SELAMLAR KEDİ JAKOMU SATIYORDUM VAZ GEÇTİM BİR ARKADAŞIMDAN HEDİYE GELEN TATLIMI TATLI YAŞI DAHA GENÇ OLAN JAKOMU SATMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ EVDE ÇOK SES YAPIYORLAR VE İKİSİYLE DE İLGİLENEMİYORUM ÖZELLİKLERİ YENİ YENİ KELİMELER ÇEVİRMEYE BAŞLADI ISLIK ÇALIYOR KEDİ KÖPEK SESİ YAPIYOR İSTEDİĞİNİZ GİBİ SEVEBİLİYORSUNUZ KAFESİN DIŞINDA KORKMADAN DURUYOR KENDİSİ KAFESİNE GİRİYOR FERPLAST ÜSTÜ AÇILAN DAHA 1 AY EVVEL ALDIĞIM KAFESİYLE BERABER 650 YTL YE SATMAK İSTİYORUM FİYATI SONDUR ÇÜNKÜ ÇOK SAĞLIKLI BİR JAKO İSTANBULDA OTURUYORUM İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR TEL:0532 ****** YADA ****** @hotmail.com TEŞEKKÜRLER.
İletişim bilgileriniz silinmiştir.
🔒 Üyelere Özel
Cennet papağanım yuvarlak hatlı güzel kafesiyle satlıktır kafamda belirlediğim fiyat hepsi için toplam 50 YTL dir mümkünse yollarda zarar vermemek için izmir ve yakını yerler tercihimdir... 0535 *********
İletişim bigileriniz silinmiştir.
🔒 Üyelere Özel
Cennet papağanım yuvarlak hatlı güzel kafesiyle satlıktır kafamda belirlediğim fiyat hepsi için toplam 50 YTL dir mümkünse yollarda zarar vermemek için izmir ve yakını yerler tercihimdir... 0535 *********
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
slm arkadaşlar üretim yapan yada yapmayı düşünen arkadaşlara hertürlü bilgilendirme yapmak için hazırım gerek kuş bulmak olsun gerekse bakımı hakkında bilgi vermek olsun her konu benim konum ve ayrıca 25 yıllık tecrübemle kuş sağlığı ile ilgili olsun üretimle ilgili olsun her konuda siz değerli arkadaşlara yardımcı olmak bana gurur verir msj larınızı bekliyorum teşekkü🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar Yeşil Paraket ile ilgili bilgiye ihtiyacım var bana yazabilir misiniz? ne yer ne içer çok kötü bakılan bir yerden aldım onu eşi ölmüş içine sığmadığı bir kafeste tek başına evin arka odasında kapalı duruyordu çünkü evde 14 tane kedi yaşıyor.
Neyse şimdi ben ona ücretsiz bir eş arıyorum. benimki erkek galiba boynunda halkası var. ne yer nasıl bir kafese ihtiyacı vardır.