Kuş Forumları

Papağanlar

KIRMIZI KUYRUK JAKO 13 AYLIK -
bakabilirimdiye aldım ama bakamıyorum işyerinde bakmak zor aldıgimda9 aylıktı 750ytl.kuş zeytinburnunda dır gelıp görebilirsiniz cep.🔒 Üyelere Özel

bakabilirimdiye aldım ama bakamıyorum işyerinde bakmak zor aldıgimda9 aylıktı 750ytl.kuş zeytinburnunda dır gelıp görebilirsiniz cep.🔒 Üyelere Özel

SAHİBİNDEN SATILIK GOFFİN KAKADU -
ANKARA DA SAHİBİNDEN SATILIK ALIŞIK ELDE OMUZDA DURAN GOFFİN KAKADU..... KAKADU TAHMİNEN 2 YAŞINDA OLUP KAFESSİZ SATILIKTIR. FİYAT PEŞİN 500 YTL DİR. CİDDİ ALICILAR SAAT 19.00 İLE 21.00 SAATLERİ ARASI 🔒 Üyelere Özel NUMARADAN BANA ULAŞABİLİRLER.

YAVRU CENNET PAPAĞANI ARIYORUM -
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU FORUM STESİNE YENİ ÜYE OLDUM; ZATEN BURAYA SIK SIK BAKARDIM.BEN MERSİN MERKEZDE İKAMET EDİYORUM.CENNET PAPAĞANI ARIYORUM ARKADAŞLAR ÇİFT OLABİLİR. İLGİLENENLER EKLESİN GÖRÜŞELİM. 🔒 Üyelere Özel

timneh jako papağan arıyorum -
elinde timneh jako olupta çeşitli sebeplerden satmak isteyen varsa 250ytl ye anında alabilirim.

timneh jako papağan arıyorum -
elinde timneh jako olupta çeşitli sebeplerden satmak isteyen varsa 250ytl ye anında alabilirim.

ÇOK CAZİP ÇİFT CENNET VE YAVRU SULTANLAR -
eş cennetler yavru veriyor çifti 100.00 ytl yavru sultanlar tanesi 60.00 ytl antalya çevresi ve içi olursa sorun yok gönderilir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel dan ulaşa bilirsiniz

Cennetim yumurtlayacak mı? -
Arkadaşlar...Benim eş cennet papağanlarım bugünlerde eskiye göre daha bir yakınlaştılar.Dişi olduğunu düşündüğüm sürekli yavrulukta..Çıktığı zamanlarda da eşiyle birbirini kaşıyor vs. Ama hiç çiftleştiklerini görmedim. Yavrulukta talaş hazırdı. O yüzden yavruluk hazırlama girişiminde pek değiller. Arada biraz kazıyorlar fln. Bakıyorum yavruluğa talaşların üzerinde küçük tüylerde var...Bu yumurtaların geleceğine dair bir işaret olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Cennet papaganı ve muhabbet kuşu -
İyi günler. Bende bir cennet papaganı var. Sizlere sormak istedigim şey bir cennet papaganı ile bir muhabbet kuşunun gecinip gecinemeyecegi. Aynı zamanda bir yerde okuduguma göre cennet papaganları başka türlerle çiftleşebiliyorlarmış. Bu türlere muhabbet kuşları da dahilmi acaba?? Eger böyle bir şey söz konusu degilse bir cennet papaganı ve iki muhabbet kuşu daha almayı düşünüyorum. İki farklı tür ve iki çift olmasını istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... İyi günler

İyi günler. Bende bir cennet papaganı var. Sizlere sormak istedigim şey bir cennet papaganı ile bir muhabbet kuşunun gecinip gecinemeyecegi. Aynı zamanda bir yerde okuduguma göre cennet papaganları başka türlerle çiftleşebiliyorlarmış. Bu türlere muhabbet kuşları da dahilmi acaba?? Eger böyle bir şey söz konusu degilse bir cennet papaganı ve iki muhabbet kuşu daha almayı düşünüyorum. İki farklı tür ve iki çift olmasını istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... İyi günler

Sultan Papğanı(istanbul)+Kafes -
2 Yaşında hiç bir sağlık problemi bulunmayan. İnsana oldukça alışkan evcil elegelen.. erkek olan sultan papağanımı satıyorum.. Yanında kafesde verilcektir içinde gereken nesneler mevcuttur Fiyatı 70 ytl dir. Cep : 🔒 Üyelere Özel Msn: hevl_ss @ hotmil. com

Sultan Papğanı(istanbul)+Kafes -
2 Yaşında hiç bir sağlık problemi bulunmayan. İnsana oldukça alışkan evcil elegelen.. erkek olan sultan papağanımı satıyorum.. Yanında kafesde verilcektir içinde gereken nesneler mevcuttur Fiyatı 70 ytl dir. Cep : 🔒 Üyelere Özel Msn: hevl_ss @ hotmil. com

Sultan Papağanı(İstanbul)+Kafes -
Satılık Sultan papağanı. 2 yaşındadır hiç bir sağlık problemi yoktur.. Evcildir.. İnsana alışıktır.. Yanında Kafesi ve diğer gerekli olan nesneler mevcuttur.. Toplam Fiyatı:70 Ytl dir. Msn: 🔒 Üyelere Özel Cep Tel: 🔒 Üyelere Özel İstanbul Anadolu yakası

Sultan Papağanı(İstanbul)+Kafes -
Satılık Sultan papağanı. 2 yaşındadır hiç bir sağlık problemi yoktur.. Evcildir.. İnsana alışıktır.. Yanında Kafesi ve diğer gerekli olan nesneler mevcuttur.. Toplam Fiyatı:70 Ytl dir. Msn: 🔒 Üyelere Özel Cep Tel: 🔒 Üyelere Özel İstanbul Anadolu yakası

SATILIK YAVRU SULTAN -
2 aylık yavru sultanlarım var satıyorum msn adresim 🔒 Üyelere Özel,satılık kanaryalarım da var kuşlar kendi üretimim hobby olarak yetiştiriyorum.

yavru jako -
bakmakta zorlandığımız için satılıktır..henüz gözleri çok koyu gri renktedir...ithalatçısından bilezikli olup fiyatı 800 YTL dir ( kafesi ile birlikte verilecekti)Yer İstanbul ... selamlar...

yavru jako -
bakmakta zorlandığımız için satılıktır..henüz gözleri çok koyu gri renktedir...ithalatçısından bilezikli olup fiyatı 800 YTL dir ( kafesi ile birlikte verilecekti)Yer İstanbul ... selamlar...