-100*30*45 Plastik kapaklı
-1 iç motor+1 adet atman hava motoru,hava taşı,2 adet ısıtıcı,derece,taşlar,kayalar,testi,kum,v.b akvaryumu 1 ay önce aldım yeni daha
FİYAT: 300 ytl
BALIKLAR::
-6 ADET YUNUS DİŞİLİ ERKEKLİ (7 8 9 cm civarı)
-10 adet kırmızı prenses (tür) dişili erkekliboyları karışık yavru aldıklarımız var aralarında
-6 adet imparator 4 adeti 9 10 cm civarı 2 adeti alev imparator tür buda dişili erkekli
-2 adet zebra
-2 adet ahli 5 cm civarı
-1 aceman dişi yavru aldık bu balıktan erkeğini sattım
-7 sarı prenses 5 6 7 8 cm civarı ayrıca 3 adet 1 cm sarı prenses yavru daha (lekesiz)
-2 adet snow prenses dişili erkekli 7 cm civarı
-2 ciklet çöpçüsü labliyo
-1 ters yüzen
-1 vatos
FİYAT:250 YTL BENCE UCUZ
AKVARYUM TEK SATILMAZ TEK AKVARYUMU SATSAM BALIKLAR NE OLACAK :)
BALIKLARLA BİRLİKTE BALIKLAR TEK DE SATILIR YER ANK OLSUN ŞEHİR DIŞI ZOR
balıklar sağlıklı dır günde 3 kez yemlenmektedir
akvaryum+ malzemaler :300 ytl
balıklar :250 ytl
MAİL ADRESİ ::::::
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel adreslerinde ulaşabilirsiniz:):):)
iyi günler yer ankara olusa çok iyi olur
100*40*60 cm MAS SEHPASIYLA BİRLİKTE AKVARYUM ÖZEL OLARAK IŞIKLANDIRILMIŞ TEMİZ KULLANILMIŞ KUMUYLA BİRLİKTE SATIYORUM MERAKLISINA 200 YTL /BEYLİKDÜZÜ 🔒 Üyelere Özel
100*40*60 cm MAS SEHPASIYLA BİRLİKTE AKVARYUM ÖZEL OLARAK IŞIKLANDIRILMIŞ TEMİZ KULLANILMIŞ KUMUYLA BİRLİKTE SATIYORUM MERAKLISINA 200 YTL /BEYLİKDÜZÜ 🔒 Üyelere Özel
3 Adet 100-45(h)-40 ölçülerinde alttan üstten kuşaklı, buhar camlı Tay-Mur yapımı akvaryum ve bu üçlü akvaryumu taşıyan 4 e 4 lük demirden paslanmaz korumalı profil sehpa seti ... 3 Adet 80-45(h)-40 ölçülerinde alttan üstten kuşaklı, buhar camlı Tay-Mur yapımı akvaryum ve bu üçlü akvaryumu taşıyan 4 e 4 lük demirden paslanmaz korumalı profil sehpa seti .. 4 adet 65-35(h)-25 akvaryum ve bu akvaryumları taşıyan pirinç sehpaları. 1 Adet 100-40(h)-33 akvaryum.. 6 Adet unistar 2 L ( özel süngerli) iç filtre ; 4 Adet 100 wattlık ısıtıcı ; 4 adet iki çıkışlı 1 adet dört çıkışlı hava motoru ; 6 adet pipo filtre ; 1 adet atman 3336 ( içi dolu ) dış filtre, iki adet özel yapım aydınlatma sistemli kapak; yaklaşık 500 gr yem.. Aklıma gelmeyen ıvır zıvır vs.. Bu malzemelerin tümü 1150 YTL ye satılıktır. (11 akvaryum,sehpaları,motorlar vs herşey dahil) Setler son derece kullanışlı ve profesyoneldir, setlerime her türlü garantiyi gözü kapalı verebilirim. Ayrı ayrı olarak set bazında satılacaktır. Ayrı ayrı almak isteyen arkadaşlar fiyat almak için mail atar ya da 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler. Topluca satmak benim için daha kolay olacak.. Topluca alan arkadaşa belli bir miktar indirim yapabilirim. 🔒 Üyelere Özel den iletişim kurabilirsiniz.Ankara dışına gönderme imkanım yok gelip alırım derseniz engel olmam:)
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
125x60x70cm ebatlarinda on cam sagdan sola bombeli akvaryum siyah plastik kapak ve sihay ahsap dolap
kapak uzerinde isiklandirma tesisatini koruyan buhar cami
2 adet 200WATT ATINAN isitici
1 adet ATINAN 3338 DIS FILITRE
1 adet cift cikisli RAMBO hava komplesoru
1 adet CHAMPION cift cikisli hava komplesoru ikiside hava cikis ayarli
30 KG taban kumu (midye kirigi)
1 adet 90cm cift girisli MEC hava tasi 1 adet 15cm tek girisli MEC hava tasi ve 1 adet dekoradif heykel hava tasi
2 adet 5 numara (dauble) mango koku 1 adet 2 numara mango koku
1 adet dalga motoru olarak kullanilan havuz moturu
1 adet GROLUX 20 WATT dalgic tipi cam tup icinde aydinlatma(su icerisinde bile calisiyor)
1 adet MAVI 20 WATT dalgic tipi cam tup icinde aydinlatma
icindeki yaklasik 30 balik (gromi ve tetra) ve karides ve bitkiler
1250ytl dir tel:🔒 Üyelere Özel
Satılan canlılar: Sarı prenses
Adet : 8 adet
Boyu :6 cm
Adet fiyatı: 6 ytl
Toplu Alım fiyatı: 5 ytl
Naklıye ile ek bilgiler : istanbul fatih/vatancaddesinden elden teslim edilecek bir yere getirmemi teklif etmeyin:
İrtibat bilgileri : 🔒 Üyelere Özel veya
🔒 Üyelere Özel adresinden.
Fotograf : Msn`den yollarım....!
Diger ek bilgiler : Arkdaşlar balıklar yavruluktan beri bendeler herhangi bir saglık problemleri v.s yoktur daha hiç hastalanmadılar bile maşallah renkleri v.s yerinde balıklardır...!Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsinler indirim yapılmıyacaktır zaten hepsi 40 ytl yapıyo simdiden ilgilenen tüm arkdaşlara teşekkür ederim...!
Satılan canlılar: Sarı prenses
Adet : 8 adet
Boyu :6 cm
Adet fiyatı: 6 ytl
Toplu Alım fiyatı: 5 ytl
Naklıye ile ek bilgiler : istanbul fatih/vatancaddesinden elden teslim edilecek bir yere getirmemi teklif etmeyin:
İrtibat bilgileri : 🔒 Üyelere Özel veya
🔒 Üyelere Özel adresinden.
Fotograf : Msn`den yollarım....!
Diger ek bilgiler : Arkdaşlar balıklar yavruluktan beri bendeler herhangi bir saglık problemleri v.s yoktur daha hiç hastalanmadılar bile maşallah renkleri v.s yerinde balıklardır...!Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsinler indirim yapılmıyacaktır zaten hepsi 40 ytl yapıyo simdiden ilgilenen tüm arkdaşlara teşekkür ederim...!
arkadaşlar 2. el adığım ve hiç kullanmadığım hatta eve getirip kurmaya bile fırsatımın olmadığı 102*60*60 boyutlarında olan akvaryumumu elimde olmayan sebeplerden ötürü 80 ytlye veriyorum fiyatta indirim söz konusu olmaz AKVARYUM avcılarda almak isteyen mail yoluyla bana ulaşabilir. saygılar... cumaya kadar veriyorum haberiniz olsun DİDEM.Nİ🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar 2. el adığım ve hiç kullanmadığım hatta eve getirip kurmaya bile fırsatımın olmadığı 102*60*60 boyutlarında olan akvaryumumu elimde olmayan sebeplerden ötürü 80 ytlye veriyorum fiyatta indirim söz konusu olmaz AKVARYUM avcılarda almak isteyen mail yoluyla bana ulaşabilir. saygılar... cumaya kadar veriyorum haberiniz olsun DİDEM.Nİ🔒 Üyelere Özel
140-43-35 VE 80-35-22 EBATLARINDA 2 AKVARYUM VE MASASINI SATIYORUM HEPSİ AYNI RENKTE VE KAPAKLARI IŞIK SİSTEMİ İÇİNDEKİ 2 ADET OTCUL PİRANA VE 2 ADET VATOZLA BERABER 150 YTL YE VERİCEM ADRES YAKIN OLURSA DOBLO ARACIM İLE TAŞIMAYA YARDIM EDİDECEĞİM NARLIDERE İZMİR TEL 2322392183
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.