Sürüngen Forumları

İguana

ışığımm yokk:(((( -
bu kırmızı spotla florasan ampülü nerde bulabilirim acaba??? bikaç yere sordumm ama nafilee:(

bu kırmızı spotla florasan ampülü nerde bulabilirim acaba??? bikaç yere sordumm ama nafilee:(

satılık 2 adet iguana dişili erkekli -

dişi olan  yaklasık 65 cm  erkek olan 75 cm iletişim için     🔒 Üyelere Özel

ben anlamadım belki siz anlarsınız!! -
slmlarr.. ya benim ki sorunmu bilmiorum ama yemekte anlaşamıoruz haydarcanla(iguşumun ismi).. benimkisi öle sabah ayrı akşamm ayrıyı bırakın herçeşit yeşilliği yemio.. belirli yemekleri var mesela haşlanmış bezelye yumurta peynir bide hazır yemlerden sadece raffynin minarellisini (kırmızı renkte olan) yiyor.. bazense salatalık ve marul ama çok nadir. umarım yedikleri zararlı diildir:( birde benim ufaklık serbest akvaryumundan çıkıp camın kenarında bütün gününü gecirior canı sıkılıncada tekrar akvaryumuna girior bende ona büyük bi kafes almak istiorum ama bitürlü bulamadım belki bi bileniniz vardır. buarada şuan klavyenin üstünde burnunu ekrana yapıştırmış benle beraber msg yolluo size:) şimdiden teşekkürler

ben anlamadım belki siz anlarsınız!! -
slmlarr.. ya benim ki sorunmu bilmiorum ama yemekte anlaşamıoruz haydarcanla(iguşumun ismi).. benimkisi öle sabah ayrı akşamm ayrıyı bırakın herçeşit yeşilliği yemio.. belirli yemekleri var mesela haşlanmış bezelye yumurta peynir bide hazır yemlerden sadece raffynin minarellisini (kırmızı renkte olan) yiyor.. bazense salatalık ve marul ama çok nadir. umarım yedikleri zararlı diildir:( birde benim ufaklık serbest akvaryumundan çıkıp camın kenarında bütün gününü gecirior canı sıkılıncada tekrar akvaryumuna girior bende ona büyük bi kafes almak istiorum ama bitürlü bulamadım belki bi bileniniz vardır. buarada şuan klavyenin üstünde burnunu ekrana yapıştırmış benle beraber msg yolluo size:) şimdiden teşekkürler

iguana almak istiyroum -
alırken neye dikkat edeceğm çift mi almam gerekli ve nasıl bakılır bi yardım dikkat edilmesi gerekn şeyler

İndirdimmmmm -
arkadaşlar daha önce verdiğim ilanda fiyat düşüklüğü yaptım elimde bulunan repti glo 5.0 lan sürüngenler için özel üretim florosan şeklindeki 14w lık ampül (35) ytl pazarlıksız hiç kullanılmamış olup kutusunda beklemektedir. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir.

uvc lambası -
arkadaşlar uv lambası aldım ama yanında c yazıyo. bunun A--B-C hangisini kullanmam lazım?

veterinerimizin telefonu değişti arkadaşlar -
arkadaşlar bundan daha önce uzman veterinerin telefonunu vermiştim.Artık o numaradan ulaşmammız mümkün olmadığından size yeni telefon numarasını veriyorum. 0216 443 89 74 .

Arkadaşlar igumun deri atma sorunu var yardım edermisiniz!!! -
Slm merhaba. Ya şimdi benim igum daha 10 aylık fakat deri atalı yaklaşık 2 ay oldu ama sol arka bacağının eklem yeri ve bölgesi (yaklaşık 2 cm lik bi alan) deriyi atamıyor sanki kabuk bağladı oraları resmen.Mümkün oldğunca yüzdürüyorum hatta bi ara göz teramisinide sürdüm yine geçmedi ne yapmalıyıım ababa??

Slm merhaba. Ya şimdi benim igum daha 10 aylık fakat deri atalı yaklaşık 2 ay oldu ama sol arka bacağının eklem yeri ve bölgesi (yaklaşık 2 cm lik bi alan) deriyi atamıyor sanki kabuk bağladı oraları resmen.Mümkün oldğunca yüzdürüyorum hatta bi ara göz teramisinide sürdüm yine geçmedi ne yapmalıyıım ababa??

bu fiyataaa uv ampül -
arkadaşlar elimde 14w lık reptiglo 5.0 uv florosan amül var fiyatı 40 ytl dir hiç kullanılmamıtır.(ampül boyutu)35cm dr