ANKARA DA SAHİBİNDEN SATILIK ALIŞIK ELDE OMUZDA DURAN GOFFİN KAKADU.....
KAKADU TAHMİNEN 2 YAŞINDA OLUP KAFESSİZ SATILIKTIR.
FİYAT PEŞİN 500 YTL DİR.
CİDDİ ALICILAR SAAT 19.00 İLE 21.00 SAATLERİ ARASI 🔒 Üyelere Özel NUMARADAN BANA ULAŞABİLİRLER.
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU FORUM STESİNE YENİ ÜYE OLDUM;
ZATEN BURAYA SIK SIK BAKARDIM.BEN MERSİN MERKEZDE İKAMET EDİYORUM.CENNET PAPAĞANI ARIYORUM ARKADAŞLAR ÇİFT OLABİLİR.
İLGİLENENLER EKLESİN GÖRÜŞELİM.
🔒 Üyelere Özel
eş cennetler yavru veriyor çifti 100.00 ytl
yavru sultanlar tanesi 60.00 ytl
antalya çevresi ve içi olursa sorun yok gönderilir
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel dan ulaşa bilirsiniz
Arkadaşlar...Benim eş cennet papağanlarım bugünlerde eskiye göre daha bir yakınlaştılar.Dişi olduğunu düşündüğüm sürekli yavrulukta..Çıktığı zamanlarda da eşiyle birbirini kaşıyor vs. Ama hiç çiftleştiklerini görmedim. Yavrulukta talaş hazırdı. O yüzden yavruluk hazırlama girişiminde pek değiller. Arada biraz kazıyorlar fln. Bakıyorum yavruluğa talaşların üzerinde küçük tüylerde var...Bu yumurtaların geleceğine dair bir işaret olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
İyi günler.
Bende bir cennet papaganı var. Sizlere sormak istedigim şey bir cennet papaganı ile bir muhabbet kuşunun gecinip gecinemeyecegi. Aynı zamanda bir yerde okuduguma göre cennet papaganları başka türlerle çiftleşebiliyorlarmış. Bu türlere muhabbet kuşları da dahilmi acaba?? Eger böyle bir şey söz konusu degilse bir cennet papaganı ve iki muhabbet kuşu daha almayı düşünüyorum. İki farklı tür ve iki çift olmasını istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... İyi günler
İyi günler.
Bende bir cennet papaganı var. Sizlere sormak istedigim şey bir cennet papaganı ile bir muhabbet kuşunun gecinip gecinemeyecegi. Aynı zamanda bir yerde okuduguma göre cennet papaganları başka türlerle çiftleşebiliyorlarmış. Bu türlere muhabbet kuşları da dahilmi acaba?? Eger böyle bir şey söz konusu degilse bir cennet papaganı ve iki muhabbet kuşu daha almayı düşünüyorum. İki farklı tür ve iki çift olmasını istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... İyi günler
İyi günler.
İyi günler.
2 Yaşında hiç bir sağlık problemi bulunmayan.
İnsana oldukça alışkan evcil elegelen..
erkek olan sultan papağanımı satıyorum..
Yanında kafesde verilcektir içinde gereken nesneler mevcuttur
Fiyatı 70 ytl dir.
Cep : 🔒 Üyelere Özel
Msn: hevl_ss @ hotmil. com
2 Yaşında hiç bir sağlık problemi bulunmayan.
İnsana oldukça alışkan evcil elegelen..
erkek olan sultan papağanımı satıyorum..
Yanında kafesde verilcektir içinde gereken nesneler mevcuttur
Fiyatı 70 ytl dir.
Cep : 🔒 Üyelere Özel
Msn: hevl_ss @ hotmil. com
Satılık Sultan papağanı.
2 yaşındadır hiç bir sağlık problemi yoktur..
Evcildir..
İnsana alışıktır..
Yanında Kafesi ve diğer gerekli olan nesneler mevcuttur..
Toplam Fiyatı:70 Ytl dir.
Msn: 🔒 Üyelere Özel
Cep Tel: 🔒 Üyelere Özel
İstanbul Anadolu yakası
Satılık Sultan papağanı.
2 yaşındadır hiç bir sağlık problemi yoktur..
Evcildir..
İnsana alışıktır..
Yanında Kafesi ve diğer gerekli olan nesneler mevcuttur..
Toplam Fiyatı:70 Ytl dir.
Msn: 🔒 Üyelere Özel
Cep Tel: 🔒 Üyelere Özel
İstanbul Anadolu yakası
bakmakta zorlandığımız için satılıktır..henüz gözleri çok koyu gri renktedir...ithalatçısından bilezikli olup fiyatı 800 YTL dir ( kafesi ile birlikte verilecekti)Yer İstanbul ...
selamlar...
bakmakta zorlandığımız için satılıktır..henüz gözleri çok koyu gri renktedir...ithalatçısından bilezikli olup fiyatı 800 YTL dir ( kafesi ile birlikte verilecekti)Yer İstanbul ...
selamlar...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.