ele alışkın evde rahat dolaşabilen bazı kelimeleri söyleyen amazonumuz u eşimde kümes hayvanı alerjisi tesbitinden dolayı satmak zorunda kaldık.İzmir civarı tercihimizdir.kafesi ile birlikte vereceğiz ciddi ilgilenenler 🔒 Üyelere Özelten ulaşabilirler.Fiyatı kafesle birlikte 1500 ytl.dir
feraplast papağan kafesi, kutusunda sahibinden satılıktır.
evdeki papağanımıza dün bir kafes aldık, sehir dışından gelen abimde toptancısına uğrayıp bir kafes almış hediye olarak. dün aldığımız kafese bizim kerata coktan yerleştiği için daha iyi marka olan feraplast kafesimizi satıyorum.
fiyatı 330 ytl , ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
feraplast papağan kafesi, kutusunda sahibinden satılıktır.
evdeki papağanımıza dün bir kafes aldık, sehir dışından gelen abimde toptancısına uğrayıp bir kafes almış hediye olarak. dün aldığımız kafese bizim kerata coktan yerleştiği için daha iyi marka olan feraplast kafesimizi satıyorum.
fiyatı 330 ytl , ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
3 yasinda .Cok evcil , kendini sevdirmek ve kafasini kasitmak icin bircok numaralar yapan, islik cesitleri malum zaten , miyavlayan ,ve ogrettigim opucuk ve bazi degisik sesleri yapabilen papaganim satiliktir . Birazcik fazla ilgi ile cok kisa zamanda kesin konusur ama bende o kadar vakit yok su siralar malesef .
Satma sebebim islerimin asiri yogunlugu ve yurtdisi seyahatlerim ve onunla fazla ilgilenememem . Saglik durumu mukemmel .
Yeni aldigim kafesi ile birlikte fiyati 750 ytl dir . Istanbul`dayim ve ciddi alicilar bana 🔒 Üyelere Özel`dan ya da 🔒 Üyelere Özel no`lu telefondan ulasabilirler . Ciddi alicilara resim yollarim .
Hakan
evcil senegal papağanımı satıyorum.elde omuzda geziyor.elden yem yiyor.ıslık filan çıkarıo tek bir kelime sadece konuşuor.çok sağlıklı 2 yaşında kafesiyle dahil 350 ytl fiyatta son dur. 🔒 Üyelere Özel