Elimde 100 cm uzunluk,70 cm boy ve arkaya doğru 60 cm boyundaki mobilyalı akvaryumumu satmak istiyorum.filtresi dahil.kumu,midyesi,4 tane taşı,2 florasan lambası ve 2 tanede yavruluk`da dahil taşınacağımız için ...ACİLen... satılıktır.Numaram🔒 Üyelere Özel veya 0 272 261 22 82 numaralardan ulaşabilirsiniz.kargoyla yollarım.
FİYATI ewet FİYATI sadece ::: 150 Ytl`dir. KAÇMAZZ.
Elimde 100 cm uzunluk,70 cm boy ve arkaya doğru 60 cm boyundaki mobilyalı akvaryumumu satmak istiyorum.filtresi dahil.kumu,midyesi,4 tane taşı,2 florasan lambası ve 2 tanede yavruluk`da dahil taşınacağımız için ...ACİLen... satılıktır.Numaram🔒 Üyelere Özel veya 0 272 261 22 82 numaralardan ulaşabilirsiniz.kargoyla yollarım.
Arkadaşlar kendi üretimim 4.5-5 cm boylarında cichlid ler var gayet sağlıklılar ben Ankarada yım almak isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler
Arkadaşlar kendi üretimim 4.5-5 cm boylarında cichlid ler var gayet sağlıklılar ben Ankarada yım almak isteyen arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler
Önce 🔒 Üyelere Özel (Alternatif siteler var ben bunu tercih ediyorum)adresine girip nick alıp kaydoluyorsunuz.Her hangi bir yerde gördüğünüz evcillerimizle ilgili resimleri bilgisayarınızda bir yere kaydediyorsunuz. 🔒 Üyelere Özel adresinde aldığınız nick ve şifre ile girip albümünüze gözattan kaydettiğiniz resmi ekliyorsunuz.(photobuckette size albüm açılıyor oraya örneğin resimlerime kaydettiğiniz resmi ordaki gözattan bulup albüme kaydediyorsunuz.)Kaydettiğiniz resmin altında URL adresi çıkıyor.
Resmi buraya kopyalarken ;
HTML sayfasını açıyosunuz yani bu sayfayı(HTML Editörü Yükle),üstte yazı renginin yanındaki , dağ-güneş resmini tıklıyorsunuz.. photobuckete kayıtlı resmin URL adresini burdaki URL kısmına kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Tamamı tıkladığınızda resim sayfada
Sevgiler.
3 ay önce aldığım dolphin marka 6 gen kapaklı cok temiz akvaryumumu buyutmek için satıyorum.Yeni başlayanlar için ideal.Akvaryumun malzemeleri olarak atman iç filtre(Sessiz),100 watt atman ısıtıcı,kumu,ağaçı mümkün.Akvaryum çok şık ışık tertibatı mümkün.İstanbuldayım.Kargo ücretini alıcıdan olmak şartıyla şehir dışına gönderebilirim.Fiyatı:50 ytl.Tel:🔒 Üyelere Özel
3 ay önce aldığım dolphin marka 6 gen kapaklı cok temiz akvaryumumu buyutmek için satıyorum.Yeni başlayanlar için ideal.Akvaryumun malzemeleri olarak atman iç filtre(Sessiz),100 watt atman ısıtıcı,kumu,ağaçı mümkün.Akvaryum çok şık ışık tertibatı mümkün.İstanbuldayım.Kargo ücretini alıcıdan olmak şartıyla şehir dışına gönderebilirim.Fiyatı:50 ytl.Tel:🔒 Üyelere Özel
150*60*50 450lt akvaryum ( üst ve alt özel kapakları ile)
hazır 100*150 özel 4 kapaklı dolabı
içindekiler:
- sera vipan canlı doğuran yemi (orta boy ağzına kadar dolu)
-atman 3337 dış filtre
-unistar iç filtre
-300 watt ısıtıcı
-30 kg özel hagen ince kum ( birsürü taş ve mercanlar)
-ünistar hava pompası (turbo)
-sera ve hagen marka ph ve gh ölçer
-biyolojik filtre
-karbon
-nutramatic otamatik yemleme
-kepçe
-2 tane 25 cm hava taaşı
-ısı ölçer
BUNLARI ALAN İÇİN YANINDA:
-50*25*20 artemia akvaryum
- champion hava pompası
- 2tane hava taşı
- 150 watt ısıtıcı
- 20 gr açılmamış sera artemia
BEDAVA!!!!!!!
HEPSİNE BANA 1500YTL MAL OLMUŞ AKVARYUMLARIMI SADECE VE SADECE (700YTL) İSTİYORUM
İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR AYRICA 🔒 Üyelere Özel adresinden haldun hür adındaki resimlerde mevcuttur.
boyutları uzunluk 65 cm , yükseklik 30 cm , en 25 cm almak isteyen arkadaşlar ben ankarada oturuyorum bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ve 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulşabilirsiniz fiyat 50 ytl...
EVDE 3 AKVARYUM OLDUĞU İÇİN BAKAMIYORUM, 70*25*35 ÖLÇÜLERİNDE DÜZ CAMDAN AKVARYUM+CAM BUHARLIK VE FLORESANI İLE + ATMAN İÇ FİLTRE + 3 PARÇA KAYA+ KUARTZ KUM+ > BALIKLAR;5 ADET KOMANDO ÇÖPÇÜ+2 AD.ORTA BOY JAPON+1 AD.BÜYÜK TELESKOP+1 AD.VATOZ> ISITICI VEYA BAŞKA EKİPMANA GEREK DUYMADAN TÜM CANLILARI SAĞLIKLI YAŞIYOR HEPSİ:....50YTL...
"🔒 Üyelere Özel"
EVDE 3 AKVARYUM OLDUĞU İÇİN BAKAMIYORUM, 70*25*35 ÖLÇÜLERİNDE DÜZ CAMDAN AKVARYUM+CAM BUHARLIK VE FLORESANI İLE + ATMAN İÇ FİLTRE + 3 PARÇA KAYA+ KUARTZ KUM+ > BALIKLAR;5 ADET KOMANDO ÇÖPÇÜ+2 AD.ORTA BOY JAPON+1 AD.BÜYÜK TELESKOP+1 AD.VATOZ> ISITICI VEYA BAŞKA EKİPMANA GEREK DUYMADAN TÜM CANLILARI SAĞLIKLI YAŞIYOR HEPSİ:....50YTL...
"🔒 Üyelere Özel"
"🔒 Üyelere Özel"
"🔒 Üyelere Özel"
"🔒 Üyelere Özel"
EVDE 3 AKVARYUM OLDUĞU İÇİN BAKAMIYORUM, 70*25*35 ÖLÇÜLERİNDE DÜZ CAMDAN AKVARYUM+CAM BUHARLIK VE FLORESANI İLE + ATMAN İÇ FİLTRE + 3 PARÇA KAYA+ KUARTZ KUM+ > BALIKLAR;5 ADET KOMANDO ÇÖPÇÜ+2 AD.ORTA BOY JAPON+1 AD.BÜYÜK TELESKOP+1 AD.VATOZ> ISITICI VEYA BAŞKA EKİPMANA GEREK DUYMADAN TÜM CANLILARI SAĞLIKLI YAŞIYOR HEPSİ:🔒 Üyelere Özel
EVDE 3 AKVARYUM OLDUĞU İÇİN BAKAMIYORUM, 70*25*35 ÖLÇÜLERİNDE DÜZ CAMDAN AKVARYUM+CAM BUHARLIK VE FLORESANI İLE + ATMAN İÇ FİLTRE + 3 PARÇA KAYA+ KUARTZ KUM+ > BALIKLAR;5 ADET KOMANDO ÇÖPÇÜ+2 AD.ORTA BOY JAPON+1 AD.BÜYÜK TELESKOP+1 AD.VATOZ> ISITICI VEYA BAŞKA EKİPMANA GEREK DUYMADAN TÜM CANLILARI SAĞLIKLI YAŞIYOR HEPSİ:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.