Ariyorum... ve siz de artik bakamadiginiz bir jakoya sahipsiniz, bakabilecek birine uygun fiyata (yani gercekten uygun bir fiyata-oyle 500-600 vs gibi fiyatlara degil) kafesiyle ya da kafessiz vermek istiyorsunuz. Bu isin ticaretiyle ugrasmayan papagan sahibi olmak isteyen (cennet sahibi olan) birisine. E o zaman hersey tamam bir tek e-mail yazmak kaliyor belki de geriye ozellikler ve fotograf ile : 🔒 Üyelere Özel Saygilar
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle Jako papağanımı kafesiyle birlikte satıyorum. Son derece evcil,konuşuyor.Daha bir çok kelime ğrenmeye müsait.Ensesini kaşıttırmakatan büyük zevk alıyor.Dolayısıyla ilgi ve alaka istiyor.Uzun süre ilgilenmezseniz,evinizde televizyon bile seyredemezsiniz,çünkü çok yüksek volumde siren sesi gibi ses çıkarıyor veya ıslık çalıyor. FİYATI: 1.200 YTL Tel:🔒 Üyelere Özel
Merhaba arkadaşar bundan 4-5 ay öncesine kadar internetteki forumlarda İzmir`de yerli papağan üretimi yapan bir çiftliğin olduğu ve pahalıya oradan buradan yaşlı papağanlar almak yerine yeni üretim bebek papağanların temin edilebileceği yazıyor ve bir web adresi veriliyordu. Şimdi ise bu adres hakkında bir bilgi bulamıyorum. Tam yavru gri afrika almaya karar vermişken bu adresi bulamamak beni çok üzdü. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar buraya adresi yazarlarsa sevinirim.
Merhaba arkadaşar bundan 4-5 ay öncesine kadar internetteki forumlarda İzmir`de yerli papağan üretimi yapan bir çiftliğin olduğu ve pahalıya oradan buradan yaşlı papağanlar almak yerine yeni üretim bebek papağanların temin edilebileceği yazıyor ve bir web adresi veriliyordu. Şimdi ise bu adres hakkında bir bilgi bulamıyorum. Tam yavru gri afrika almaya karar vermişken bu adresi bulamamak beni çok üzdü. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar buraya adresi yazarlarsa sevinirim.
4 yaşında Resimler için aşagıdaki linklere tıklayınız
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
YILMAZ TERCAN
MSN: 🔒 Üyelere Özel
TEL :🔒 Üyelere Özel
4 yaşında Resimler için aşagıdaki linklere tıklayınız
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
YILMAZ TERCAN
MSN: 🔒 Üyelere Özel
TEL :🔒 Üyelere Özel