Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryumlar

mobilyalı süper deniz akvaryumu -
200*65*60 cm ebatlarında mobilyalı alttaki dolabında filtre sistemi ve su motoru olan devirdayım filtreli,alman kumu ve karbondioksit tüpü olan ve 2007 ocak yapımı,sadece 3 ay kullanılmış ve temiz haldeki akvaryumum tayin ve taşıma zorluğu nedeniyle satılıktır.ücret olarak tüm malzemeleri ile beraber(bitki ekici,dip çekici,yem makinesi vs..hepsi eheim marka)750 ytl istiyorum.tüm malzemeler 1. kalite avrupa markalardandır.kaçırmamanızı öneririm.akvaryum ankaradadır.

200*65*60 cm ebatlarında mobilyalı alttaki dolabında filtre sistemi ve su motoru olan devirdayım filtreli,alman kumu ve karbondioksit tüpü olan ve 2007 ocak yapımı,sadece 3 ay kullanılmış ve temiz haldeki akvaryumum tayin ve taşıma zorluğu nedeniyle satılıktır.ücret olarak tüm malzemeleri ile beraber(bitki ekici,dip çekici,yem makinesi vs..hepsi eheim marka)750 ytl istiyorum.tüm malzemeler 1. kalite avrupa markalardandır.kaçırmamanızı öneririm.akvaryum ankaradadır.

izmirden mercan mango köküyle takas -
slm arkadaşlar elimde yarım kilo ağırlığında lale mercan ve çapı 13 cm olan testim var mongo kükü bitki ile takas yapılacaktır eğer illakide para değeri nedir derseniz 10ytldir 🔒 Üyelere Özel

Akvaryum kurulumu ve periyodik bakım yapılır. -
17 yıllık profesyonel bilgi birikimi ile hizmet etmeyi amaçlayarak yola çıktık doğru ve dürüst hizmetin simgesi olduk. İstanbul Küçükçekmece ve çevresinde tatlu su ve deniz akvaryum kurulumu ve periyodik bakımı yapılır.Gerekli ilaç ve malzemeler temin edilir.Her ebatta akvaryum ve malzemesi mevcut olup Tanganika,tropikal ve ciklet türleri temin edilir. Adres : Tevfikbey Mah.Sefaköy Yapı kredi karşısı Kaplan Çıkmazı Küçükçekmece/İstanbul Ofis Tel: 0 212 598 80 18 Fax : 0 212 598 80 19 Cep Tel : 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel Sami Kalender Cep Tel : 🔒 Üyelere Özel Engin Gariz

17 yıllık profesyonel bilgi birikimi ile hizmet etmeyi amaçlayarak yola çıktık doğru ve dürüst hizmetin simgesi olduk. İstanbul Küçükçekmece ve çevresinde tatlu su ve deniz akvaryum kurulumu ve periyodik bakımı yapılır.Gerekli ilaç ve malzemeler temin edilir.Her ebatta akvaryum ve malzemesi mevcut olup Tanganika,tropikal ve ciklet türleri temin edilir. Adres : Tevfikbey Mah.Sefaköy Yapı kredi karşısı Kaplan Çıkmazı Küçükçekmece/İstanbul Ofis Tel: 0 212 598 80 18 Fax : 0 212 598 80 19 Cep Tel : 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel Sami Kalender Cep Tel : 🔒 Üyelere Özel Engin Gariz

ACİLL!!! İZMİRDEN 1MT BOMBELİ AKVARYUM,ALANA SÜPER KAMPANYA!!! -
1mt bombeli akvaryum sıfır hiç kullanılmamış kusaklı ve kapaklı.Akvaryumu alana sıfır iç motor,hava moturu 10kg kuark kum 8 adet tas.mavi neon ve sus bıtkısı ınanılmaz fıyata... Fiyat:170 ytl E_mail:🔒 Üyelere Özel Tel.🔒 Üyelere Özel

İstanbul Küçükçekmece ve çevresinde akvaryum kurulumu ve periyodik bakımı yapılır.Gerekli ilaç ve malzemeler temin edilir.Her ebatta akvaryum ve malzemesi mevcut olup Tanganika,tropikal ve ciklet türleri temin edilir. Sefaköy Yapı kredi karşısı Kaplan Çıkmazı Küçükçekmece/İstanbul Tel : 🔒 Üyelere Özel Sami Kalender

İstanbul Küçükçekmece ve çevresinde akvaryum kurulumu ve periyodik bakımı yapılır.Gerekli ilaç ve malzemeler temin edilir.Her ebatta akvaryum ve malzemesi mevcut olup Tanganika,tropikal ve ciklet türleri temin edilir. Sefaköy Yapı kredi karşısı Kaplan Çıkmazı Küçükçekmece/İstanbul Tel : 🔒 Üyelere Özel Sami Kalender

100 litrelik mobilyalı (izmir) -
selam hayvan dostları içinde 2 papağan(büyük) 2 aqua(büyük) ciklet ve 1 tanede yavru papağan-aqua çiftleşmesi sonucunda çıkan yavrumuz olmak üzere 5 tane balık var akvaryum 100 litre hacminde ve 80 * 30 * 42 ölçülerindedir.Dış Filitre Olarak Eheim 2213 vardır.Mobilyasıda Mevcuttur.Komple SATILIKTIR.. Fiyat:(ciddi alıcılar msn veya cep numarasıyla ulaşırlarsa detaylı olarak konuşuruz.) Msn: 🔒 Üyelere Özel CeP-teL: 🔒 Üyelere Özel (isim çağlar)

istanbul avrupa yakasından acil satılık akvaryum -
2 gün önce aldığım akvaryumu hayvanla ilgili bir sorundan ötürü satıyorum. içine sadece taş doldurmuştum su dahi konulmadı. 70 50 30 civarı boyutlarda. içinde uv buz mavisi ışıgıda mevcut. 80 e satıyorum. ilgilenen varsa mailden ulaşsın. 🔒 Üyelere Özel

2 gün önce aldığım akvaryumu hayvanla ilgili bir sorundan ötürü satıyorum. içine sadece taş doldurmuştum su dahi konulmadı. 70 50 30 civarı boyutlarda. içinde uv buz mavisi ışıgıda mevcut. 80 e satıyorum. ilgilenen varsa mailden ulaşsın. 🔒 Üyelere Özel

SATILIK FULL AKVARYUM -
akvaryum ölçüleri 100*45*30 taymur marka.metal kapaklı.siyah rente. özel demir sehpası ile birlikte. dolphin marka dış filitre. 100w lık ısıtıcı kum, bitki. taş vs.. 75 adet 2 cm boyunda ciklet.(sarı prenses ve yunus) 2 adet magra kanta. hepsi birden 375 ytl. ankaradayım.dışarıya veremem. malzemeler ve balıklar ayrı ayrıda satlıktır. 🔒 Üyelere Özel nolu telden veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

satılık Mobilyalı akvaryum -
🔒 Üyelere Özel resim üstteki linkte... 275 ytl... msn mail :🔒 Üyelere Özel sadece içindeki kum 120 ytl civarı ... 90x45x55h özel yapım 220lt mobilyalı akvaryum KAPAĞI ( ÇİFT AÇILIR VE ELEKT.TESİSATLI )VE MOBİLYASI 0 MDF DEN YAPILMIŞTIR.AKVARYUM 10MM RODAJLI CAMDAN ALTTAN ÜSTTEN ÇİFT ATKILI VE KUŞAKLA EXTRA SAĞLAMLAŞTIRILMIŞTIR. ÇOK SAĞLAM VE TEMİZ AKVARYUMDUR BİR ÇİZİK DAHİ YOKTUR. YANINDA: MANGO KÖKÜ,İÇİNDEKİ KUM (ALT TABAKADA QUARTZ İNCE KUM BİTKİ İÇİN ÜSTTE RENKLİ KUM VARDIR )35-40KG ,ÇİFT ÇIKIŞLI CHAMPION CX0098 HAVA MOTORU VERİLECEKTİR.

Satılık komple akvaryum(Pazarlık payı olabilir) -
sun sun HRK-600-2 (598*317*376 mm/60lt) akvaryum,Eheim 2008 filtre,100 watt ısıtıcı 1 platy 3 siamensis 1 çöpçü 1 komando çöpçü 3 lepistes 3 kırmızı burun tetra 4 neon 6 rasbora 4 farklı bitki türü Fiyat : 150 YTL

EHEİM-2226 PROFESYONEL DIŞ FİLİTRE -
AZ KULLANILMIŞ EHEİM-2226 DIŞ FİİLİTREMİ TÜM APARATLARI İLE BİRLİKTE TAKIM OLARAK SATIYORUM.BALIKESİR DEYİM, İSTENİLEN İLLERE YOLLANIR. CEP:🔒 Üyelere Özel MAİL:🔒 Üyelere Özel

EHEİM-2226 PROFESYONEL DIŞ FİLİTRE -
AZ KULLANILMIŞ EHEİM-2226 DIŞ FİİLİTREMİ TÜM APARATLARI İLE BİRLİKTE TAKIM OLARAK SATIYORUM.BALIKESİR DEYİM, İSTENİLEN İLLERE YOLLANIR. CEP:🔒 Üyelere Özel MAİL:🔒 Üyelere Özel

Yemler ve su düzenleyiciler... -
Satılan Malzeme(ler): Seachem tanganyika buffer Adet Fiyatı: 100gr 10ytl Miktar:300gr Satılan Malzeme(ler): Seachem cichlid lake salt Adet Fiyatı: 70gr 5ytl Miktar:210gr Satılan Malzeme(ler): Sera Aquatan Adet Fiyatı: 500ml 21ytl 1lt 40ytl Miktar:1.5lt Satılan Malzeme(ler): Sera Nitrivec Adet Fiyatı: 500ml 22ytl 1lt 42ytl Miktar:4lt Satılan Malzeme(ler): Sera spirulina Tablet Adet Fiyatı: 25adet 5ytl 50adet 8ytl 100adet 15ytl Miktar:500adet Satılan Malzeme(ler):Sera flora (bitkisel pul yem) Adet Fiyatı: 250ml(50gr)7ytl 500ml(100gr)11ytl 1lt(200gr) 19ytl Miktar:8lt Satılan Malzeme(ler):Tetra bits (protein içerikli granül yem) Adet Fiyatı: 250ml(75gr)8ytl 500ml(150gr)14ytl 1lt(300gr)24ytl Miktar:15lt Satılan Malzeme(ler): Sera granumeat (protein içerikli granül yem) Adet Fiyatı: 250ml(135gr)8ytl 500ml(270gr)14ytl 1lt(540gr)24ytl Miktar:6lt Satılan Malzeme(ler): Sera granugreen (bitkisel içerikli granül yem) Adet Fiyatı: 250ml(135gr)8ytl 500ml(270gr)14ytl 1lt(540gr)24ytl Miktar:7.5lt Satılan Malzeme(ler): Sera vipan (pul yem,özellikle canlıdoğuranlar için) Adet Fiyatı: 250ml(50gr)6ytl 500ml(100gr)10ytl 1lt(200gr) 17ytl Miktar:10lt Satılan Malzeme(ler): Sera vipagran (granül yem,özellikle canlıdoğuranlar için) Adet Fiyatı: 250ml(67.5gr)7ytl 500ml(135gr)11ytl 1lt(270gr) 19ytl Miktar:6lt Satılan Malzeme(ler): Larviva start 300 Adet Fiyatı: 50 gramı 15ytl... 100 gramı 25ytl... 250gramı 50ytl... Miktar:400gram Diğer Ek Bilgiler:Kalitesi tartışılmaz bir yem.Eğer biraz araştırma yaparsanız ne kadar çok faydası olduğunu görürsünüz. Satılan Malzeme(ler): Larviva wean-ex 500 Adet Fiyatı: 50 gramı 5ytl 100 gramı 7.5ytl... 300gramı 20ytl... Miktar:2.5kg Diğer Ek Bilgiler: Artemiasız yavru büyüteceğiniz bir yem. Her türlü yavru balığınızda güvenle kullanılır. Toplu Alım Fiyatı: ö.m. ile görüşülür Adedi: - İli/Semti: Ankara/Keçiören İrtibat Bilgileri: Telle ulaşın ya da msn ile (foruma fazla giremiyorum) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden veya alıcı ödemeli kargo ile Türkiye`nin her yerine. Not:Yemler kovalarından ölçülüp verilmektedir.Son kullanma tarihleri genelde 2009/10. ayıdır.Seachemler elimde fazla olduğu için satıyorum.Aquatan ve nitrivec ise 500ml su şişelerinde gönderilecektir. Saygılar...

pengasus köpekbalıkları ve akvaryum/ANKARA -
65 cm akvaryum bütün malzemeleri ile birlikte çok sağlıklı 3 adet pengasus köpekbalıklarını 85 ytl ye satıyorum.satıyorum,saaat...alana hayırlı olsun.