Kuş Forumları

Kanarya

Ağustos son şans... -
Floryam azdı dişisine binmeye çalışıyor ama dişisi (kanarya) tüye girdi azgın dişi nereden bulabilirim?

Ağustos son şans... -
Floryam azdı dişisine binmeye çalışıyor ama dişisi (kanarya) tüye girdi azgın dişi nereden bulabilirim?

BİTLENME -

Selam ; Arkadaşlar

Kanaryamı 2 günde bir banyo yaptırıyorum.Bugün yem almaya gittiğim petshoptaki görevli Bit ilacı almamı ısrarla tavsiye etti.Bana kalırsa bir sorun gözükmüyor.Fakat her kafes kuşunun özellikle yazın sıcaklarda bitleneceğini söyledi.Exobit isimli anti-parazit solusyon verdi.Daha kullanmadım.Önerilerinizi bekliyorum.Ne yapmalıyım ?Rolling Eyes Duh:) 

BİTLENME -

Selam ; Arkadaşlar

Kanaryamı 2 günde bir banyo yaptırıyorum.Bugün yem almaya gittiğim petshoptaki görevli Bit ilacı almamı ısrarla tavsiye etti.Bana kalırsa bir sorun gözükmüyor.Fakat her kafes kuşunun özellikle yazın sıcaklarda bitleneceğini söyledi.Exobit isimli anti-parazit solusyon verdi.Daha kullanmadım.Önerilerinizi bekliyorum.Ne yapmalıyım ?Rolling Eyes Duh:) 

tlf -
iki defa aradım yanlış çıkıyor.siz neredesiniz kuşların özellikleri ve fiatlarını yazarsanız veya 🔒 Üyelere Özel den bana ulşırsanız görüşebiliriz.

İhtiyaçtan satılık damızlık gresler -
Avrupadan getirtmiş olduğum 10 çift damızlık gresler ihtiyaç dolayısı ile acil satlıktır. Kuşlar secereli olup abraj ve beşiktaşlı ağırlıktadır. yaklaşık 30 adet yavruları da isteyene verebilirim. Toptan almak isteyenlere çok uygun fiyat yaparım gürhan bahadıroğlu 🔒 Üyelere Özel

Avrupadan getirtmiş olduğum 10 çift damızlık gresler ihtiyaç dolayısı ile acil satlıktır. Kuşlar secereli olup abraj ve beşiktaşlı ağırlıktadır. yaklaşık 30 adet yavruları da isteyene verebilirim. Toptan almak isteyenlere çok uygun fiyat yaparım gürhan bahadıroğlu 🔒 Üyelere Özel

gloster eşlemede kalın tüy ince tüy olayı -
arkadaslar glosterlardaki bu kalın tüy ince tüy ne oluyor ve bunu nasıl anlayacagız hangisinin kalın hangisinin ice tüy olduunu

gloster eşlemede kalın tüy ince tüy olayı -
arkadaslar glosterlardaki bu kalın tüy ince tüy ne oluyor ve bunu nasıl anlayacagız hangisinin kalın hangisinin ice tüy olduunu

gloster kanaryalar satılık -
🔒 Üyelere Özel 60 adet bu yılın yavruları iyi ırk baydarlı v.s kuşlar halamın oğlunda ben aslında muhabbet kuşu bakıyorum. tel kendisine ait

MOZAİK LER ÇIKTI -
2005 yavrular ve anne babalar mozaik in her çeşidi mevcut.. orijinal kuşlar.. kendi üretimimizdir.. ankara... 🔒 Üyelere Özel

MOZAİK LER ÇIKTI -
2005 yavrular ve anne babalar mozaik in her çeşidi mevcut.. orijinal kuşlar.. kendi üretimimizdir.. ankara... 🔒 Üyelere Özel

MOZAİK LER ÇIKTI -

MOZAİK LER ÇIKTI -

MOZAİK LER ÇIKTI -

MOZAİK LER ÇIKTI -

MOZAİK LER ÇIKTI -

Renk Kanaryası Anketi....LÜTFEN BAKIN... -
Türkiyede kac çeşit renk kanaryası var?.Renk kanaryası besliyen arkadasların hangi türünü besliyolarsa.Buraya yazarlarsa Türkiyede ne cins renk kanaryası olduğunu öğrene biliriz..Ortalama kac tane elindeki sayısıyla yazılırsa daha amaca yönelik olur...Herkeze şimdiden tesekkurler..