Kesinlikle hiç bir sağlık problemi bulunmamaktır.Kendini her şekilde sevdirir bağırma huyu yoktur ilgilenenlere msn den camera ile gösterebilirim selamlar
Kesinlikle hiç bir sağlık problemi bulunmamaktır.Kendini her şekilde sevdirir bağırma huyu yoktur ilgilenenlere msn den camera ile gösterebilirim selamlar
2.5 YAŞINDA 100 DE 100 ERKEK YAKUP ADINDA KONUŞAN PAPAĞANIMZI SATMAK ZORUNDAYIM YENİ DOĞAN BEBEĞİMİZ OLDUĞU İÇİN YAKUBUMUZDAN AYRILACAĞIZ HARİKA BİR KUŞTUR İYİ BAKACAK ARKADAŞLARA VERMEK İSTERİM TAKLİT YETENEĞİ ÇOK İYİ KONUŞMAYI HEMEN KAPAR ERKEK OLDUĞUDAN HERALDE MİYAVLIYO HAVLIYO VAK VAK KARGA TAKLİTLERİ YAPIYO KIZLARA ÇALINAN ISLIKTAN ÇALIYO GENELDE HEP YAKUP DİYE KONUŞUR 3 4 KELİME DAHA SÖYLÜYO ONLARIDA ARASIRA MIRILDANDIĞI KELİMELER VAR KÜFÜR ÖĞRENMİŞ KİMDEN KAPMIŞSA CİDDİ OLAN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir...
yer:İST GOP HAZAYERLİKAYA SPOR SOLONUN ORDAYIM CUMHURİYAET MAH
KAFESLE BİRLİKTE FİYAT:1400 YTL
jakom için uygun büyük sehpahalı üzeri acılır yada ayaklı buyuk papagan egitim kafesi arıyorum,temiz kullanılmış da olabilir. yer istanbul 🔒 Üyelere Özel
selam arkadaşlar 3 yaşındaki çikocum 3 gündür hasta sağ gözünde akıntı var zaman zaman kapanıyor çok sessizleşti 15-20 kelime bilen tatlı yavrum sadece arada acıklı bir şekilde "çikooo" diyor. Psittakozis gibi görünüyor ama tetrasiklinli vitamin veriyorum gözüne terramycin pomad sürüyorum tetrasiklin toz içeren suyla spray yapıyorum ama iyiye gitmiyor zaman zaman kafesin altına iniyor. iştahı fena değil ishali de yok
çok çaresiz ve acınacak haldeyiz her ikimiz de...
uşakta yaşadığım için buralarda anlayan veteriner de yok
kendim doktorum ana hayvancağıza çok da bir yardımım olmuyor
başka yapabileceğim bir şey var mı? ne olur acilen akıl verin
herkese saygılarımla
selam arkadaşlar 3 yaşındaki çikocum 3 gündür hasta sağ gözünde akıntı var zaman zaman kapanıyor çok sessizleşti 15-20 kelime bilen tatlı yavrum sadece arada acıklı bir şekilde "çikooo" diyor. Psittakozis gibi görünüyor ama tetrasiklinli vitamin veriyorum gözüne terramycin pomad sürüyorum tetrasiklin toz içeren suyla spray yapıyorum ama iyiye gitmiyor zaman zaman kafesin altına iniyor. iştahı fena değil ishali de yok
çok çaresiz ve acınacak haldeyiz her ikimiz de...
uşakta yaşadığım için buralarda anlayan veteriner de yok
kendim doktorum ana hayvancağıza çok da bir yardımım olmuyor
başka yapabileceğim bir şey var mı? ne olur acilen akıl verin
herkese saygılarımla
Elimdeki 5 adet yeşil kırmızı yanak ve 1 adet lutino şeftali yanak cennet papağanını satıyorum yeşillerden 4 tanesi 7-8 aylık diğerleri 1,5 yaşında kuşların tane fiyatı 65 ytl
kuşlar eş kuşlardır isteyene çift olarak 120 ytl`ye verebilirim.
Kuşlar oldukça sağlıklıdırlar.
İstanbul Küçükçekmecedeyim şehir dışına gönderme imkanım bulunmamaktadır.
İletişim 🔒 Üyelere Özel
Elimdeki 5 adet yeşil kırmızı yanak ve 1 adet lutino şeftali yanak cennet papağanını satıyorum yeşillerden 4 tanesi 7-8 aylık diğerleri 1,5 yaşında kuşların tane fiyatı 65 ytl
İletişim 🔒 Üyelere Özel
İletişim 🔒 Üyelere Özel
İletişim 🔒 Üyelere Özel
İletişim 🔒 Üyelere Özel
İletişim 🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar Amerikadan getirtmiş olduğum setin kopyasını satıyorum ..
Set iki parça Halinde
1 . Eğitim DVD si
Süre : Yaklaşık 4,5 Saat
Dil : İngilizce
İçerik
- Yabani bir papağana yaklaşma
- Isırmayı engellemek için özel yöntem
- Sevme ve ele alıştırma yöntemleri
- Sırt üstü yatma
- Potaya basket atma
- El sallama
- Başını evet ve hayır anlamında sallama
- Parayı kumbaraya atma
- İskambil kartları ile gösteriler
- Kendi ekseni etrafında dönme
- Eller yukarı hareketi
ve daha birçok numarayı içeriyor ..
DVD nin görüntü kalitesi oldukça iyi ve yabani bir papağan ile adım adım eğitimi içeriyor .. İngilizce çok anlaşılır ve yalın bir düzeyde tutulmuş .. İleri derecede ingilizce gerektirmiyor .. Zaten hareketlerden yapılanları çok iyi bir şekilde anlayabiliyorsunuz .. Dvdyi izlediğinizde hayretler içinde kalacaksınız ..
2. Konuşturma Seti ve E-Booklar
Konuşturma Seti
4 Ayrı Cd , 396 tane ses doyası mevcut .. Ben bunları tek CD altında topladım .. Çeşitli kelimeler ve kısa cümleler , hayvan sesleri , özel ıslıklar ve bir çok melodiyi içeriyor .. Bu sesleri papağanınıza dinletme yoluyla konuşturuyorsunuz , düzenli kullanımda verimi gerçekten çok çok iyi , çünkü konuşma sesleri ve taklitler papağanın ilgisini çekecek şekilde hem erkek hem bayan seslendiriciler tarafından kayda alınmış ..
E-Booklar
-Çığlık atmayı engelleme
-Tüy yolmayı engelleme
-Papağan bakımı ile ilgili detaylar
-Verimli eğitim yöntemleri
-Papağan konuşturma Sanatı
Ayrıca bir eğitmen ile yapılan seminerin ses dosyasıda ayrı bir cd olarak bu sete dahildir ..
Not : Bu setin komple orjinali şu anda 343 USD ye satılmaktadır ..
Fiyat :
Sadece Eğitim DVD si : 30 YTL
Sadece Konuşturma Cd si ve E-booklar : 20 YTL
Tüm set : 40 YTL
irtibat için : 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz .. En geç 1 gün içerisinde cevap verilecektir . Kargo ile istediğiniz şehre adrese teslim olarak gönderebilirim.
ANKARA DA İSENİZ CEP TEN BANA ULAŞIN HAFTA SONLARI CEP AÇIK HAFTA İÇİ BELİRTTİĞİM SAATLER DE ARAYABİLİRSİN.
PAPAĞAN ŞU AN AYAĞININ ÜZERİNDE SERBEST UÇMA KAÇMA YOK SAĞLIĞI MÜKEMMEL TV VE KLASİK MÜZİK HASTASI MÜTHİŞ İLGİ İSTİYOR YALNIZLIĞA TAHAMMÜLÜ YOK NİYETİ OLANA ŞU AN KAÇIRILMAYACAK PAPAĞAN İSMİ BIDIK BU FİYATA BU PAPAĞANI BULMAN İMKANSIZ.......
ANKARA DA İSENİZ CEP TEN BANA ULAŞIN HAFTA SONLARI CEP AÇIK HAFTA İÇİ BELİRTTİĞİM SAATLER DE ARAYABİLİRSİN.
PAPAĞAN ŞU AN AYAĞININ ÜZERİNDE SERBEST UÇMA KAÇMA YOK SAĞLIĞI MÜKEMMEL TV VE KLASİK MÜZİK HASTASI MÜTHİŞ İLGİ İSTİYOR YALNIZLIĞA TAHAMMÜLÜ YOK NİYETİ OLANA ŞU AN KAÇIRILMAYACAK PAPAĞAN İSMİ BIDIK BU FİYATA BU PAPAĞANI BULMAN İMKANSIZ.......
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.