KENDİ YAPTIĞIM ÜRETİM HANEYİ SATIYORUM TOPLAM 2 ANA BLOK OLARAK YAPILDI ÇİFTHANELER 50*50*50 CM ŞEKLİNDE ÖLÇÜLERE SAHİP BLOĞUN BİRİ 4 ER GÖZLÜK BEŞ BÖLÜM ŞEKLİNDE TEK PARÇA DİĞERİ YİNE DÖRDER GÖZLÜK 6 BÖLÜM HALİNDE İSTEYEN ARKADAŞ BLOKLARI PARÇALAYIP EVEDE KENDİ DÜZENİNE GÖRE DEĞİŞTİREBİLİR TAMAMEN SALMA TELİNDEN YAPILMIŞ ARA BÖLMELERİ İSE ÇELİK TELLE AYRILMIŞ DURUMDA KAFEGS AMERİKAN SUNJTASINDAN YAPILDIĞI İÇİN BİT ÜREMESİNİ KESİN OLARAK ENGELLİYOR TAMAMEN AHŞAP VE EL YAPIMI KENDİM İÇİN YAPTIĞIMDAN SAĞLAMLIĞI GARANTİLİDİR AYRICA İSKELETİ İSE PROFİLLLE DESTEKLENMİŞTİR DUVARA MONTE EDİLEBİLECEĞİ GİBİ NORMAL Bİ ŞEKİLDEDE KULLANILABİLİR 🔒 Üyelere Özel DEN YADA 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz
selam arkadaşlar...
rozella cinsi..uzun 7-8 canlı renkli papağanımı...jako ile takas etmeyi düşünüyorummm....ismi yakup ve sadece kendi ismini söyleyebiliyor..
🔒 Üyelere Özel
slm arkadaslar ben daha once hic papagan beslemedim.cennet papaganı beslemek istiyorum.iki tane bi disi bi erkek. sormak istedigim ,bunlar muhabbet kuşları gibi geveze oluyorlar mı kafamı şişirirler mi? ayrıca cinsiyetlerini,yaşlarını nasıl anlayacagım?ne yer ne içer? dayanıklı mıdır? hangi sıcaklık yaşaması için en uygun vs. bilgilendirirseniz sevinirim.
slm arkadaslar ben daha once hic papagan beslemedim.cennet papaganı beslemek istiyorum.iki tane bi disi bi erkek. sormak istedigim ,bunlar muhabbet kuşları gibi geveze oluyorlar mı kafamı şişirirler mi? ayrıca cinsiyetlerini,yaşlarını nasıl anlayacagım?ne yer ne içer? dayanıklı mıdır? hangi sıcaklık yaşaması için en uygun vs. bilgilendirirseniz sevinirim.
satılık kırmızı kuyruklu jako kafesiyle.
20 ayrı ses çıkarıyor konuşmaya yakın elden yem alıyor .ısırma huyu yok sağlıklı.bakamadığımdan 800 ytl
0216 386 79 45
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.