Kuş Forumları

Papağanlar

Satılık Konuşan Jaco -
Adı Yakup. Çok iyi konuşur ve karşılık verir. Kelime Haznesi epeyce geniş. Özellikle Fenerbahçelikle tavsiye edebilirim. Satma nedenim ise sadece işlerimizden dolayı ilgilenemiyorum. Fiyatı 3.000 YTL Tel : 🔒 Üyelere Özel

Satılık Konuşan Jaco -
Adı Yakup. Çok iyi konuşur ve karşılık verir. Kelime Haznesi epeyce geniş. Özellikle Fenerbahçelikle tavsiye edebilirim. Satma nedenim ise sadece işlerimizden dolayı ilgilenemiyorum. Fiyatı 3.000 YTL Tel : 🔒 Üyelere Özel

Satılık Konuşan Jaco -

Satılık Konuşan Jaco -

Satılık Konuşan Jaco -

1 erkek 1 dişi sultan papağanı satılık -
elimde 1 dişi 1 erkek sultan papağanı satmak istiyorum istanbul 🔒 Üyelere Özel

satılık erkek sultan -
adana`dan satılık 1 yaşında erkek sultan fiyat:80ytl.gsm:🔒 Üyelere Özel

satılık erkek sultan -
adana`dan satılık 1 yaşında erkek sultan fiyat:80ytl.gsm:🔒 Üyelere Özel

JAKO PAPAĞAN ARIYORUM -
mrb arkadaşlar izmirde oturuyorum.papağan almak istiyorum.en fazla 300ytl verebilirim.şimdiden teşekkr 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel.

2 aylık sultan Acele Yardımmmm -
slm arkadaşlar 2 aylık bi sultan aldım 2 haftadır bende ilk başlarda elimden yem yiyodu fakat şimdi çok hırçın parmağımı kafese yaklaştırrırken bile saldırıyo ne yapabilirim bide ne yem vereyim hayvana çekirdek falan yemiyo

2 aylık sultan Acele Yardımmmm -
slm arkadaşlar 2 aylık bi sultan aldım 2 haftadır bende ilk başlarda elimden yem yiyodu fakat şimdi çok hırçın parmağımı kafese yaklaştırrırken bile saldırıyo ne yapabilirim bide ne yem vereyim hayvana çekirdek falan yemiyo

ofise cennet papağanı -
arkadaşlar çalıştığımız ofise cennet papağanı alsak sizce olur mu? mesai saatlerinde mümkün olduğu severiz,ilgileniriz ama hafta içi akşam 19:00 dan sonra,cumartesi öğleden sonra ve pazar günü tüm gün boyunca kuş ofisde yalnız kalacak..bu durum kuşta nasıl etkiler bırakır? yani kuş bize küser mi? bu arada muhabbet kuşu almayı düşünmüyorum kesinlikle cennet papağanı olucak..

ofise cennet papağanı -
arkadaşlar çalıştığımız ofise cennet papağanı alsak sizce olur mu? mesai saatlerinde mümkün olduğu severiz,ilgileniriz ama hafta içi akşam 19:00 dan sonra,cumartesi öğleden sonra ve pazar günü tüm gün boyunca kuş ofisde yalnız kalacak..bu durum kuşta nasıl etkiler bırakır? yani kuş bize küser mi? bu arada muhabbet kuşu almayı düşünmüyorum kesinlikle cennet papağanı olucak..

ofise cennet papağanı -

bu kafes sultan papaganına uygun mu? -
arkadaşlar yüksekliği 40 , uzunluğu 35, genişliği 25 cm olan kafesimde sultan papağanı bakabilirmiyim?

arkadaşlar yüksekliği 40 , uzunluğu 35, genişliği 25 cm olan kafesimde sultan papağanı bakabilirmiyim?

satılık kırmızı kuyruk gri papağan -
slm arkadaşlar kırmızı kuyruk gri papağan ele alışık konuşuyor sağlıklı almak isteyen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilir..

satlık 8-9 aylık jako -
🔒 Üyelere Özel eşimin rahatsızlığı sebebi ile veriyorum kafesi ile beraber istanbul şişli 600 tl

satlık 8-9 aylık jako -
🔒 Üyelere Özel eşimin rahatsızlığı sebebi ile veriyorum kafesi ile beraber istanbul şişli 600 tl