Merhabalar
Ben evcil, herhangi bir sorunu olmayan, tercihen bir yaşlarında jako papağan arıyorum. Kendini sevdirmesi, sakin olması yeterlidir. Ben İstanbuldayım. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarsa çok sevinirim. Ona gözüm gibi bakacağıma emin olabilirsiniz. En fazla 300 YTL verebilirim. Teşekkürler..
Yeni bir sultan papagani aldim ama pek bi bilgim yok:( yanliz olmasi bir sorun olusturur mu¿ bide kürdan dan filan bahsedildi forumda o nedir¿kisin icin hangi yemegi tavsiye edersiniz,vitamin filan...
Arkadaşlar yavru gri afrika arıyorum . 3 ile 10 ay arası olabilir. Biraz daha büyük olmasında sakınca yok. Kırmızı kuyruk tercihimdir. İlgilenen arkadaşlar resimleri ile istedikleri fiyatı 🔒 Üyelere Özel adresine gönderebilirler.
Arkadaşlar yavru gri afrika arıyorum . 3 ile 10 ay arası olabilir. Biraz daha büyük olmasında sakınca yok. Kırmızı kuyruk tercihimdir. İlgilenen arkadaşlar resimleri ile istedikleri fiyatı 🔒 Üyelere Özel adresine gönderebilirler.
Yetiştireceğim bir veya bir çift ( erkek-dişi) eğer tek ise dişi yavru papağan arıyorum. Cinsi önemli değil . İlgilenen arkadaşların papağanın resimlerini istedikleri fiyat ile mail adresime göndermeleri rica olunur. 🔒 Üyelere Özel
0212 512 23 17 0212 512 68 73 şu an 1 tane konuşan joko,muz firmamızda bulunmaktadır. diğer ırk papağanlar tüm çeşitleri ve yavru jakolar 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
0212 512 23 17 0212 512 68 73 şu an 1 tane konuşan joko,muz firmamızda bulunmaktadır. diğer ırk papağanlar tüm çeşitleri ve yavru jakolar 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
3 yaşlarında süper eğitimli stresi olmayan iri cins kakadumuz satlıktır 3 kelime konuşur vede sabahları gürültü yapmaz çok insancıldır resimde gözüktüğü gibi fiyatı 1200 usd irt tel 🔒 Üyelere Özel istanbul saygılar
3 yaşlarında süper eğitimli stresi olmayan iri cins kakadumuz satlıktır 3 kelime konuşur vede sabahları gürültü yapmaz çok insancıldır resimde gözüktüğü gibi fiyatı 1200 usd irt tel 🔒 Üyelere Özel istanbul saygılar
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.