Türkiyede kac çeşit renk kanaryası var?.Renk kanaryası besliyen arkadasların hangi türünü besliyolarsa.Buraya yazarlarsa Türkiyede ne cins renk kanaryası olduğunu öğrene biliriz..Ortalama kac tane elindeki sayısıyla yazılırsa daha amaca yönelik olur...Herkeze şimdiden tesekkurler..
Türkiyede kac çeşit renk kanaryası var?.Renk kanaryası besliyen arkadasların hangi türünü besliyolarsa.Buraya yazarlarsa Türkiyede ne cins renk kanaryası olduğunu öğrene biliriz..Ortalama kac tane elindeki sayısıyla yazılırsa daha amaca yönelik olur...Herkeze şimdiden tesekkurler..
Merhaba Kanarya severler...
Kendi ürettiğim malinua yavrularımı mozaik kuşları ile takas etmek istiyorum. Elimde 3 tane yavru malinua kaldı.Yalnız şöyle bir durum var 3 tane malinua ya karşılık 3 tane mozaik istemiyorum bu olay mozaik kuşunun kalitesine göre değişir karşılığında bir tane bile mozaik alabilirim..VEYA uygun fiyata mozaik satan varsa görüşelim.Özellikle çimen yeşili mozaik kuşu olan varmı?
Mustafa Gökhan AVCI
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Enderin saygı ve sevgilerimle...
Herhangi bir kanarya çiftleştirmesinden örn. (Yorkshire x normal sarı standart kanarya) ya da (Norwich x ...) gibi...
çıkan yavruların saka melezinde olduğu gibi kısır olma olasılığı var mıdır?
Herhangi bir kanarya çiftleştirmesinden örn. (Yorkshire x normal sarı standart kanarya) ya da (Norwich x ...) gibi...
Bir hafta önce aldığım minik fife yavru banyo yapmıyor. içeriden banyo veriyorum acaba dıştan takmalı banyo mu versem? Ufaklığın sağlığı bozulur mu? Muhabbetten geçiş yaptım süper zevkli ama bilmediğimiz şeyler çok tabe...
teşekkürler
Bir hafta önce aldığım minik fife yavru banyo yapmıyor. içeriden banyo veriyorum acaba dıştan takmalı banyo mu versem? Ufaklığın sağlığı bozulur mu? Muhabbetten geçiş yaptım süper zevkli ama bilmediğimiz şeyler çok tabe...
teşekkürler
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.