Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryumlar

Satılık Akvaryum 100*30*45h / ANKARA -
100*30*45h siyah metal aynalı, mavi ve beyaz floresan ışık tertibatı, kumu , motoru, ısıtıcısı, hava taşı... 3 tane pranha...(Elimdeki yem,ilaçları ve 3 büyük taşıda vericem (isteyene))Deniz akvaryumu yapıyorum o yüzden satıyorum...150ytl istiyorum...Ankara/Çayolunda oturuyorum eğer yakınlardan alıcı olursa eve akvaryumu getiririm...şimdiden hayırlı olsun...

Balıklarıma karsılık takas akvaryum arıyorum..(istanbul) -
Arkadaslar elimde 4 adet Tropheus Red moliro var 10 cmler ve karsılında akvaryum almak ıstıyorum onerılerınıze acıgım...Eyer isterseniz satında alabılırsınız balık verenlerde ilanı var 170 milyona cektim fiyatı

Balıklarıma karsılık takas akvaryum arıyorum..(istanbul) -
Arkadaslar elimde 4 adet Tropheus Red moliro var 10 cmler ve karsılında akvaryum almak ıstıyorum onerılerınıze acıgım...Eyer isterseniz satında alabılırsınız balık verenlerde ilanı var 170 milyona cektim fiyatı

akrilik akvaryum satılık -
70cm uzunluk 50cm yükseklik 40cm genişlik akrilik sehpasıyla birlikte içinde 2adet ithall aydınlatması 1adet 300waht campion marka ısıtıcısı 1adet çift çıkışlı hava pompasıyla birlikte.akvaryumun kendi üzerinde kapanda dış filitresi vardır ayrıca yanında blue wave marka iç filitre hediyedir filitrenn değeri petsoplarda 80-90 YTL.didir ithaldir akvaryum 300 milyon pazarlık payı vardır 🔒 Üyelere Özelten bana ulaşın

KANARYA ÜRETİCİSİYİM ÖTEN KANARYALAR İLE BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN -
KANARYA ÜRETİCİSİYİM ÖTEN KANARYALAR İLE AKVARYUM YADA BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN YETER İLGİLENEN LER ARIYABİLİR 0212 243 64 20 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

UYGUN komple satılık akvaryum + balık -
125*50*65 mobilyalı ışık tertibatı+ kum +kaya + bitki + atman 3336 dış motor + jager ısıtıcı + atman hava motoru + hava taşı + atman iç filtre + atman ısıtıcı + bir adet 4l iç motor + 65*40*50 ebadında aliminyum kapaklı akvaryum ışıklandırma tertibatıyla beraber+65 lik bir yavru akvaryumu (bu saydıklarım 2,3 aylık tır iş yogunlugum sebebiyle satıyorum) 25 tane damızlık sarı prenses(portakal renginde olanlardan) 4 erkek 21 dişi + 7 tane orta boy sarı prenses(2 ay sonra damızlık boyda olacaklar) 100den fazla herboy yavru (kendi üretimim) 9 adet frontoza ( 1 adet 4 cm 2 adet 6 cm 2 adet 7,8 cm 2 adet 9,10 cm 1 adet 12 cm 1 adet 14 cm 3 erkek 6 dişi 1 erkekten emin değilim) bunların hepsi 1200 ytl ye satılıktır.pazarlık payı vardır. ankarada oturmaktayım. İLGİLENENLERİN 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmaları yeterlidir.

AKVARYUM ARAYANLAR BAKMADAN GEÇMEYİN!!! -

C:Documents and SettingskutluDesktop

DÜZ CAM SEHPALI(mobilyalı)
65*40*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 110 YTL
80*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 130 YTL
90*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 140 YTL
100*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 150 YTL
LÜKS DÜZ SEHPALI (kapaklı mobilayalı)
80*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 180 YTL
90*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 200 YTL
100*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 220 YTL
130*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 380 YTL

İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR.....
İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel

E-mail : 🔒 Üyelere Özel

65*40*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 110 YTL
80*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 130 YTL
90*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 140 YTL
100*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 150 YTL
80*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 180 YTL
90*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 200 YTL
100*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 220 YTL
130*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 380 YTL

Midye harekatı (kısa FİLM izleyin) -
Merhaba MİDLER NASIL HAREKET EDERLER? Filmi İzlemeyi unutmayın. Akvaryumunuzdaki tekduzeli balık besisini sizde aşın ve akvaryumunuzda faklı canlılara yerverin .Ortalama 1 tatlısu göl kum midyesi(7 cm)saatte 20 lt suyu filtre eder.Yapay akvaryum ortamında doğal bir filtre görevi görürler.Midyelerle ilgili tüm bilgilere (kısa film,Resim ,Bakım,nakil,Adaptasyon,Besi,inci,uyarılar,gerekenler )Vb. 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.Midyelerin nasıl hareketiklerini İlgili sitede filmler menusunden kolaylıkla izleyebilirsiniz. Tüm soru ve önerieriniz Çekinmeden iletebilirsiniz. Doğal bir akvaryum merakı dileğiyle.Görüşmek üzere

sıfır akvaryumlar -
DÜZ CAM SEHPALI(mobilyalı) 65*40*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 110 YTL 80*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 130 YTL 90*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 140 YTL 100*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 150 YTL LÜKS DÜZ SEHPALI (kapaklı mobilayalı) 80*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 180 YTL 90*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 200 YTL 100*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 220 YTL 130*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 380 YTL İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR..... İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel E-mail : 🔒 Üyelere Özel

cama cam akvaryumlar -
120*60*50 lik 8mm cama cam koselerden ve ortadan desteklı fiyatı :145 ytl 130*60*50 lik 8mm cama cam koselerden ve ortadan desteklı fıyat:160 ytl

cama cam akvaryumlar -
120*60*50 lik 8mm cama cam koselerden ve ortadan desteklı fiyatı :145 ytl 130*60*50 lik 8mm cama cam koselerden ve ortadan desteklı fıyat:160 ytl

cama cam akvaryumlar -

orta boy akvaryum -
içinde motoru(su temizleyicisi)yeşillikleri taşları ve ışıklandırmasıyla uygun fiyata satıyorum

orta boy akvaryum -
içinde motoru(su temizleyicisi)yeşillikleri taşları ve ışıklandırmasıyla uygun fiyata satıyorum

orta boy akvaryum -

orta boy akvaryum -

cok acil satilik satilik akvaryum -
selam arkdaşlar akvaryum hobisini birakma nedeniyle elimde bulunan 120 40 60 mobilyali icinde demir profil var dolapli folrasanli icinde yaklasik 50 kilo dere kumu kaylar var ve tertibati isitici hava motoru cift cikişli champion f,yat 300 ytldir icndede yalşik cesitli boylarda 30 tane yunus var 4 brikardi var isteyen olursa bana 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ulassin

cok acil satilik satilik akvaryum -
selam arkdaşlar akvaryum hobisini birakma nedeniyle elimde bulunan 120 40 60 mobilyali icinde demir profil var dolapli folrasanli icinde yaklasik 50 kilo dere kumu kaylar var ve tertibati isitici hava motoru cift cikişli champion f,yat 300 ytldir icndede yalşik cesitli boylarda 30 tane yunus var 4 brikardi var isteyen olursa bana 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ulassin