiyatı:6,5 ytl pazarlık yok zaten neye yapılıcak fiyat düşük olduğu için msn nem 🔒 Üyelere Özel izmirden elden teslim yapılacak

Eskişehir hamster kafesi ve oyuncakları lazım satanlar baksın -
ucuza hamster kafesi ve oyuncakları satanlar eklesinler!! fazla param yok :) 🔒 Üyelere Özel

Satılık hamster yavruları(Eskişehir) -
Eskişehirden hamster satıyorum 18ocakta dogdu 10-15 gün içinde satıcam almak isteyenler ekleyebilir. Fiyatı önemli diil. 🔒 Üyelere Özel

hamster arıyorum -
2 tane (sütlü kahve + beyaz) hamster arıyorum bi erkek ve bir dişi temin edebilecekler MSNDEN: 🔒 Üyelere Özel ceptel.den:🔒 Üyelere Özel(mesajla) (ücrette anlaşabiliriz sanırım okadarda gaddar diilsindir dimi:);) )

hamster arıyorum -
2 tane (sütlü kahve + beyaz) hamster arıyorum bi erkek ve bir dişi temin edebilecekler MSNDEN: 🔒 Üyelere Özel ceptel.den:🔒 Üyelere Özel(mesajla) (ücrette anlaşabiliriz sanırım okadarda gaddar diilsindir dimi:);) )

hamster arıyorum -

ultra sağlıklı gonzi yavruları:) -
ultra sağlıklı(anne hamileliğinde süt,muz,bilimum yesillik ve tohum ile beslenmiştir ve halen beslenmektedir) 1 haftalık 4 gonzi yavrum var..2 tanesi yerini buldu bile. diğer 2tanesi ise yeni yuvalarını bekliyor.10 gün sonra verebilirim çünkü yeni yeni tüylenmeye başladılar.fiyat olarak 10 ytl istiyorum arkadaşlar,saygılar.

Hamster yavruları İstanbul -
20 günlük yavrulardan almak isterseniz 🔒 Üyelere Özel `a yazın, e-mail adresinize göndereceğim resimlerden seçebilirsiniz. Fiyat:5 YTL (Bu ilan 19-20 Ocak tarihleri arasında geçerlidir)

gonzaleslerim kawga ediyor yardıııııımmmmm!!! -
gonzaleslerimin birini önceden almıştım haliyle biraz büyüdü we sonradan aldığım gonzales çok küçük çok kawga ettikleri we sürekli birbirlerinin biyerlerini kanattıkalrı içi farklı kafeslere koydum nasıl birbirlerine alışıcaklar iki kafesi yanyana koyduğumda bile uyurken birbirlerinin kulaklarını kemirip koparıyorlar bir yolu warmı?