özel yapım 100-50-40 2 adet akvaryum tane 100 ytl
1 adet taymur profil sehpa 60 ytl
1 adet özel yapım sehpa 50 ytl
1 adet dplphin c 700 dış filtre 80 ytl
toplu alımda pazarlık yapılr
fırat 🔒 Üyelere Özel
özel yapım 100-50-40 2 adet akvaryum tane 100 ytl
1 adet taymur profil sehpa 60 ytl
1 adet özel yapım sehpa 50 ytl
1 adet dplphin c 700 dış filtre 80 ytl
toplu alımda pazarlık yapılr
fırat 🔒 Üyelere Özel
akvaryum tam kapalı kapaklı orjınal akvaryumcudan alınmıstır.
HERSEYI ILE
1 ADET SELALE FILITRE(ELYAF,KOMUR)tertemız su garanti.37
ATMAN marka ıc fılıtre 20 ytl
ATMAN marka ısıtıcı 30ytl
orjınal fılorasanı(ozel bıtkı fılorasanı)30ytl
KUCUK CAKILLARI,SUS BITKILERI,SUS MAGRASI 15YTL CIVARI
HARCAMAM BOLE OLDU COK MEMNUNUM AMA ARTIK ARA VERME ZAMANI GELDI ISTEYEN ARKADASLAR MAIL ATSIN ISTANBUL BAKIRKOY
ELDEN TESLIM EDILECEK
YAVRU AKVARYUMU KAPAKLI VE ORJINALDIR IKISIDE ALICAK KISI HAYIRLI OLSUN SIMDIDEN... TABAN FIYAT 125YTL ACIK ARTIRMA BASLAMISTIR MAIL EN YUKSEK FIYAT ATANA SATICAKTIR. ACIK ARTIRMA 14.10.2007 PAZAR GUNU BITECEKTIR...
akvaryum tam kapalı kapaklı orjınal akvaryumcudan alınmıstır.
HERSEYI ILE
1 ADET SELALE FILITRE(ELYAF,KOMUR)tertemız su garanti.37
ATMAN marka ıc fılıtre 20 ytl
ATMAN marka ısıtıcı 30ytl
orjınal fılorasanı(ozel bıtkı fılorasanı)30ytl
KUCUK CAKILLARI,SUS BITKILERI,SUS MAGRASI 15YTL CIVARI
HARCAMAM BOLE OLDU COK MEMNUNUM AMA ARTIK ARA VERME ZAMANI GELDI ISTEYEN ARKADASLAR MAIL ATSIN ISTANBUL BAKIRKOY
ELDEN TESLIM EDILECEK
YAVRU AKVARYUMU KAPAKLI VE ORJINALDIR IKISIDE ALICAK KISI HAYIRLI OLSUN SIMDIDEN... TABAN FIYAT 125YTL ACIK ARTIRMA BASLAMISTIR MAIL EN YUKSEK FIYAT ATANA SATICAKTIR. ACIK ARTIRMA 14.10.2007 PAZAR GUNU BITECEKTIR...
200*65*60 cm ebatlarında mobilyalı alttaki dolabında filtre sistemi ve su motoru olan devirdayım filtreli,alman kumu ve karbondioksit tüpü olan ve 2007 ocak yapımı,sadece 3 ay kullanılmış ve temiz haldeki akvaryumum tayin ve taşıma zorluğu nedeniyle satılıktır.ücret olarak tüm malzemeleri ile beraber(bitki ekici,dip çekici,yem makinesi vs..hepsi eheim marka)750 ytl istiyorum.tüm malzemeler 1. kalite avrupa markalardandır.kaçırmamanızı öneririm.akvaryum ankaradadır.
200*65*60 cm ebatlarında mobilyalı alttaki dolabında filtre sistemi ve su motoru olan devirdayım filtreli,alman kumu ve karbondioksit tüpü olan ve 2007 ocak yapımı,sadece 3 ay kullanılmış ve temiz haldeki akvaryumum tayin ve taşıma zorluğu nedeniyle satılıktır.ücret olarak tüm malzemeleri ile beraber(bitki ekici,dip çekici,yem makinesi vs..hepsi eheim marka)750 ytl istiyorum.tüm malzemeler 1. kalite avrupa markalardandır.kaçırmamanızı öneririm.akvaryum ankaradadır.
100*40*60 lık akvaryum içinde kumları kayaları jebao 1200 marka dıs motor gap marka iç motor sonic marka hava motoru atman marka 300 w ısıtıcı ayrıca balıklar 5 tane muhtelif boylarda frontosa 2 erkek 3 dişi(yavru alınmıs 3 ündende) 2 tane lelupi ayrıca hediye olarak 100 e ykın yavru yunus vereceğim fiyat vermiyorum ceb numaram 🔒 Üyelere Özel tayinim çıktığı için satıyorum. ciddi arkadaslarla muhatap olmak istiyorum
100*40*60 lık akvaryum içinde kumları kayaları jebao 1200 marka dıs motor gap marka iç motor sonic marka hava motoru atman marka 300 w ısıtıcı ayrıca balıklar 5 tane muhtelif boylarda frontosa 2 erkek 3 dişi(yavru alınmıs 3 ündende) 2 tane lelupi ayrıca hediye olarak 100 e ykın yavru yunus vereceğim fiyat vermiyorum ceb numaram 🔒 Üyelere Özel tayinim çıktığı için satıyorum. ciddi arkadaslarla muhatap olmak istiyorum
ANKARA YAPIMI TABANI KOSELER CIFT CAM OLACAK SEKILDE TASARLANMIS ASIRI DERECEDE SAGLAMLIK ON PLANA CIKARILMIS ALT VE USTTEN KAPAKLIDIR.. ICINDE 100 W ISITICI VE SAATTE 1200 LITRE SU DEVIRDAIM YAPAN CIFT FILITRELI KALITELI BIR MOTORU VARDIR KUMU HER RENK KARISIKTIR DEKORASYONU ILE BIRLIKTE VERECEGIM ...ICINDE 5 ADET TATLI SU KOPEK PALIGI PANGASUS VAR EN BUYUGU 13 CM IKI ADET BEYAZ PANGASUS VAR ..BIRKAC TANE MOLI BIRKAC TANE KILIC KUYRUK VAR. BIR ADET VATOS IKI ADET ELMA SALYANGOZU ...BIR ADET TELESKOP... 7 VEYA 8 TANE UC TANESI BAYA IRI RENK RENK JAPON BALIGI VAR . AYDINLATMA SISTEMI 32 VATLIK FLORASAN. EN 80 CM YUKLESKLIGINI VE ENINI BILMIOYORUM AMA BAYA BUYUK ...EVI SATIP TASINACAGIMIZ ICIN SATIYORUM ALSINDA SATILAMICAK KADAR DEGERLI BIR GUZELLIK SUAN NE ANLATILSA BOS .... ILGILENEN ARKADASLAR 🔒 Üyelere Özel DAN ULASABILIRLER ****ANTALYA****
ARKADAŞLAR BEN SARI PRENSES VE BEYAZ PRENSES ARIYORUM.EGER MÜMKÜNSE BOYLARI 7 - 8 CM OLMASI GEREKİYOR.TABİKİ DİŞİ İSTİYORUM. DAMIZLIK OLARAK BESLEYECEGİM.FİYAT KONUSUNDA ANLAŞIRIZ.BEN KIRKLARELİ DE OTURUYORUM.FİYATTA ANLAŞIRSAK EGER İSTANBUL OLURSA GELİP ALABİLİRİM DE.
ARKADAŞLAR BEN SARI PRENSES VE BEYAZ PRENSES ARIYORUM.EGER MÜMKÜNSE BOYLARI 7 - 8 CM OLMASI GEREKİYOR.TABİKİ DİŞİ İSTİYORUM. DAMIZLIK OLARAK BESLEYECEGİM.FİYAT KONUSUNDA ANLAŞIRIZ.BEN KIRKLARELİ DE OTURUYORUM.FİYATTA ANLAŞIRSAK EGER İSTANBUL OLURSA GELİP ALABİLİRİM DE.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.