Kuş Forumları

Papağanlar

"JAKO" KIRMIZI KUYRUK, KONUŞMAYA HAZIR -

Kısa süre önce almış olduğum jako`mu küçük kızımın alerjisi olduğunu öğrenmem sebebiyle satıyorum. Kuş tamamen evcil olup yabaniler gibi hırlaması bağırması yoktur. Zaten almadan önce yaklaşık 3 ay araştırma yapmıştım.Detaylı araştırma ve incelemem sonunda bunu aldım. Çok sağlıklı ve güzel görünümlü bir kuştur. Güzel değişik ıslık sesleri çıkartıyor, çok oyuncu ve birazcık ilgilenmede hemen konuşmaya hazır. Kafesi de en iyi marka olan Ferplast ile birlikte satacağım, isteyen olursa resminide gönderirim.Titiz olduğumdan herşeyin en iyisini aldığım gibi kuş ve kafesinde en iyisini aldım.Severek bakabilecek, ilgilenebilecek yeni sahiplerine hayırlı olsun diler, başarılı bir seçim yapacak olmalarını garanti ederim. Kuşun ve Ferplast marka kafesin bana maliyeti 1300 YTL dir. 1100 YTL ye kadar vermeyi düşünüyorum.İlgilenenler ersan_zeybek@avivasigorta.🔒 Üyelere Özel adresine yazabilirler.İkametim İstanbul Fındıkzade dir. Saygılar...

satılık evcil jako -
yeni aldığım jako papağanını paraya sıkıştığımdan vermek zorundayım .. evcil hırlaması yok ıslık lar çalıyor elden yem yiyor .. fiyata kafes dahil değildir .. bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ... fiyat son 600 ytl dir

satılık evcil jako -
yeni aldığım jako papağanını paraya sıkıştığımdan vermek zorundayım .. evcil hırlaması yok ıslık lar çalıyor elden yem yiyor .. fiyata kafes dahil değildir .. bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ... fiyat son 600 ytl dir

JAKO ALACAĞIM -
arkadaşlar evcil sağlıklı bir jako alacağım yardımcı olurmusunuz denizlideyim yakın illerden olabilir

JAKO ALACAĞIM -
arkadaşlar evcil sağlıklı bir jako alacağım yardımcı olurmusunuz denizlideyim yakın illerden olabilir

JAKO ALACAĞIM -

satılık evcil jako -
yeni aldığım jako papağanını paraya sıkıştığımdan vermek zorundayım .. evcil hırlaması yok ıslık lar çalıyor elden yem yiyor .. fiyata kafes dahil değildir .. bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ...

satılık evcil jako -
yeni aldığım jako papağanını paraya sıkıştığımdan vermek zorundayım .. evcil hırlaması yok ıslık lar çalıyor elden yem yiyor .. fiyata kafes dahil değildir .. bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ...

satılık evcil jako -

beyaz sultan papağanı ve tepeli muhabbet -
yavru beyaz sultan papağanı ve tepeli muhabbet arıyorum, makul ilk teklifi alacağı🔒 Üyelere Özel adresine resim yollayıp mesaj atabilirsiniz

YAVRU BEYAZ SULTAN PAPAĞANI VE TAM TEPELİ MUHABBET ARIYORUM -
ARKADAŞLARIM BEYAZ YAVRU SULTAN PAPAĞANI VE TEPELİ MUHABBET KUŞU OLANLAR 🔒 Üyelere Özel VEYA ayban69@g.🔒 Üyelere Özel dan irtibat kurarlarsa makul ilk teklifi değerlendireceğim bilginize...

HARİKA TİMNEH -
adanalı papağan severler ben papağan eğitmeni behlül sizlere eğitimine 1 ay önce başladığım konuşan ve kendini sevdiren süper bir timneh sunuyorum süper diyorum çünkü ıslık veya herhangi bir sesi 1 gün gibi kısa bir süre de kaptığını görünce bana katılacaksınız fiyatı 800 ytl ögrendiği şeyleri sabah veya akşamı beklemenize gerek yok gün içerisinde devamlı duyabilir çaldıgınız ıslığa anında karşılık alabilirsiniz mükemmel bir papağana sahip olmak istiyorsanız arayın yakup hakkında daha detaylı görüşelim. Tel:🔒 Üyelere Özel her saat ulaşabilirsiniz

KONUŞAN EVCİL KIRMIZI KUYRUK JAKO -
3 YAŞINDA EVCİL KENDİNİ SEVDİREN KAFES DIŞINA RAHATÇA ÇIKIP ELE GELEN JAKOMU SATIYORUM. YER MÜNASEBETİ VE İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN FAZLA VAKİT AYIRAMIYORUM. BENİM DUYDUĞUM EN AZ 13 KELİME KONUŞUYOR VE İLGİNÇ SESLERLE SÖYLEDİKLERİNİZE CEVAP VERİYOR. BÜYÜK BOY İTHAL AYAKLI KAFESİYLE BERABER 900 USD. CİDDİ DÜŞÜNENLER BANA 🔒 Üyelere Özel NOLU NUMARADAN ULAŞABİLİRLER. ATAŞEHİR/İSTANBUL

"KONUŞMAYA HAZIR" EVCİL KIRMIZI KUYRUK JAKO -
Kısa süre önce almış olduğum jako`mu küçük kızımın alerjisi olduğunu öğrenmem sebebiyle satıyorum. Kuş tamamen evcil olup yabaniler gibi hırlaması bağırması yoktur. Zaten almadan önce yaklaşık 3 ay araştırma yapmıştım.Detaylı araştırma ve incelemem sonunda bunu aldım. Çok sağlıklı ve güzel görünümlü bir kuştur. Güzel değişik ıslık sesleri çıkartıyor, çok oyuncu ve birazcık ilgilenmede hemen konuşmaya hazır. Kafesi de en iyi marka olan Ferplast ile birlikte satacağım, isteyen olursa resminide gönderirim.Titiz olduğumdan herşeyin en iyisini aldığım gibi kuş ve kafesinde en iyisini aldım.Severek bakabilecek, ilgilenebilecek yeni sahiplerine hayırlı olsun diler, başarılı bir seçim yapacak olmalarını garanti ederim. Kuşun ve Ferplast marka kafesin bana maliyeti 1300 YTL dir. 1100 YTL ye kadar vermeyi düşünüyorum.İlgilenenler ersan_zeybek@avivasigorta.🔒 Üyelere Özel adresine yazabilirler.İkametim İstanbul Fındıkzade dir. Saygılar...

YAVRU ÇENNET PAPAGAN ARIYORUM -
Merhaba 1 adet dişi veya 1 çift 1 yaşını doldurmamış cennet arıyorum elinde olan ve satmak isteyen varsa 🔒 Üyelere Özel adresinden veya satis1@baranbilgisayar.🔒 Üyelere Özel (msn) adresinden ulaşabilirler

Merhaba 1 adet dişi veya 1 çift 1 yaşını doldurmamış cennet arıyorum elinde olan ve satmak isteyen varsa 🔒 Üyelere Özel adresinden veya satis1@baranbilgisayar.🔒 Üyelere Özel (msn) adresinden ulaşabilirler

İzmir`de papağan arıyorum -
arkadaşlar papağan arıyorum fakat malum kuş gribiydi falandı filandı biraz korkar olduk haliyle. papağan fiyatları ne civardadır bilemiyorum ama yüksek fiyat verecek durumum yok öğrenci olduğum için. nereden sağlıklı güzel bir papağan alabilirim? bir de fiyat yazarsanız çok mutlu olurum.

jako -
kendini sevdiriyor kelime söylemeye başladı .kafesini terkedip tekrar içeriye giriyor .tüy toz saçmaz adı rico büyük kafesi ile satılık 1200 $ resmi var 🔒 Üyelere Özel

Hobiciden Satlık Kırmızı Kuyruk Jago -
YAKŞAŞIK 3 AY ÖNCE ALDIĞIM CONGO CİNSİ KIRMIZI KUYRUK JAGOMU EŞLEŞTİRMEK İÇİN ALDIĞIM DİŞİ OLDUĞUNU 4-5 YAŞLARINDA TAHMİN ETTİĞİMİZ PAPAĞANIMI EVCİL OLDUĞU ÇİFTE GELMEDİĞİNDEN İKİNCİSİNİ SATMAK İSTİYORUM.HİÇ BİR SAĞLIK PROBLEMİ YOKTUR İLK SAHİBİ TARAFINDAN KANAT AYARI YAPILMIŞTIR.kuşun PAPAĞANIMIN EN GÜZEL ÖZELLİĞİ KESİNLİKLE TOZ VE TÜY DÖKME ÖZELLİĞİ YOK YEMLERİ ETRAFA ATMIYAN ÇOK TEMİZ BİR DOSTA.ISIRMASI BAĞIRMASI YOKTUR ÖZELLİKLE BAYANLARA TAVSİYE EDERİM. PAPAĞANIM BAYANLARA KARŞI KENDİSİNİ SEVDİRİYOR ERKEKLERE KARŞIDA ÇOK AZ HIRLAMASI VARDI BEN ALDIĞIMDA AMA ŞİMDİ ONUDA KESTİ.İLK SAHİBİ OĞLUM DEDİĞİNİ SÖYLEDİ BEN 3 AY İÇİNDE DUYMADIM BELKİ YANINDA DİĞER JAGO OLDUĞUNDANDIR. ANKARA YA KADARDA ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.İSTEYENE MSN`DEN KAMERADAN GÖSTEREBİLİRİM.İSTEYENE RESİMDE YOLLAYABİLİRİM.🔒 Üyelere Özel VEYA 🔒 Üyelere Özel BU TELEFONLARDAN VEYA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDENDE ULAŞABİLİRSİNİZ. NOT: PAZARLIK PAYI VARDIR VE PAPAĞAN KAFESİYLE VERİLECEKTİR