G. 130 Y.60 D. 55 ebatlarındaki 470 lt 5+5 mm lamine camdan(kesinlikle kırılmaz) yapılmış tatlı su akvaryumunu tuzlu su akvaryumu kuracağım için takım olarak satıyorum
1 adet eheım 2226 profesyonel dış filtre dolu (4 aylık 2 sene garantili)
1 adet eheım 150 watt ısıtıcı(2 sene garantili)
1 adet çift çıkışlı hava motoru+hava taşı
1 adet iç filtre
2 adet gralüks 40 watt 120 cm floresan
yaklaşık 100 kg kaya
yaklaşık 25-30 adet değişik boy ve cinste chiklet+2 adet vatos
ayrıca akvaryum olçülerinde demir profil üzerine ahşaptan yapılmış çift kapaklı üzeri mermer dolabı var
akvaryum ist.zeytinburnunda evimde alıcının bizzat teslim alması gerekiyor işyeriden kartınıza taksit yapma imkanım var
fiyat 1000 ytl
(pazarlık yaparız)
resimlerin linklerini veriyorum
e-mail:🔒 Üyelere Özel
tel :🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
135 boy 90 en 70 yükseklik ebadında 10 mm camdan taşırma sistem (tatlı-tuzlu her sisteme uygun üstten taşırma sistem) demir profil sehpası, mobilyası özel yapımdır, 2 adet 36W grolux ışıklandıması, 80 kg siyah kum, 1 adet Atman F4, 1 adet Atman 106 su pombası saate 4000 lt, 1 adet jager 300 W ısıtıtıcı, 1 adet 300W atman ısıtıcı, dekor kayaları, 1 adet hava motoru 8 çıkışlı sesiz 1100 YTL. Lütfen ciddi arkadaşlar irtibata geçsin. 🔒 Üyelere Özel
135 boy 90 en 70 yükseklik ebadında 10 mm camdan taşırma sistem (tatlı-tuzlu her sisteme uygun üstten taşırma sistem) demir profil sehpası, mobilyası özel yapımdır, 2 adet 36W grolux ışıklandıması, 80 kg siyah kum, 1 adet Atman F4, 1 adet Atman 106 su pombası saate 4000 lt, 1 adet jager 300 W ısıtıtıcı, 1 adet 300W atman ısıtıcı, dekor kayaları, 1 adet hava motoru 8 çıkışlı sesiz 1100 YTL. Lütfen ciddi arkadaşlar irtibata geçsin. 🔒 Üyelere Özel
2 METRE BOYUNDA 45 CM ENİNDE 70 CM YÜKSEKLİĞİNDE 10 MİLİM KALINLIĞINDA CAM AKVARYUM (ÜST KAPAĞI PLASTİK EL YAPIMIDIR) ALTINDA AHŞAP KAHVERENGİ MDF. ÇİFT KAPAKLI DOLAP, AKVARYUM İÇİNDE İÇ FİLİTRE, ISITICI,KUMU KAYALARI,CİKLET BALIKLARI, EHEİM 2226 MARKA DIŞ FİLİTRESİ SATILIKTIR.
İSTEYENE SADECE DOLAP VE AKVARYUM VERİLEİR, İSTEYENE EHEİM 2226 DIŞ FİLİTRE VERİLİR(DOLU VE HORTUMLARI İLE)
CEP:🔒 Üyelere Özel
RESİM İÇİN:
C:Documents and SettingssusurBelgelerimResimlerimAkvaryum Resmi
ADRESİNDEN BAKABİLİRSİNİZ.
2 METRE BOYUNDA 45 CM ENİNDE 70 CM YÜKSEKLİĞİNDE 10 MM. CAM KALINLIĞI OLAN , ÜST KAPAĞI PLASTİK EL YAPIMI, ALTINDA KAHVERENGİ AĞAÇ DESENLİ ÇİFT KAPAKLI MDF. DEN ÖZEL YAPTIRILMIŞ DOLABI OLAN AKVARYUMUM SATILIKTIR.TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM.
🔒 Üyelere Özel
ELİMDE BULUNAN CAMA CAM , CAMIN KALINLIĞI 10mm. AKVARYUMUN UZUNLUĞU 2 METRE ENİ 45 CM, ÜSTÜ PLASTİK KAPAKLI, ALTI 75 CM YÜKSEKLİĞİNDE KAHVERENGİ MDF DEN YAPILMIŞ KAPAKLI DOLABI OLAN
AKVARYUMUMU SATIYORUM.ALT DOLABINI SADECE 300 YTL.YE YAPTIRDIM,
TEKLİF BEKLİYORUM.
MAİL:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.