Kuş Forumları

Kanarya

Renk Kanaryası Anketi....LÜTFEN BAKIN... -
Türkiyede kac çeşit renk kanaryası var?.Renk kanaryası besliyen arkadasların hangi türünü besliyolarsa.Buraya yazarlarsa Türkiyede ne cins renk kanaryası olduğunu öğrene biliriz..Ortalama kac tane elindeki sayısıyla yazılırsa daha amaca yönelik olur...Herkeze şimdiden tesekkurler..

Renk Kanaryası Anketi....LÜTFEN BAKIN... -
Türkiyede kac çeşit renk kanaryası var?.Renk kanaryası besliyen arkadasların hangi türünü besliyolarsa.Buraya yazarlarsa Türkiyede ne cins renk kanaryası olduğunu öğrene biliriz..Ortalama kac tane elindeki sayısıyla yazılırsa daha amaca yönelik olur...Herkeze şimdiden tesekkurler..

satılık kanaryalar -
5 adet crested,9 adet border ,1 adet dişi york , 5 adet cres-york kırma toplam 20 adet hepsi 750 ytl tel: 🔒 Üyelere Özel

satılık kanarya -
2005 markalı kırmızı ve roller yavrular satılıktır. tel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel istanbul daki kanaryacılar üretim yerinde kusları gorebilirler.

satılık kanarya -
2005 markalı kırmızı ve roller yavrular satılıktır. tel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel istanbul daki kanaryacılar üretim yerinde kusları gorebilirler.

satılık kanarya -

satılık kanarya -

satılık kanarya -

satılık kanarya -

satılık kanarya -

satılık kanarya -

satılık kanarya -

Mozaik... -
Merhaba Kanarya severler... Kendi ürettiğim malinua yavrularımı mozaik kuşları ile takas etmek istiyorum. Elimde 3 tane yavru malinua kaldı.Yalnız şöyle bir durum var 3 tane malinua ya karşılık 3 tane mozaik istemiyorum bu olay mozaik kuşunun kalitesine göre değişir karşılığında bir tane bile mozaik alabilirim..VEYA uygun fiyata mozaik satan varsa görüşelim.Özellikle çimen yeşili mozaik kuşu olan varmı? Mustafa Gökhan AVCI 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Enderin saygı ve sevgilerimle...

Kısır olur mu? -
Herhangi bir kanarya çiftleştirmesinden örn. (Yorkshire x normal sarı standart kanarya) ya da (Norwich x ...) gibi... çıkan yavruların saka melezinde olduğu gibi kısır olma olasılığı var mıdır?

Kısır olur mu? -
Herhangi bir kanarya çiftleştirmesinden örn. (Yorkshire x normal sarı standart kanarya) ya da (Norwich x ...) gibi... çıkan yavruların saka melezinde olduğu gibi kısır olma olasılığı var mıdır?

Kısır olur mu? -

Kısır olur mu? -

BÜLBÜL ÖTÜMLÜ KANARYA -
🔒 Üyelere Özel a girip bülbül ötümlü kanarya,bülbül ötümlü sultan papağan, harz mozaik ile sorularınız sorabilir ve gezebilirsiniz sitemizde.........

Banyo yapmıyor... :( -
Bir hafta önce aldığım minik fife yavru banyo yapmıyor. içeriden banyo veriyorum acaba dıştan takmalı banyo mu versem? Ufaklığın sağlığı bozulur mu? Muhabbetten geçiş yaptım süper zevkli ama bilmediğimiz şeyler çok tabe... teşekkürler

Banyo yapmıyor... :( -
Bir hafta önce aldığım minik fife yavru banyo yapmıyor. içeriden banyo veriyorum acaba dıştan takmalı banyo mu versem? Ufaklığın sağlığı bozulur mu? Muhabbetten geçiş yaptım süper zevkli ama bilmediğimiz şeyler çok tabe... teşekkürler