erkek jaco mu satıyorum değişik ıslık sesleri hayvan sesleri taklitçiliği var 4 yada 5 yaş civarında çok sağlıklı bir erkektir ,üretim yapma hevesli arkadaşlar alabilirde.
kafesi yok fiyat olarakta 425.00 ytl istiyorum
ahmet
ankara
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
erkek jaco mu satıyorum değişik ıslık sesleri hayvan sesleri taklitçiliği var 4 yada 5 yaş civarında çok sağlıklı bir erkektir ,üretim yapma hevesli arkadaşlar alabilirde.
ahmet
ankara
ahmet
ankara
Jago papağanım
Kırmızı kuyruk jago papağanlarımı satıyorum. Çok sağlıklı .uysal elden yem yiyorlar. Fiyatı 700- 800 ytl. Düşünenler onurataman1979°🔒 Üyelere Özel onurataman1979°🔒 Üyelere Özel 0312 4332632 🔒 Üyelere Özel foto görmek istiyenler 🔒 Üyelere Özel den hayvanlar alemi ne girin ve sonra diğer evcil hayvanlar linkini tıklayın ve kırmızı kuyruk jago Ankara onur ataman ilanına girin.
Merhabalar,
Adanadayım, papağan arıyorum. Küçük kızım olduğundan bizlere karşı uysal olmasını istiyorum. Sultan dışında olması yanında ilk tercihim timnehtir.
Saygılar
Merhabalar,
Adanadayım, papağan arıyorum. Küçük kızım olduğundan bizlere karşı uysal olmasını istiyorum. Sultan dışında olması yanında ilk tercihim timnehtir.
Saygılar
Merhabalar,
Saygılar
Merhabalar,
Saygılar
SLM,
jako cınsı papaganım var kafesı ıle beraber satmak ıstıyorum 4 senedır bızımle beraber konusuyor ılgılenen arkadasların verdıgım numarayı araması rıca olunur
🔒 Üyelere Özel
msn:🔒 Üyelere Özel
SLM,
jako cınsı papaganım var kafesı ıle beraber satmak ıstıyorum 4 senedır bızımle beraber konusuyor ılgılenen arkadasların verdıgım numarayı araması rıca olunur
🔒 Üyelere Özel
SLM,
🔒 Üyelere Özel
1 YAŞINI DOLDURMAMIŞ SARI RENKTE SULTAN PAPAĞANIM KAFESİYLE BERBABER SATILIKTIR.100 YTL İSTİYORUM.İLAN SADECE ANKARA İÇİN GEÇİRLİDİR.
ADRES:KONYA SOK.10/C ULUS ANKARA
TEL:🔒 Üyelere Özel
1 YAŞINI DOLDURMAMIŞ SARI RENKTE SULTAN PAPAĞANIM KAFESİYLE BERBABER SATILIKTIR.100 YTL İSTİYORUM.İLAN SADECE ANKARA İÇİN GEÇİRLİDİR.
mrb. ark.lar elinde jako cinsi papaganı olup bakamayan warsa lütfen bana ulaşsın... inanın gözünüz arkada kalmicaktır, en az sizin kadar ii bakacagımdan emin olabilirsiniz... ekonomik yönden sadece kendimi vede papaganı besleyebilecegim için para teklif edemiyorum... teşekkürler..
mrb. ark.lar elinde jako cinsi papaganı olup bakamayan warsa lütfen bana ulaşsın... inanın gözünüz arkada kalmicaktır, en az sizin kadar ii bakacagımdan emin olabilirsiniz... ekonomik yönden sadece kendimi vede papaganı besleyebilecegim için para teklif edemiyorum... teşekkürler..
2 yıldır baktığım kendini kafeste sevdiren uysal 10-15 kelime konuşan ıslık çalan papağanımı özel sebeplerden dolayı orjinal pirinç kafesiyle beraber istemeyerek de olsa satmak istiyorum.Siteye fazla giremediğim için 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.Resim yollama imkanım var.Antalya`dan elden teslim edebilirim.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.