Kuş Forumları

Papağanlar

Satılık eş cennet papağanı+takım -
eş tutmuş cennet papağaını kafes+yemlik+suluk takım olarak 110 YTL 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz..

eş tutmuş cennet papağaını kafes+yemlik+suluk takım olarak 110 YTL 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz..

Kakadu arıyorum! -
Adanadayım. Uygun fiyata yavru kakadu arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa msj atsın lütfen 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel Gökhan

KONUŞAN JAKO -
ALIŞKIN 10 KELİME KONUŞAN BAKIMLI SALIĞI VE TÜYLERİ ÇOK DÜZGÜN KAFESİYLE BİRLİKTE 1200 YTL 🔒 Üyelere Özel

SULTAN PAPAĞANI -
uygun fiyata sultan papağanı arıyorum...Burası AFYON 🔒 Üyelere Özel

SULTAN PAPAĞANI -
uygun fiyata sultan papağanı arıyorum...Burası AFYON 🔒 Üyelere Özel

kırmızı kuyruk jako ankara onur ataman -
Jago papağanım Kırmızı kuyruk jago papağanımı satıyorum. Çok sağlıklı .uysal elden yem yiyor. Fiyatı 800 ytl. Düşünenler onurataman1979°🔒 Üyelere Özel onurataman1979°🔒 Üyelere Özel 0312 4332632 🔒 Üyelere Özel foto görmek istiyenler 🔒 Üyelere Özel den hayvanlar alemi ne girin ve sonra diğer evcil hayvanlar linkini tıklayın ve kırmızı kuyruk jago Ankara onur ataman ilanına girin.

yavru satılık sultan ve cennet papağanı -
yavru sultan 60.00 ytl yavru cennet 25.00 ytl cep 🔒 Üyelere Özel antalya olursa sevinirim

yavru sultan 60.00 ytl yavru cennet 25.00 ytl cep 🔒 Üyelere Özel antalya olursa sevinirim

satılık sultan vecennet papağanları -
sultan papağanı adet fiyatı 60.00 ytl cennet papağanı adet fiyatı 35.00 ytl irtibat tel 🔒 Üyelere Özel antalya içi olur ii olur

KAYIP GRİ PAPAĞAN KIRMIZI KUYRUKLU -
8 Mayıs`ta Salacak`ta kaybolan gri papağanımızı gören olursa lütfen 🔒 Üyelere Özel noyu arasın. Ailecek çok üzgünüz.

9,5 aylik sultan papagani satilik -
Konusur ve insan dostu papagan yetistilmis calisan ve artik zamani olmayan evli bir ciftten en iyi fiyat verene satilir. Ilgilenenler Cep:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel Saygilarimla

9,5 aylik sultan papagani satilik -
Konusur ve insan dostu papagan yetistilmis calisan ve artik zamani olmayan evli bir ciftten en iyi fiyat verene satilir. Ilgilenenler Cep:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel Saygilarimla

Satılık papağanlar (insana alışkın) -
Selam arkadaşlar.Elimde birbirinden degerli papağanlar war.Jago 11 aylık 950 ytl.Amazon 2,5 yasında 1250 ytl.Kakadu 2 yasında 1000 ytl.Bernard 750 ytl.Kakadu ele alışkın konusuyor omuzda gezdırılır 1,5 yasında 2800 ytl.Balıkesirdeyim fakat diger ıllerede teslımat yapabılırız.İrtibat için 0266 239 51 57 cep:🔒 Üyelere Özel msn: 🔒 Üyelere Özel