Kuş Forumları

Papağanlar

emsalsiz jago acil satılık -
kelime haznesi çok geniş istediğiniz kelimeyi bir kaç kere söyleyin kısa zamanda söyler.uzun cümle kurar.sizle masad yemek yer arkanızda omzunuzda gezer.gir dendiğinde kafese girer.marifetleri saymakla bitmez mantıklı cevaplar verir.kafesiyle beraber 1000 ytl acil satılık.uyarı olsun tek kusuru bir kaçtane küfür bilmesi. 🔒 Üyelere Özel

kelime haznesi çok geniş istediğiniz kelimeyi bir kaç kere söyleyin kısa zamanda söyler.uzun cümle kurar.sizle masad yemek yer arkanızda omzunuzda gezer.gir dendiğinde kafese girer.marifetleri saymakla bitmez mantıklı cevaplar verir.kafesiyle beraber 1000 ytl acil satılık.uyarı olsun tek kusuru bir kaçtane küfür bilmesi. 🔒 Üyelere Özel

PAPAĞAN ARIYORUM -
arkadaşlar ele gelen papağan arıyorum kayseride ikamet ediyorum msn 🔒 Üyelere Özel

cennet papağan yavrularım -
cennet yavrularım oldu.2 tane arzu edene satacağım. 75 ytl.daha tüyleri yeni çıkıyor. 0312 4332632 🔒 Üyelere Özel yüksel.cad.içel sok.no:29 kızılay ankara

cennet papağan yavrularım -
cennet yavrularım oldu.2 tane arzu edene satacağım. 75 ytl.daha tüyleri yeni çıkıyor. 0312 4332632 🔒 Üyelere Özel yüksel.cad.içel sok.no:29 kızılay ankara

yavru sultan papağanım -
satılık sultan papağanım var fiyatı 110 ytl yavrudur alıştırılmaya müsahit. kafesi ile birlikte 130 ytl olur. 0312 4332632 🔒 Üyelere Özel yüksel cad.içel sok no :29 kızılay/ ankara

JAKO--- SIFIR AYAKLI KAFESIYLE BERABER -
COK SAĞLIKLI VE GÜZEL JAKO (CONGO) PAPAĞANIMI İLGİLENEMEDİĞİMDEN SATIYORUM. YASI SANIRIM 4 VEYA 5. ALIŞMA EVRESINDE. FIYAT OLARAK KAFESLE BIRIKTE SADECE 650 YTL.( NOT SADECE KAFESINI 150 YTL YE YENI ALMISTIM) AYRICA YANINDA EL YAPIMI MDF DEN TUNEK VE 2 AY YETECEK KADAR FISTIKLI CEREZINIDE GONDERECEM KEMAL 🔒 Üyelere Özel

JOGO KIRMIZI KUYRUK-KONGO CİNSİ SATLIK -
ARKADAŞLAR PAPAGANIM HACI SATILIKTIR.RESİMLERİNİNİ BUGUN YARIN HEPSİ EVSİL YENİ SİTESİNDE GOREBİLİRSİNİZ.KONUŞMA YETENEGİ VE TAKLİTCİLİGİ SÜPOER BİR KUŞ.ALO-EFENDİM-HACI-HACIMURAT*HACIABİ-HOCAM-NASILSIN-YAKUP-NEHABER*CAYSOYLEYIMMI-CAYİÇENMİ-LAN*MERHABA*CEK ELİNİ LAN*OKEY*SAMPİYON-DOSTUM*EKMEKVER*GUNAYDIN*ASKIM*ALLAH ALLAH*NE OLDU*YAVRUM*YAGMUR*BABACIM*ABOV* GİBİ DAHA BİR SURU KELİME HAZNESİNE SAHİPİLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel VEYA 🔒 Üyelere Özel bana ulasabilirler

ARKADAŞLAR PAPAGANIM HACI SATILIKTIR.RESİMLERİNİNİ BUGUN YARIN HEPSİ EVSİL YENİ SİTESİNDE GOREBİLİRSİNİZ.KONUŞMA YETENEGİ VE TAKLİTCİLİGİ SÜPOER BİR KUŞ.ALO-EFENDİM-HACI-HACIMURAT*HACIABİ-HOCAM-NASILSIN-YAKUP-NEHABER*CAYSOYLEYIMMI-CAYİÇENMİ-LAN*MERHABA*CEK ELİNİ LAN*OKEY*SAMPİYON-DOSTUM*EKMEKVER*GUNAYDIN*ASKIM*ALLAH ALLAH*NE OLDU*YAVRUM*YAGMUR*BABACIM*ABOV* GİBİ DAHA BİR SURU KELİME HAZNESİNE SAHİPİLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel VEYA 🔒 Üyelere Özel bana ulasabilirler

satılık sultan erkek -
6/7 ay oldu alalı ama konuşuyor yakup.babacık.cicikuş.amca.fıstık diyor ve alarm .kedi sesi suanda bunları söylüyor ve hırlamasıyok genelde kafasını kasıtır satmamın sebebi jako alacagım ve kafesini de benden hediye 180ytl 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel.den bana ulasabilirsiniz

satılık sultan erkek -
6/7 ay oldu alalı ama konuşuyor yakup.babacık.cicikuş.amca.fıstık diyor ve alarm .kedi sesi suanda bunları söylüyor ve hırlamasıyok genelde kafasını kasıtır satmamın sebebi jako alacagım ve kafesini de benden hediye 180ytl 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel.den bana ulasabilirsiniz

satılık sultan erkek -

satılık sultan erkek -

Timmeh... -
Arkadaşlar elimdeki timmeh jakoyu ilgilenemediğimden dolayı satmayı düşünüyorum.! Daha ufak tür bakmaya karar verdim... Hırlaması yabancılara çok azda olsa var. Ama bana hiç hırlamıyor kendini sevdiren 2-4 yaş arasındaki timmeh jakomu almak isteyenler bana msn adresinden ulaşabilirler daha ayrıntılı konuşuruz.! Fiyat:650 lira yer:İstanbul / Üsküdar

Timmeh... -
Arkadaşlar elimdeki timmeh jakoyu ilgilenemediğimden dolayı satmayı düşünüyorum.! Daha ufak tür bakmaya karar verdim... Hırlaması yabancılara çok azda olsa var. Ama bana hiç hırlamıyor kendini sevdiren 2-4 yaş arasındaki timmeh jakomu almak isteyenler bana msn adresinden ulaşabilirler daha ayrıntılı konuşuruz.! Fiyat:650 lira yer:İstanbul / Üsküdar

kakadumu aldım mutluyum :) -
Bigbird geldi evimize. Beyaz, sarı ibikili çok tatlı bi kakadu. Bana 20 kelimeye kadar konuştuğunu sölediler ama daha ben duymadım, görecez bakalım :) Daha bugün aldık, tüneğine ilgi göstermedi, önce getirdiğimiz kafesinin üzerinde durdu, sonra uçtu, omzuma kondu :) biraz orada takıldı, sonra aynanın karşısına komidinin üzerine kuruldu, ordaki kurumuş çiçekleri yoluyor. Aslında yiyor mu bilemiyorum, dokunacak diye de korkuyorum, ama yemine ilgi göstermedi hiç. elimizle yedirmek istedik, elimizden alıp yere bıraktı. Kafasını kaşıtıyor, elimizi uzatınca hemen sevdirmek istiyor, kanatlarının altını kaşıtıyor, hiç ısırmıyor. Ama pek geveze sayılmaz, arada bi viik den başka ses çıkarmadı daha :) Komidinin üstü, ayna karşısını kendine ev yaptı sanırım. Kurumuş çiçekleri yolup duruyor, oynuyor orda, arada da bize kafa sallıyor :) Ne düünüyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?? Bu yemek konusu beni biraz endişelendiriyor, umarım afiyetle yer yemlerini :) Yeni bir kuş sahibine bir tavsiyeniz var mı acaba? Bahadır Arıcı