Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryumlar

3`lü üretim seti (balıklar dahil) -
Merhabalar ben istanbulda mecbur kaldıgımdan dolayı akvaryum setimi satmak zorundayım akvaryumların ebatları 150x50x50 3 adet,3 tane jager marka 300 watt ısıtıcı,3 tane atman F4,profil ayak uzerinde merkezi 10 akvaryumluk hava motoru tüm kum taş derece vs. aksesuarlar icinde 3 adet lisanslı discus(Wayne,Lee dunya sampiyonlarının yavruları)12 ile 18 cm arası,vahsi tanganika tropheus bemba(8-12 cm arası)20 adet komple satılıktır istanbul buyukcekmecede gorulebilir.Tamamı 1200 YTL`dir.Tel:🔒 Üyelere Özel Msn:🔒 Üyelere Özel

85-40-50h (170lt) Akvaryum (Afyon) -
Akvaryumu aldığım fiyata satıyorum.Sadece 120ytl.(Aydınlatma sistemiyle 130ytl`dir.) Özellikleri: 8mm cam,aynalı,siyah silikon,kuşaklı,ceviz rengi özel yapım kapak(ileri-geri çekilerek açılır) Afyon Tez Akvaryum imalatı ve güvencesiyle, 0 kilometre akvaryum. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

85-40-50h (170lt) Akvaryum (Afyon) -
Akvaryumu aldığım fiyata satıyorum.Sadece 120ytl.(Aydınlatma sistemiyle 130ytl`dir.) Özellikleri: 8mm cam,aynalı,siyah silikon,kuşaklı,ceviz rengi özel yapım kapak(ileri-geri çekilerek açılır) Afyon Tez Akvaryum imalatı ve güvencesiyle, 0 kilometre akvaryum. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

1m lık ve altıgen akvaryumlar -
1m lık cok temız kapaklı dıgerı altıgen ıkı akvaryum. tropeusla ve frontoza ıle takas edebılırım. tel 3764697 🔒 Üyelere Özel

Siyah Quartz Kum arıyorum :((( -
Arkadaşlar yeni yaptırdığım 85*50*40 akvaryumumda discus beslemeyi düşünüyorum ve siyah quartz kum arıyorum. Elinde yeterli miktarda bulunan yada uygun fiyatla alabileceğim bir yer bilen varsa yardımlarını rica ediyorum. 🔒 Üyelere Özel Beşiktaş/İSTANBUL

SATILIK ÇİKLET LER -
1 ÇİFT ICEMAN 2ERKEK YUNUS 1 COLİKA 1ERKEK AHLİ BOYLARI ORTALAMA 16CM 20 ŞER YTLDEN VERCEM TOPLU ALINIRSA PAZARLIK OLUR ANKARA DIŞINA GÖNDEREMEM KUSCU_KUSCUM@HOTMAİL.COM

satılık 90ltlik akvaryum -
denizli çevresine satılık 40*50*90 boyutlarında akvaryum alsesuar motor ve ısıtıcı dahil 70ytl

satılık 90ltlik akvaryum -
denizli çevresine satılık 40*50*90 boyutlarında akvaryum alsesuar motor ve ısıtıcı dahil 70ytl

İZMİRDE AZ KULLNILMIŞ AKVARYUM -
ELİMDE BİR ADET 80 cm BİR ADET 50 cm büyüklüğünde akvaryum var.bunların yanında;dıştan büyük filitre motoru,küçük dış motor,iç filitre motoru.bunlarla birlikte akvaryum taşı,süsler,yavruluk,kepçe vs akvaryum gereçleri vereceğim.iletişim kurmak isteyen kişiler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir.herkese saygılar sevgiler

ELİMDE BİR ADET 80 cm BİR ADET 50 cm büyüklüğünde akvaryum var.bunların yanında;dıştan büyük filitre motoru,küçük dış motor,iç filitre motoru.bunlarla birlikte akvaryum taşı,süsler,yavruluk,kepçe vs akvaryum gereçleri vereceğim.iletişim kurmak isteyen kişiler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir.herkese saygılar sevgiler

90lt alıyo -
arkadaşlar 90lt su alabilen akvaryumum ısıtıcı ve motoruyla birlikte satılıktır yer sorunu nedeniyle acilen elimden çıkarmak istiyorum. denizli ve çevresindekilerin dikkatine ucuza vercem 🔒 Üyelere Özel

105.45.35 satılık akvaryum acil -
105 uzunluk 45 yükseklik 35 genişlikteki piranha beslediğim akvaryumumu maddi sıkıntı dolayısıyla satmaktayım ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler...Fiyat 125 ytl düşünüyorum ama konuşup anlaşabiliriz saygılar...İsteyen olursa piranha balıklarımla beraber satabilrim yavru tanesi 20 ytl toplu alımda indirim yapılır balıklar çok sağlıklı olup 5/6 cm boyunda yavrudur...

105 uzunluk 45 yükseklik 35 genişlikteki piranha beslediğim akvaryumumu maddi sıkıntı dolayısıyla satmaktayım ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler...Fiyat 125 ytl düşünüyorum ama konuşup anlaşabiliriz saygılar...İsteyen olursa piranha balıklarımla beraber satabilrim yavru tanesi 20 ytl toplu alımda indirim yapılır balıklar çok sağlıklı olup 5/6 cm boyunda yavrudur...

acil satılık hediyeli akvaryumlar -
Eğitim amaçlı yurt dışına çıkacağımdan dolayı balıklarımla ilgilecek birini bulamadığımdan satıyorum. 2 adet 150*60*50 demir sehbalı ve trickle lı akvaryum 1 adet 100*40*45 akvaryum 1 adet dolphin 500 lük dış motor 1 adet dolphin 1000 lik dış motor 2 adet atman 300 w.ısıtıcı 1 adet 100 w ısıtıcı 1 adet 80*30*40 plastik kapaklı akvaryum 1 adet unistar 3L komprasör 1 adet unistar 1L komprasör 2 ile 13 cm arasında 46 adet frontoza TOPLAM FİYATI 1,500 YTL. TOPLU ALIMDA 35 cmlik akvaryum, 5 yapraklı amazon bitki, 10 kg taş kırığı kum, 20 adet taş ve ışıklı kapak HEDİYEDİR.

KÜÇÜK AKVARYUM ARIYORUM (ANKARA) -
Yükseklik: 45cm Genişlik:33cm Derimlik:25cm olan yavru akvaryumu arıyorum. Boyutlar bundan küçük olabilir ancak büyük olamaz çünkü koyacağımız yerin ölçüleri böyle... İlgilenizseniz sevnirim. 🔒 Üyelere Özel

YAVRU YUNUS -
merhabalar arkadaşlar bende 92 adet yunus vavrusu var 2-3 cm hepsi kesinlikle safkandır acil paraya ihtiyacım oldugu için satıyorum 92 adedi 100 ytl msn: 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel bana ulaşın yer istanbul avrupa yakası

YAVRU YUNUS -
merhabalar arkadaşlar bende 92 adet yunus vavrusu var 2-3 cm hepsi kesinlikle safkandır acil paraya ihtiyacım oldugu için satıyorum 92 adedi 100 ytl msn: 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel bana ulaşın yer istanbul avrupa yakası

Satılık Yeni Akvaryum -
Yeni taşındığım eve olmadığı için değiştirmek zorunda kaldım. 100x50x30 boyutlarında akvaryum. mobilyalı 200 YTL