Kuş Forumları

Kanarya

satılık kanarya ankara -
100 ytlye bir dişi bir erkek portakal kanarya satıyorum. resimleri mevcuttur isteyenlere yollayabilirim. msn: 🔒 Üyelere Özel

satılık kanarya ankara -
100 ytlye bir dişi bir erkek portakal kanarya satıyorum. resimleri mevcuttur isteyenlere yollayabilirim. msn: 🔒 Üyelere Özel

satılık kanarya ankara -

satılık kanarya ankara -

ARKADAŞLAR DİKKAT DİKKAT -
ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN BU SİTEDE KARTALVEDAT NİKİYLE GİREN KİŞİ BENİM BAHSETTİĞİM ADANADAKİ VEDAT TEKTİR DİKKATLİ OLUN MEHMET DİKİCİ

ARKADAŞLAR DİKKAT DİKKAT -
ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN BU SİTEDE KARTALVEDAT NİKİYLE GİREN KİŞİ BENİM BAHSETTİĞİM ADANADAKİ VEDAT TEKTİR DİKKATLİ OLUN MEHMET DİKİCİ

BANA KANARYA VERMEK İSTEYEN VAR MI? -
BODRUM TURGUTREİS DE İKAMET EDİYORUM.EVİMDE KANARYA BAKMAK İSTİYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler.

BODRUM TURGUTREİS DE İKAMET EDİYORUM.EVİMDE KANARYA BAKMAK İSTİYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler.

Belçika Malinua(Waterslager) -
Belçika Malinua(Waterslager)Satılıktır 🔒 Üyelere Özel

HESAPLI MAİNUA YADA MOZAİK SATMAK İSTEYEN VARMI -
AMATÖR DÖNEMLERİMİ MALTALARDA GEÇİRDİM,ŞİMDİ MALİNUA VEYE MOZAİK BESLEMEK İSTİYORUM,HESPLI VEREN ARKADAŞLAR VARSA ALIRIM..İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM,GELİR ALIRIM,0,536,326,55,55

AMATÖR DÖNEMLERİMİ MALTALARDA GEÇİRDİM,ŞİMDİ MALİNUA VEYE MOZAİK BESLEMEK İSTİYORUM,HESPLI VEREN ARKADAŞLAR VARSA ALIRIM..İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM,GELİR ALIRIM,0,536,326,55,55

SATLIK ÜRETİMHANE(RESİMLİ) -
İLGİLİ ARKADAŞLARA DUYURULUR TLF:🔒 Üyelere Özel ADANADA OTURUYORUM DAHA ÖNCE İLANINI VERMİŞTİM İSTEYEN EVDEN GELİP GÖREBİLİR CENNET DE DAHİL HER TÜR KUŞ ÜRETİMİNE MÜSAİTTİR CENNET ÜRETİMİ DE YAPTIĞIM İÇİN GARANTİ VEREBİLİRİM ZATEN DİKKATLİ BAKARSANIZ RESİMLERİN BİRİNDE SULTAN PAPAĞANI YUVASIDA GÖREBİLİRSİNİZ DENEME AMAÇLI ÜRETİM YAPMIŞTIM BU ÜRETİMHANEDE KARACAOĞLAN MAH. 201 SK NO 21 DE OTURUYORUM ENVERKURTTEPELİ LİSESİNİN HEMEN ARKASINDA BAŞKENT HASTANESİNE 500 M MESAFEDE EVİM GELENİ BEKLERİM 🔒 Üyelere Özel dan ama en iyisi cepten ulaşabilirsiniz fiyat 550 ytl İSTEYEN KAFES ÖNLÜĞÜDE KULLANABİLİR KAFESİ RAHATLIKLA BÖLEBİLİR.GENİŞLETEBİLİR YADA DARALTABİLİRSİNİZ. EVET İKİ KAFESİN TOPLAM FİYATI 550 YTL BİRİ 2,5 DİĞERİ 3 METRE UZUNLUĞUNDA 190 CM YÜKSEKLĞİ VCE 50*50 GÖZLERİN GENİŞLİĞİ

7 ocak 2007 ankara kanarya güzellik yarışması.. -
[img]🔒 Üyelere Özel] 7 ocak 2007 pazar günü başkent kanarya sevenler ve üretenler derneği nin düzenleyeceği tkkkf resmi yarışmasına tüm kanarya seven dostlarımız davetlidir.. türkiye nin her yerine hemen hemen aynı mesafede olan ankara da sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyarız.. yarışma salonu adres: demet 12.cadde 43. sokak no:20 afitab kültür merkezi demetevler ankara.. irtibat tel:0312 334 11 34_334 11 76 🔒 Üyelere Özel ertuğrul gazi aydın _______ ali osman arslanalp 🔒 Üyelere Özel _________ 🔒 Üyelere Özel

kanarya üretimi -
arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize bi konuda bilginize başvurayım dedim ben çifthane yapmak istiyorum ve bunu merdiven boşluğuna koymayı düşünüyorum sizce sağlıklı olurmu yardımcı olursanız sevinirim herkese tşkler.

kanarya üretimi -
arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize bi konuda bilginize başvurayım dedim ben çifthane yapmak istiyorum ve bunu merdiven boşluğuna koymayı düşünüyorum sizce sağlıklı olurmu yardımcı olursanız sevinirim herkese tşkler.

MALİNUA CENNETİ -
arkadaşlar yeni kuşlarımız hazır dişili erkekli 15/20 den fazla.tanesi 50 ytl petshop larda 100den aşşagıya alamıyacagınızı garanti ederim. 🔒 Üyelere Özel

MALİNUA CENNETİ -
arkadaşlar yeni kuşlarımız hazır dişili erkekli 15/20 den fazla.tanesi 50 ytl petshop larda 100den aşşagıya alamıyacagınızı garanti ederim. 🔒 Üyelere Özel

MALİNUA CENNETİ -